Pizza Parma met parmaham, mozzarella, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

JOEHOE! Wat een heerlijk opwindende (niet in vieze zin) dag heb ik gehad! Vandaag hebben we de nieuwe voorstelling van DeLaMar Producties in verkoop genomen: Een ideale vrouw. En het was zo exciting om te doen! Joehoe! Je kunt nu kaarten boeken voor dit heerlijke toneelstuk!

Verder had ik ook nog fijn nieuws aan het thuisfront én was vandaag de finale van Wie is de Mol?. Allemaal redenen dus om een feestmaal te eten. En dat werd pizza. Pizza Parma welteverstaan.

Je maakt een dunne pizzabodem met Koopmans mix voor pizzabodem. Daarop smeer je zo’n blikje geconcentreerde tomatenpuree van 7 cent en strooi je wat mozzarella. Dit gaat 15 minuutjes in de oven. Als dat klaar is, haal je het even uit de oven en leg je wat plakken parmaham (mjam wat lekker!) en halve cherrytomaatjes op de pizza en doe je dit nog 2 minuutjes op 180C. Dan bij het serveren strooi je er wat pijnboompitten over, drop je er wat rucola op én nog wat Parmezaanse kaas.

Al met al was het echt een heerlijke maaltijd en heb ik enorm genoten:) Nu ga ik nog eventjes shownieuws kijken en dan naar bed. Ik hoop dat jullie dag net zo fijn was als de mijne 🙂

Oh en wat ik nog helemaal vergeet! HEBBEN JULLIE DWDD GEZIEN? Whauw! Super tof dat ze De Wereld Draait Buiten gaan doen; een festival! Met freaking Ben Howard! Heb meteen kaarten gekocht:) Kan ik mooi weer een item online zetten over de kwaliteit van ’t festivalvoer. Byebye!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *