
Dit is best wel een fijn ontbijt omdat het lekker is, makkelijk klaar te maken en een tomaat is hartstikke gezond, dus als je meteen ‘s ochtends al een portie groentes hebt gegeten, ga je best lekker de rest van de dag.
Nodig voor één persoon: 2 plakjes lekker brood – 1/2 vleestomaat – beetje olijfolie extra vierge – zeezout
Leg het brood even in de oven zodat het knapperig wordt (minuut of 5?). Snij de tomaat in stukken, om het ‘klokhuis’ heen, dat wil je niet hebben. Pureer vervolgens de tomaat met een staafmixer. Smeer de tomatenprut op je broodje, giet er een scheutje olijfolie over en top af met zeezout. Eet smakelijk!
Ik waan me met dit ontbijt meteen weer op vakantie en vind het daarom echt een ontbijtje om er in te houden. Mjam!
Waarmee ontbijt jij vaak?
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!



Esther Disaster zegt:
Diegenen die geen date hebben later wrijven vaak ook nog wat rauwe knoflook op hun toast voordat ze de ‘con tomate’ erover ploeren ^^
Nuria zegt:
Mmmmm, love it!! Ik doe altijd de tomaten over het brood raspen, zo krijg je hetzelfde effect maar dan wat minder nat!!
Emma Timmerman zegt:
Ahh, dat is echt erg lekker zeg!