Pizza met geitenkaas, courgette, tijm en honing

Hoi hoi! Hier in Haarlem hebben we een bezorgrestaurant dat hele lekkere pizza’s bezorgt. En niet van die standaard Italiaanse (waar ik gek op ben), maar ook wat interessante uitstapjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pizza met pistachenoten, eentje met champignons en cashewnoten en een pizza met geitenkaas en honing? Die laatste maakte ik vandaag na en of dat lukte lees je zo ;-).

Ik maakte ook nog een normale Margherita, maar die was niet zo speciaal, dus dat “recept” laat ik ff achterwege.

Nodig voor één persoon: pizzabodem – 2 eetlepels pizzasaus (of pastasaus) – 10 cm courgette  – 3 plakjes geitenkaas – handje pecannoten – beetje verse tijm – beetje honing

Smeer de pizzabodem in met pasta- of pizzasaus. Snijd de courgette in kleine stukjes en verdeel over de pizza. Scheur de geitenkaas in stukjes en verdeel ook over de pizza. Doe er dan ook de pecannoten, verse tijm en wat honing op en bak de pizza vervolgens een minuut of 15-20 af op 200C in de oven.  Eet smakelijk!

 

pizz

Of het lekker was? Ja hoor! Maar niet MEGA speciaal. Ik vond het wel gewoon een chill makkelijk maaltje voor een random doordeweekse dag, maar niet MEGA inspirerend. Ga je het klaarmaken? <3

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *