
Nodig voor één persoon: 10 blaadjes basilicum – een eetlepel pijnboompitten – 2 eetlepels oude kaas (geraspt) – olijfolie – paar tomaatjes – beetje veldsla – pasta – 2 plakjes kipfilet a la minute
Kook de pasta gaar in 4-8 minuten. Meng basilicum, olie, kaas en pijnboompitten in een maatbeker en staafmixer tot een papje (aka pesto). Roer de spaghetti door de pesto, serveer tomaatjes ernaast. Leg de kipfilet a la minute heel eventjes tussen de grill (zo’n tosti-ijzer met grillstrepen) en serveer on top! Beetje veldsla erbij (oké, nee; veldsla eronder. Dus nog onder de pasta. Heul belangrijk voor de smaak. Oké niet, maar ziet er wel leuk uit). Ennnnn eet smakelijk!
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!


