OP REIS: Naar Borough Market in Londen

Deze hele blogpost is dedicated to Borought Foodmarket. Dan weet je dat vast.

Na mijn ontbijt bij Imli Street (lees daarover in mijn vorige Londen blog) ging ik door naar Victoria’s Secret. Allemaal te voet door de prachtige stad. Bij VS was het retedruk en ik heb ongeveer vijf paniekaanvallen gehad (oké niet echt, maar man, ik kreeg het wel warm af en toe haha), maar ik móest en zou een VS bikini scoren en ik had op de website al een praaaaachtige gezien, dus ik werkte me door de drukte heen. En slaagde! Twee nieuwe bikini’s zelfs. Het kostte me een fortuin, maar soms mag je jezelf verwennen toch? Dus dat deed ik 🙂 Vet blij ben ik!

Daarna ging ik via een tussenstop in m’n hotel (grannystyle) met de taxi naar Borough Market. Hierop had ik me het meeste verheugd. De vorige keer dat ik in Londen was liep ik continu achter de feiten aan; geen leuke restaurantjes, als we iets wilden bekijken was het net dicht en zo hebben we toen ook Borough Market gemist. Wat echt niet kan als foodie. Dus dat deed ik vandaag even 100% goed over.

Borough Market is een overdekte markt met allemaal kraampjes met voedsel. Het zit aan ‘de andere kant van de Themes’, dicht bij de Tower Bridge. Ik ging er heen om te fotograferen, zoveel mogelijk eten te proeven en voor een lunch. Ik heb zo veel mogelijk geproefd (waaronder goddelijke truffelcrème (waarom heb ik die niet gekocht?!) en heerlijke olijfolie (die jammergenoeg niet mee mag in het vliegtuig). Ik kocht veel te dure thee van olijfbladeren, lunchte een brioche met hamburger van vlees waarvan ik niet wist wat het was (en na googelen kom ik er net achter dat het vlees is van een hert die tijdens de jacht is omgekomen, aiii)(hij was wel heel heerlijk) en maakte heel veel foto’s. Die je hieronder mag bekijken.

KIJKWAARSCHUWING VOOR DE VEGA’S: SCROLL NIET DOOR!

Oeeeh en ik kocht trouwens ook nog een donut met salted caramel en heel veel macarons (waaronder salted caramel, earl grey, thijm en passievruchtsmaak). Die ga ik straks op m’n hotelkamer opeten. 🙂 Nu eerst de foto’s!

Later komt er nog een blogpost online met de verdere verloop van mijn dag! En dan natuurlijk ook over m’n avondeten… Stay tuned!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ TIJDENS MIJN LONDENREISJE VIA INSTAGRAM

MEER REISVERSLAGEN:

2 reacties op “OP REIS: Naar Borough Market in Londen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *