OP REIS: Ontbijten in Londen bij Imli Street: Brioche met avocado en tomatensalsa met koude jasmijnthee met kiwi en lime

Dag leukerds! Ik ben high as f*ck (natural high he ;))! Ik zit een weekendje alleen in Londen en heb echt een te toffe tijd. Noem me een baby, maar het voelt zó awesome om alleen op citytrip te gaan! En wat is Londen toch great! In 2013 ben ik er voor het eerst en laatst geweest en toen vond ik het niet onwijs fantastisch en dat is natuurlijk belachelijk en daarom besloot ik dit weekend Londen nog eens een kans te geven en jemig; wat is het hier tof.

Ik kwam gisteravond aan; vloog van Amsterdam naar Londen City en nam een taxi naar m’n hotel: Strand Palace Hotel, midden op West End (en tegenover de Topshop). Ik heb een super chille éénpersoonskamer van 12m2 (lekker klein, kan ik niet zo veel troep maken) met een BAD. Fucking nice.

Gisteravond heb ik dan ook meteen gebruik gemaakt van dat bad! Eerst shopte ik de nodige snacks en wijn bij Marks & Spencer (waar ik fan van ben, en ze zitten inmiddels ook in Amsterdam dus dat is top). In bad keek ik een serie en dronk ik wijn en chillde ik to the max.

Toen werd ik vanochtend wakker om 8 uur -lekker vroeg- en besloot meteen maar eens uit te zoeken wat ik allemaal zou gaan doen. Via facebook, twitter en instagram had ik ruim 160 tips van jullie gekregen met leuke eettentjes in Londen, want daar draait mijn weekend weg vooral om; lekker eten. Ik stippelde een route uit op de kaart en het plan was: beginnen bij The Breakfast Club, daarna door naar Oxford Street en Victoria’s Secret, dan naar Borough Foodmarket en Tote Modern en dan eten bij Jamie Oliver. De dag verliep uiteindelijk iets anders…

Bij The Breakfast Club stond een rij met heel veel mensen die wachtten om naar binnen te komen. Aangezien ik honger had, vond ik het geen optie om in de rij te wachten en dus zocht ik iets leuks in de buurt. Ik belandde voor mijn ontbijt bij Imli Street. Een heel mooie, groot restaurant met een mooi interieur, een goeie kaart, hartstikke betaalbaar alleen was het er heel leeg. En dat snap ik echt niet, want ’t was echt een tóp plek.

Ik bestelde er de getoaste brioche met avocado en tomatensalsa en dronk daarbij huisgemaakte ijsthee van groene jasmijnthee met kiwi en lime. Vet lekker en dus inspirerend om thuis ook zeker eens na te maken! Dus daar komt vast binnenkort een recept van online.

Dus, dat was een heel geslaagd breakfast en ik snap niet waarom het er zo leeg was want ik vind het een dikke aanrader. Dus: ga vooral eens naar Imli Street in Londen!

In mijn volgende blogpost ga ik je meer vertellen over mijn avonturen van vandaag. Stay tuned!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ TIJDENS MIJN LONDENTRIP VIA INSTAGRAM

MEER REISVERSLAGEN:

2 reacties op “OP REIS: Ontbijten in Londen bij Imli Street: Brioche met avocado en tomatensalsa met koude jasmijnthee met kiwi en lime

  • Leuk en stoer, zeg, dat jij in je eentje een weekendweg hebt gemaakt naar Londen! Ik ben stiekem erg jaloers, want ik zou zoiets nooit durven. In Nederland misschien nog wel, maar niet naar zo'n grote stad als Londen. Ik ben erg benieuwd naar de rest van je verhalen!

  • Leuk en stoer, zeg, dat jij in je eentje een weekendweg hebt gemaakt naar Londen! Ik ben stiekem erg jaloers, want ik zou zoiets nooit durven. In Nederland misschien nog wel, maar niet naar zo'n grote stad als Londen. Ik ben erg benieuwd naar de rest van je verhalen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *