Oproep: stuur je recept in voor de nieuwe rubriek ‘ Tof recept van…’

Hoi allemaal! Zoals jullie ongetwijfeld wel hebben gemerkt schiet het er bij mij de laatste tijd nog wel eens in om thuis avondeten klaar te maken. Als je m’n wekelijkse dagboeken leest heb je vast al gezien dat ik of best vaak uit eten ga, events heb rond etenstijd of gewoonweg eten bestel, omdat ik geen tijd heb om te koken.

Ik vind het vet jammer dat ik minder recepten met jullie deel en heb daarom nagedacht over een oplossing. Vrij regelmatig krijg ik van lezers recepten toegestuurd met een mededeling in de trant van ‘LEO DIT MOET JE ECHT EENS MAKEN’. En tot nu toe doe ik daar bijna nooit iets mee. Maar daar gaat verandering in komen!

Ik wil vanaf nu wekelijks een recept van een lezer gaan delen. Een super simpel recept dat aan alle #gewoonwateenstudentjesavondseet-eisen voldoet. En die eisen zet ik zo nog even voor je op een rijtje.

Wat betekent dit: je kunt vanaf NU je eigen awesome recept naar me opsturen en dan publiceer ik ‘m wellicht in de nieuwe rubriek “Tof recept van <lezer x>”. Wekelijks komt er een recept van een lezer online, zodat jij nog lekker geïnspireerd blijft met simpele avondmaaltjes óf zelf eens iets kunt delen met bijna 100.000 lezers iedere maand.

Waar moet de inzending aan voldoen:
– Het recept moet makkelijk klaar te maken zijn;
– De ingrediënten koop je in één supermarkt;
– De lijst met ingrediënten moet niet te lang zijn;
– De prijs van de ingrediënten moet niet intens hoog zijn (tuurlijk, vis en pijnboompitten mogen gewoon, maar hou een beetje rekening met het studentenbudget).

Wat moet je aanleveren?
– Een ingrediëntenlijstje;
– Aangeven voor hoeveel personen het is;
– Een uitgeschreven bereidingswijze ;
– Een mooie liggende foto van het eten, die je zelf hebt gemaakt en die ik rechtenvrij mag gebruiken :). (Ik bewerk de foto waarschijnlijk nog na, zodat hij mooi op mijn blog past).

Waar moet je het recept aanleveren?
Stuur een mailtje aan [email protected] met als onderwerp ‘tof recept: <vul hier de naam van je recept in>’. Dus bijvoorbeeld: ‘tof recept: pasta met geitenkaas en kibbeling’. Dit onderwerp is belangrijk, omdat ik anders in de vele mails die ik al krijg, niet goed kan filteren wat nou wat is ;-).

Wat krijg je er voor terug?
– Eeuwige roem (je naam wordt natuurlijk vermeld bij het recept, tenzij je dit niet wil);
– Het recept wordt doorgeplaatst op Facebook (bijna 100.000 volgers).

Ik kijk uit naar jullie recepten! 😀

Verder verandert er natuurlijk niets; het blijft mijn blog en mijn blogposts en ik blijf m’n best doen om zoveel mogelijk recepten met jullie te delen (ik duik zo m’n keuken in om twee recepten klaar te maken:)). Maar ik vind uit eten en naar events gaan ook gewoon wel echt heel erg leuk en daarover kun je dan weer lezen in m’n wekelijkse dagboek ;-). Goed. Ik hoop dat jullie er blij van worden! 😀

 

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a….

2 reacties op “Oproep: stuur je recept in voor de nieuwe rubriek ‘ Tof recept van…’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *