Omasoep bij de opa & oma van le boyfriend

Hallo daar! Jongens, ik heb een heerlijke maandag. Mijn dag begon al heel goed toen ik voor de wekker wakker werd en daardoor uberchill rustig aan kon doen vanochtend. Ik ruimde nog even een wasje op, kleedde me aan en ging rustig naar m’n werk, waar ik vet op tijd was. Daarna had ik een top-werkdag die voorbij vloog. Duizend dingen gedaan en zonder stress! Nice! Toen ik thuis kwam had ik in de planning staan om twee burgers klaar te maken. En daarvan ben ik nu nog aan het bijkomen, #foodcoma. Niet te doen joh. Het recept van die burgers komt later online. Vandaag blog ik over m’n avondmaaltje van gisteravond!

Gisteren was ik namelijk de hele dag in Hellendoorn, bij de StrongmanRun. En nee, niet om zelf mee te doen (ik sport niet, haha), maar om vriendlief aan te moedigen! Bas deed, samen met 9 familieleden, mee aan deze 21km-run met obstakels. En het was tof om er bij te kijken! 8000 man die 21 km aflegt en ondertussen door de modder klimt. Mooi uitzicht!

’s Avonds, na de run, aten we met Bas z’n familie bij z’n opa en oma. Oma had groentesoep gemaakt, zoals een echte omagroentesoep smaakt! Heerlijk. Wat ik ook echt grappig vond waren de reacties op instagram op het soepkommetje, kennelijk is dit een populaire soepkom onder oma’s? Haha!

Na dit avontuur van die dag (ik was zelf gesloopt man, en ik had geen ruk uitgevoerd), sjeesden we weer met de auto en trein naar huis en om 11 uur ’s avonds streek ik nog eventjes met een port (als een echte granny) neer op de bank. Zo, dat was alweer het weekend.

Inmiddels is het maandagavond 11 uur en ik heb alweer een heerlijke avond achter de rug; met veel burgers, veel afwas (boehoe!), DWDD, Tourette on Tour (mooi programma) en HNTM (vreselijk). En nu ben ik moe en ga ik prinsheerlijk slapen in een verschoond bed. Ik. Kan. Niet. Wachten. 🙂 Lekkere burgerlijke blogpost was dit. Maar goed, dat mag best op z’n tijd, toch?

PS: Heb je al gezien dat je m’n kookboek kunt winnen?

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Omasoep bij de opa & oma van le boyfriend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *