Mini pizza met asperges, geitenkaas en pesto

Hoi allemaal! Vorige week at ik bij vriendin Yoka en die had zo iets lekkers gemaakt, dat ik het gisteravond lekker zelf op tafel heb gezet. En het lukte uitstekend. Nice! Benieuwd naar het recept voor mini pizza’s met asperges en geitenkaas? Let’s go!

Nodig voor één persoon: 4 plakjes Koopmans pizzabodem uit de vriezer – 20 groene aspergetips – wat zachte geitenkaas – 4 theelepels groene pesto – 8 plakken aubergine – 1 limoen

Verdeel de pizzabodems over een bakplaat en smeer ze in met pesto. Leg er dan dunne plakken aubergine op en aspergetips. Giet er een klein beetje olie over en zet de pizza’s 20 minuutjes op 180C in de oven.

Strooi zodra ze uit de oven komen er nog wat zachte geitenkaas over en een beetje peper. Knijp er als laatste wat limoensap over uit en het is klaar!

Vet lekker. Yoka maakte het met courgette, maar die was bij mijn Jumbo uitverkocht – hoe is het mogelijk-, maar met aubergine is het ook lekker. Ik vond ’t een heel makkelijk en prima recept. Niet uitzonderlijk geweldig, maar wel gewoon echt chill.

Eet smakelijk!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

3 reacties op “Mini pizza met asperges, geitenkaas en pesto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *