Kookboekupdate + Winactie!

Dag allemaal! Het is weer tijd voor een kookboekupdate, die ik vanaf nu wel wekelijks wil gaan doen; er zijn zoveel ontwikkelingen gaande en het duurt helemaal niet lang meer totdat ‘ie echt in de winkels ligt. Wieeeeeeeh! Vandaag een update over foto’s die het boek niet gehaald hebben, over publiciteit en je kunt m’n boek winnen! Hoe? Lees door!

(Hè, ga ik een kookboek uitbrengen? YES SIR! Lees hier meer).

Foto’s die het kookboek niet gehaald hebben 
Alle foto’s van de recepten in het boek heb ik zelf geschoten. Dat vond ik leuk en belangrijk; ’t moet er niet te gelikt uitzien, zo gaat dat op m’n blog immers ook. Maar om het allemaal mooi, leuk en persoonlijk te maken, moesten er natuurlijk ook foto’s van mij in het boek komen. En dat vond ik helemaal niet erg! Tine kwam langs, op een dag ergens in juni, en fotografeerde me in alle hoeken en gaten van m’n huis. Daar zijn echt toffe foto’s uit gekomen (wat is Tine toch goed!), maar er is helaas niet genoeg plek in m’n boek om ze allemaal te gebruiken. Het boek wordt 176 pagina’s dik, met 70 recepten die allemaal wel ongeveer 2 pagina’s in beslag nemen. Tja, dan zit je gauw vol.

Het leek me tóch leuk om de foto’s die het boek niet gehaald hebben, zo nu en dan met jullie te delen. De twee foto’s hierboven (fotografie: Tine Schoemaker) staan bijvoorbeeld niet in het kookboek. Vet jammer, maar ja, er is gewoon geen plek meer ;-). Daarom deel ik ze hier: krijg jij weer een klein beetje beter de indruk met wat voor kookboek je straks te maken hebt! 😀 Wat vinden jullie er van?

Publiciteit!
Als je een boek gaat uitbrengen, wil je natuurlijk zo veel mogelijk publiciteit. Dat geldt overigens ook voor m’n blog; hoe meer mensen er van weten, hoe toffer. Gisterochtend kreeg ik een mailtje van bloglezeres Emma. Zij ontving vandaag het nieuwe Jamie Magazine in de bus en daar staan m’n kookboek gewoon in! Ik ben meteen naar de winkel gefietst, maar helaas lag ‘ie nog niet in de schappen. Dus Emma, super bedankt dat je me mailde! VET leuk, Jamie Magazine!

Ook kreeg ik van de PR-dame van de uitgeverij van de week een mailtje over een televisieprogramma dat mogelijk geïnteresseerd is om iets met m’n kookboek te doen. Super tof :D. Daar wellicht later meer over ;-).

Ook werd ik deze week gefotografeerd voor een artikel in Boekblad magazine. De fotografe had eerder op de dag Misslipgloss gefotografeerd en ik vond het best een cool idee dat ik daarna aan de beurt was. Overigens was dit voor hetzelfde artikel, waarin ook Chickslovefood en Lekkerensimpel.com genoemd worden. Als het uit is zal ik het natuurlijk met jullie delen!

Oh, en om nog even terug te komen bij Jamie Magazine… Wil jij m’n kookboek straks in handen hebben, maar heb je geen zin om te betalen (haha, student:P): bij Jamie Magazine kun je ‘m winnen! Koop het magazine en kijk op Jamiemagazine.nl, om kans te maken. 😀

Nou, tot zo ver de update! Volgende week weer een nieuwe. Ik denk dat dan het ontwerp helemaal af is en misschien is het boek dan zelfs al wel naar de drukker, waaaaaah exciting!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook leuk:


6 reacties op “Kookboekupdate + Winactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *