Pasta pesto met geitenkaas, alfalfa en tomaatjes

Goedendag! Hoewel ik eigenlijk van mening ben dat pesto uit een potje behoorlijk niet te eten is (als je zelfgemaakte pesto gewend bent), heb ik vandaag een makkelijk pasta pesto -met pesto uit een potje- recept voor je. Jaja. Een beetje van Jan (hij had pasta pesto over) en een beetje van Leo (ik maakte de maaltijd te eten). Klaar voor?

Nodig voor twee personen: penne – 1/2 potje groene pesto – 2 kipfilets – 10 cherry tomaatjes – paar plakjes geitenkaas – pluk alfalfa

Kook de pasta in 8 minuten gaar. Bak kipfilet in diezelfde tijd gaar en knapperig in een pan en snijd in stukjes. Roer pesto en kip door de pasta en je pasta pesto is klaar. Man, wat simpel. Verdeel er nog wat geitenkaas en rauwe tomaatjes over en top af met alfalfa en een beetje peper. Klaar!

Een prima maaltijd. Niet extreem lekker, maar wel gewoon functioneel. Jan was overigens van mening dat de alfalfa geen goede toevoeging was, ik vond dat juist wel lekker, maar de geitenkaas minder geslaagd.

Kortom: best wel een faalmaal. Maar hey, dat is oké. We zaten vol en dat was de bedoeling.

Wat ben jij: team alfalfa of team geitenkaas? 😀

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

4 reacties op “Pasta pesto met geitenkaas, alfalfa en tomaatjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *