Pangasiusfilet met citroen en dille uit de braadzak met aardappeltjes en boontjes

Goedenavond! Gisteravond heb ik een lekkere pangasius klaargemaakt in een braadzak van Maggie, met aardappeltjes en boontjes. Dit deed ik voor ‘t eerst en ik vond het erg lekker.

Ik gebruikte dit keer pangasius uit de vriezer en dat smaakte hartstikke prima. De braadzakken van Maggie liggen bij de wereldgerechten/ pastasauzen in de AH. Ik nam de vis met dille en citroen braadzak met kruiden. Dan doe je de vis met de kruiden in de zak en dit gaat 30 minuten in de oven. Ondertussen maak je er lekkere aardappeltjes bij (ik frituurde rauwe aardappelpartjes 6 minuten op 180C) en boontjes. Die boontjes passen trouwens echt super goed bij de vis.

Het was een lekkere maaltijd! De vis was super mals en lekker van smaak en de boontjes waren een goeie match erbij. Erg geslaagd 🙂 En ook vanavond heb ik lekker gegeten; daar lees je straks meer over!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Pangasiusfilet met citroen en dille uit de braadzak met aardappeltjes en boontjes

  • Ik wil het zeker ook eens voor kip gebruiken; t was zo lekker! Ik heb nu alle kruiden gebruikt voor 1 vis, maar zal het de volgende keer halveren. Zelfde verhouding als jij gebruikt dus, dat lijkt me perfect.

  • Nathalie zegt:

    Klinkt goed! Ik gebruik wel vaker zo'n maggie braadzak voor kippenboutjes 🙂
    Doe je dan een Ă©Ă©nspersoonsportie in de braadzak of halveer je dan bvb de kruiden die je er bij doet?
    Ik kook altijd voor 2 en dan gebruik ik gewoon alle kruiden die je bij de zak krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *