WINNEN: Eén van de vijf cadeaubonnen van Grapedistrict

[Deze winactie is inmiddels afgelopen!] Dag allemaal!! Het is weer tijd voor iets leuks: een winactie!! Ik schreef laatst al in een blogpost dat ik jullie, mijn lezers, eigenlijk stuk voor stuk wil bedanken voor het afgelopen jaar, omdat het zo’n tof jaar voor me was. Maar jullie zijn met héél veel (JEEJ!) en dat maakt persoonlijk bedanken een beetje moeilijk… Nou heb ik er nog eens over nagedacht en het is toch gelukt om iets voor jullie terug te doen. Een winactie! Speciaal voor jullie:)


Het zit zo; ik zat na te denken dat ik jullie eigenlijk allemaal iets leuks wilde geven als bedankje; een tof kerstpakket, een nieuwjaarscadeautje. Maar dat gaat niet met 42.000 facebookfans. Zelf een prulletje van 1 euro zou je dan miljoenen kosten. Bijna dan. En dus ging ik eens denken aan bedrijven die ik zelf heel leuk vind en waarmee ik samen eventueel een leuk bedankje naar m’n volgers kan doen. En dat is gelukt!

Een tijdje geleden woonde ik een wijnproeverij bij van Grapedistrict (lees hierr). Dit is een wijnwinkel op verschillende locaties in Nederland. Ik ben dol op wijn, maar heb er 0,0 verstand van. De jongens van Grapedistrict hebben me toen helemaal enthousiast gemaakt over hun concept & hun wijnen en als ik tegenwoordig een flesje wijn nodig heb voor iets leuks, dan ga ik naar Grapedistrict. Zij kunnen je zo leuk vertellen over wijnen en maken het super toegankelijk voor iedereen. En je gaat altijd met iets lekkers naar huis.

Nu mailde ik Grapedistrict met precies hetzelfde als wat ik hier schrijf; ik wil m’n volgers bedanken & kunnen we iets leuks verzinnen. Waarop zij enthousiast reageerden en voorstelden om cadeaubonnen weg te geven onder mijn lezers! Top-idee; zo moet jij eens naar een winkel van GrapeDistrict en kun je net zo enthousiast worden als ik :D.

Wat moet je doen?
Ik mag onder al m’n volgers vijf cadeaubonnen weggeven t.w.v. 10 euro, die je moet inleveren in een Grapedistrict winkel. Ik verloot de vijf cadeaubonnen onder alle mensen die mijn facebookpagina hebben geliked. Maar om even te controleren of je nog wel actief lid bent, wil ik je vragen om DEZE facebookpost te liken. Zodat ik zie dat het een actief facebookaccount is die wint :). (Let op: Grapedistrict zit niet overal in Nederland en je moet toch echt naar de winkel om je cadeaubon in te wisselen. Helaas niet voor iedereen even handig dus, maar er komt vast binnenkort wél iets leuks voor de mensen uit andere steden).

Het is een nieuwjaarsgeschenkje en daarom maak ik de winnaar bekend in 2014. Dat klinkt ver weg, maar is eigenlijk overmorgen al 😉 Haha! Dus 1 of 2 januari maak ik de winnaar bekend via facebook. Ik heb dan je adresgegevens van je nodig, zodat ik die door kan sturen aan Grapedistrict, zodat zij de cadeaubon naar je op de post kunnen doen.

Like deze post en win! Als bedankje omdat ik écht heel blij ben met jou als lezer. Echt!!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

9 reacties op “WINNEN: Eén van de vijf cadeaubonnen van Grapedistrict

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *