Quesadilla’s die nergens op slaan

Goedenavond! Vandaag had ik intens veel zin in avocado’s. Zo at ik een avocado bij de lunch én bij het avondeten. Wat een gekkigheid.

Ik maakte ‘s avonds quesedilla’s – voor de tweede keer in mijn leven – en god, wat waren ze saai. Sweet-chili-saus is bij dit gerecht je redding. Het slaat werkelijk kant noch wal. Niks aan.

Nodig voor één persoon (4 quesedilla’s, ook al zo’n belachelijke hoeveelheid): 4 meergranenwraps – 1 avocado in plakjes – 1 klein bakje sour cream – 4 champignons – beetje aubergine in plakjes – beetje mozzarella in plakjes – peper – heel veel sweet-chili-saus – mini tomaatjes (intens lief) – beetje basilicum

Smeer de wraps in met zure room en bedek de helft met plakjes avocado, aubergine, mozzarella, champignon, mini tomaatjes en basilicum. Strooi er peper over en vouw ‘m dicht. Bak de quesedilla’s tussen de grill totdat ze bijna gaan verbranden. Dan zijn ze nog niet gaar, maar ze worden zwart en dat wil je niet, dus je moet ze er wel tussenuit halen.

Doe er heel veel sweet-chili-saus bij en eet op. KLAAR!

Niet echt een aanrader. Ik moet ook gewoon niet vegetarisch eten op vega-maandag als ik alleen maar aan bitterballen en frikadellen speciaal kan denken. Gewoon, niet meer doen.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

DIT KUN JE BETER MET JE AVOCADO DOEN:

2 reacties op “Quesadilla’s die nergens op slaan

  • Anoniem zegt:

    Mevrouwtje, heeft uw tosti ijzer grill ding geen standen? Zo ja: stel hem anders in (lager). Zo nee, pleur die dingen eerst even (met inhoud en al) heel culi, in de magnetron. En als je je sour-cream nou van te voren mengt met een awesome kruidenmix (met veel zout en rotzooi, bijv. Cajun mix, of zo'n prutje als wat er ook bij de burrito pakken van knorr zit), en dat er tussen pleurt, zal het een stuk beter smaken 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *