Ontbijt: belVita Breakfast Meergranen Biscuits, met sweet chili roomkaas, fruit en een kop thee

Goedemorgen lieve lezers! Vandaag weer eens een berichtje over m’n ontbijt! Ik heb namelijk een tijdje geleden voor het eerst kennis gemaakt met een nieuw soort ontbijt, wat me erggg goed is bevallen en daarom deel ik het graag met jullie. Mijn ontbijt vanochtend bestond uit biscuitjes met een kop thee en wat fruit. Ik probeerde de Meergranen Biscuits van belVita Breakfast uit en vond het echt heel lekker. Ik sta bekend als saaiste ontbijter ooit (zo niet, dan vanaf nu), omdat ik altijd droge crackers eet. Maar zoals je merkt experimenteer ik de laatste tijd ook wel eens met iets anders en tot nu toe bevalt dat goed.

Als ontbijt at ik dus vanochtend de biscuits van belVita, wat een soort koekjes zijn, maar dan bomvol granen en erg geschikt als ontbijt. Ik ging voor de meergranenvariant, maar er zijn ook nog vier andere soorten. Ik vond de meergranenvariant erg lekker.

Voor de variatie besmeerde ik twee van de vier biscuits met roomkaas sweet chili, van Philadelphia. En ook die combi was heel lekker. Erbij at ik dan nog een stuk fruit en dronk ik natuurlijk een kopje thee. Een veel gezelliger ontbijt dat mijn saaie vier droge crackers iedere ochtend. Het is ook best bizar hoe heerlijk die combinatie van deze ontbijtbiscuits met roomkaas is; bijna alsof je toastjes zit te eten, maar dan ’s ochtends. Overigens was het helemaal niet nodig hoor, die roomkaas. Ook zonder zijn de biscuits heerlijk en helemaal niet droog of iets dergelijks.

Nog een voordeel; deze ontbijtbiscuits zijn gewoon verkrijgbaar bij AH! En ze zijn zo lekker, dat ik me nu al verheug op m’n ontbijt van morgenochtend :).

Nou, ik ben enthousiast en vond dit weer een heel leuk ander ontbijt dan anders. Weg met de saaie crackers die ik normaal eet!

Waarmee ontbijt jij iedere ochtend?

* belVita ontbijtbiscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Consumptie van producten met een hoog gehalte langzaam verteerbaar zetmeel doet het bloedglucosegehalte minder stijgen na de maaltijd dan producten met een laag gehalte langzaam verteerbaar zetmeel.

Deze blogpost is gesponsord, maar daardoor niet minder oprecht en eerlijk als anders 🙂

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op facebook!

19 reacties op “Ontbijt: belVita Breakfast Meergranen Biscuits, met sweet chili roomkaas, fruit en een kop thee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *