Pannenkoekentaart met pastasaus

Ja, je leest het goed in de titel. Afgelopen vrijdag at ik inderdaad een pannenkoekentaart met pastasaus. Waarom? Omdat ik gruwelijk veel zin had in pasta. En en pannenkoeken. Tja, dan zit er maar een ding op. #Livingontheedge. En of dat nou lekker is, zo’n pannenkoekentaart met pastasaus? Die vraag kreeg ik echt. heel. veel. En daar geef ik je NU antwoord op!


Nodig voor twee personen: pannenkoekenmix (alleen water toevoegen) voor ongeveer 6 kleine pannenkoekjes – 150gr gehakt – 1 tomaat – beetje basilicum – 1/2 bol mozzarella – 5 cm courgette – Italiaanse kruiden – 1 blikje tomatenpuree

Bak het gehakt rul in de pan. Snij de tomaat en courgette in kleine stukjes en voeg toe, samen met de Italiaanse kruiden. Laat dit pruttelen tot een tomatensaus. Voeg eventueel wat tomatenpuree toe om het meer een sausje te maken! Bak ondertussen de pannenkoeken in een kleine koekenpan tot je er ongeveer 6 hebt. Leg een pannenkoek in een overnschaal en doe er pastasaus op. Bouw een toren en doe halverwege wat mozzarella ertussen. Eindig met pastasaus en wat mozzarella en zet de taart een minuut of 10 op 180C in de oven. KLAAR!

Dikke unit. Snij ‘m doormidden en eet ‘m met z’n tweeën op of gedraag je als een veelvraat en schrans alles zelf naar binnen. Ik vond het in ieder geval lekker genoeg om de twee helften allebei op te eten, maar ook weer niet zo geweldig als ik had verwacht. Dus.. Voor herhaling vatbaar? Nee. Maar is een pannenkoekentaart an sich fantastisch? JA!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *