Pasta: Spaghetti met gehakt, Italiaanse groentes en DORITOS!

Hello there! How arrrrr you? Met mij gaat het goed:D Ik leef nu bijna 1 dag in het huis van iemand anders en ik kan me er heel goed vermaken. Vet leuk om eens ander serviesgoed te hebben, om te kloten met een gasfornuis dat anders werkt dan die je thuis hebt en om voor een kat te zorgen! Wiehoe! Reminds me dat ik nog steeds heel hard op zoek ben naar nieuwe woonruimte in Amsterdam. Al een hele tijd ja.. Dus mocht je iets weten, let me know 😉

Maar goed. Ik zit dus voor drie weekjes even in iemand anders’ huis en heb daar vandaag mijn eerste avondmaaltje bereid. Ik maakte spaghetti, heel simpel, met een saus van Bertolli en Doritos on the side. Want de combi van spaghetti met rode saus en Doritos, is ge-wel-dig. Kende je die combi al?

Nodig voor één persoon: 150gr gemengd gehakt – 150gr Italiaanse groentemix – spaghetti – Bertolli pastasaus kruidig – Doritos Cool American

Ik had dit keer trouwens volkoren spaghetti, omdat dat volgens mij gezonder moet zijn en beter vult. Maar van dat laatste heb ik helaas niks gemerkt.. Ik wil echt eens op mijn eet-porties gaan letten. Volgens mij als ik een full-body-scan zou krijgen, is 80% van mijn romp maag. Om en na bij dan… En ik word echt nog steeds niet dik, maar het kan toch niet normaal zijn dat ik echt voor twee personen eet? Dus, als iemand nog goeie tips heeft om minder te gaan eten, let me know:P. Anyway; terug naar de bereiding van deze easy pasta. Je kookt de spaghetti, bakt het gehakt rul, voegt de groentes er aan toe in de pan samen met de saus en laat dit pruttelen. Bij het opdienen doe je Doritos ernaast en elk hapje pasta eet je vanaf een Doritootje. Mmmm!

Het was lekker, gewoon een simpele pasta. En ik had nu dus voor het eerst die Bertolli pastasaus en die was prima! Persoonlijk vind ik de Honig spaghettisaus lekkerder, maar deze was ook hartstikke prima en makkelijk omdat het een verpakking was voor twee personen! Overigens kun je voor de Doritos iedere smaak gebruiken, ik vind persoonlijk de Cool American erg lekker met pasta.

So, that’s it! Ik ga nu lekker naar bed in een vreemd bed en ga nog snel één aflevering Dexter seizoen 5 kijken. Of misschien twee ;-). BYEBYE!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


8 reacties op “Pasta: Spaghetti met gehakt, Italiaanse groentes en DORITOS!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *