Pasta met kippestoroomsaus – met walnoten!

Goedemorgen! Vrijdag had ik echt een filmdag. Zo nam ik rond lunchtijd de wel bekende tostivideo op, editte ik de film van m’n vakantie eindelijk helemaal af (binnenkort op mijn YouTube-kanaal) én nam ik de derde foodpornvideo op met Claartje van Foodness.nl.

We hebben in onze derde foodpornvideo (receptvideo’s met een pornotintje, maar dan heel erg met een korreltje zout) een pasta met kippestoroomsaus gemaakt en hij was heer-lijk. Hierbij het recept, later volgt de video nog!

Nodig voor twee personen: 75gr walnoten – 2 kipfilets – 15gr basilicum – 75gr parmezaanse kaas – volkoren spaghetti – twee handjes snijbiet – Alpro Soya Cuisine

Snijd de kip in stukjes en bak gaar in een pan met olijfolie. Maak pesto door de walnoten, basilicum kaas en wat olijfolie te mengen met een staafmixer (let op: hier komen nog mooie beelden van) en roer de pesto dan door de gare kip. Doe er ook wat room bij (die van Alpro is lekker) en meng tot een pestoroomsaus. Kook ondertussen de spaghetti en serveer de pasta uiteindelijk met een handje snijbiet on top.

We hebben heul lekker gegeten en je krijgt later de beelden te zien van hoe we dit op onze foodporn-manier klaarmaken. Als eerste op de hoogte zijn als de video’s online staan? Abonneer je op mijn YouTubekanaal en op die van FoodnessNL.

Benieuwd naar onze eerste (lichtelijk awkward, maar daardoor juist heerlijk haha) foodpornvideo? Check ‘m hier!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER RECEPTEN MET PESTO:

Eén reactie op “Pasta met kippestoroomsaus – met walnoten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *