Ontbijt: Kwark met havermout, rozijnen, jam en noten

Jonge, het is me duidelijk naar m’n hoofd gestegen, mijn ziektebed. Vandaag had ik zin in havermout als ontbijt. H a v e r m o u t. En dan echt zo’n goed bord vol, met kwark, jam, rozijnen en noten. WTF. Natuurlijk begon ik de dag gewoon met mijn vier droge cracotjes, maar omdat ik me stierlijk verveel met die gipspoot die me een soort van binnenshuis houdt, kan ik natuurlijk alleen maar aan eten denken. En dus at ik havermout als 2nd breakfast. En ik ga straks een ei bakken met peterselie en dat heel mooi op de foto zetten. Niet omdat ik honger heb, omdat ik me gewoon echt gruwelijk verveel. Niet omdat ik niets te doen heb, maar omdat ik niets kan. Bah. Ik heb zat te doen en zou me prima kunnen vermaken op mijn laptop de hele dag. Als het niet zou moeten. Nu wil ik NAAR BUITEN. En theetjes drinken op terrasjes. En lunchen buiten de deur. En wandelingetjes maken. En naar het strand om te chillen. En winkelen. EN uitgaan! En naar een massagesalon. Maar nee hoor, ik chill ‘m nog even binnenshuis met mijn stijve gipsbeen.

On the bright side: ik ga dus echt heel veel eten klaarmaken en fotograferen. Heb ik tenminste iets te doen :). Of nouja, als jij de boodschappen komt brengen. Met de voorraad die m’n moeder heeft gehaald kan ik nu ongeveer een week vooruit. Tenzij ik echt zo buitenproportioneel blijf eten (wat wel echt het slimste idee ooit is in een periode met 0,0 beweging, maar dat ter zijde).

PS: ik ben niet echt heel erg grumpy hoor. Misschien een klein beetje. Jullie zijn m’n klankbord, want JA IK VERVEEL ME DUS. Tja.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER ONTBIJTINSPIRATIE:

3 reacties op “Ontbijt: Kwark met havermout, rozijnen, jam en noten

  • Hoi, wat vervelend, sterkte! Als je nog iets wilt uitproberen, kun je de havermout ook van tevoren roosteren, eerst even omscheppen met wat dunne honing en een klein beetje zonnebloemolie en dan zo'n 20 min op 180* in de oven. Tussendoor een keer omscheppen en goed in de gaten houden, het gaat opeens snel. Als het is afgekoeld kun je er allemaal lekkere dingen door doen, mijn favorieten zijn noten, cranberry's of rozijnen en gehakte chocola, maar kokos of zonnebloempitten, en goji bessen of zo, kan natuurlijk ook allemaal. Je kunt het in een pot een of twee weken bewaren. Ik vind het heerlijk!
    Ik wens je beterschap en hoop dat je allemaal leuke, lekkere dingen bedenkt waar wij op je site van mee kunnen genieten.

  • Ah nee toch! Flink balen! Ik heb nog niet gelezen wat er gebeurd is, aangezien Bloglovin m'n blogs van nieuw naar oud laat zien. Beterschap!!! Ik hoop dat er genoeg mensen langs komen om je gezelschap te houden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *