Mijn afgelopen week: Uiteten bij Buuf, Gooische Vrouwen in de filmhallen, Moeder ik wil bij de revue, LEGENADRY KERSTBORREL en Interstellar

Pfoeeee het was weer een week jongens! Wat een belevenissen! En daarom tijd voor een terugblik op de afgelopen week. Wat wellicht de komende weken sowieso wel awesome is, omdat Kerst eraan zit te komen; man, nog maar een paar dagen (en ik weet nog niet eens wat ik aan moet, aaaah).

Ik begon deze week rustig, met geen plannen op maandag. En dat beviel geweldig.

Dinsdagavond maakte ik wel plannen; ik ging een hapje eten bij Buuf met vriendin Annet. Buuf is een van m’n favoriete restaurantjes omdat ‘t vet goedkoop is, goed eten, goede porties, goede wijn en lekker dicht bij huis. Ideaal dus. Helaas vond ik de pompoenrisotto die ik besteld had een tikkeltje tegenvallen en was de worteltaart met creamcheesefrosting bedorven (aaah). Maar ‘t mocht de pret niet drukken, ik ben nog steeds fan van Buuf.

Woensdagavond had ik een date met vriendin Martie en gingen we naar Gooische vrouwen 2 in de filmhallen. We waren eigenlijk van plan om gewoon naar Pathé te gaan, maar daar bleek de film uitverkocht, de what?! En dus besloten we kaartjes te kopen bij de filmhallen, wat echt de beste beslissing van deze week was. Wat een toffe plek! Dit was m’n eerste bezoekje aan de foodhallen, een nieuw ding in Amsterdam waar ik mijn hele instagramfeed al over had zien spammen, dus ik vond het leuk dat ik ‘t nu ook eindelijk eens zag. De foodhallen heb ik alleen niet echt goed meegemaakt; ik vond ‘t een tikkeltje tegenvallen en niet geweldig uitnodigend om dik te gaan borrelen. Wel lijkt ‘t me leuk om er eens te lunchen. Maar! De filmhallen, de bioscoop in de foodhallen, vind ik bij deze ge-wel-dig. Wát een fijne plek om een film te kijken. De kaartjes zijn iets goedkoper dan bij Pathé, de bioscoop (of in ieder geval zaal 3) is gruwelijk ruim en als ik dat vind met mijn 1.83m, dan is dat zo. Bovendien hangen er Perzische tapijten aan de muur wat ‘t echt awesome maakt. Ik heb m’n nieuwe chillspot gevonden. Overigens vond ik de film echt enorm tegenvallen.


Donderdagavond had ik dan ook weer plannen; niks voor mij joh, de hele week sociale dingen. Maar ik gerniet er met volle teugen van! Donderdag ging ik met collegas van DeLaMar naar Moeder ik wil de bij de revue in het Beatrix Theater in Utrecht. En nou ben ik zelf niet echt een musicalfan, ik heb wel wat gezien maar hou alleen van goeie musicals, maar ik heb me toch goed vermaakt! Ik vond het niet super geweldig, maar ook vooral niet slecht en dat is al heel wat voor een musical, haha. Dus, dat was leuk :).

En vrijdag was dan een dag waar ik al weken naar uitkeek; we hadden kerstborrel bij DeLaMar. En nu moet je weten dat de kerstborrel van vorig jaar echt legendary was en dus moesten we dat dit jaar maar eens even goed evenaren. En we did! Man, wat heb ik toch een leuke collega’s. We begonnen om half 4 met een borrel bij DeLaMar in een van de foyers in het theater, die we tussen 6 en 9 voortzetten op kantoor, daarna doken we de Smoeshaan in voor een nazit en om een uur of 11 gingen we naar de Biblos (fout!) omdat we écht niet meer konden wachten om te dansen. Daar hebben we echt als een malle gedanst en had ik ongeveer vijfhonderd geluksmomentjes (zal ongewtijfeld iets met drank te maken hebben gehad) en om 2 uur ging ik naar huis. Heel netjes op tijd, maar man, ik had echt een topavond gehad en ik ben voorstander van ‘op het hoogtepunt weg gaan’. Dus, dat was echt heerlijk.


Zaterdagochtend werd ik verrassend genoeg helemaal niet brak wakker, hoewel ik echt wel genoeg gedronken had die dag ervoor. Ik voelde me nog steeds sky high vrolijk en ging vol goede moed naar het zwembad, waar ik tegenwoordig iedere zaterdagochtend baantjes trek. En oei, dat ging me toch een partij moeizaam. Niet te doen joh, haha. Kramp in alle ledematen en een snelheid van niks. Maargoed, ik ben geweest en dat is ook wat waard.

Na het zwemmen maakte ik een lunch waar ik me de hele week al op verheugde en keek ik de hele dag Serious Request. ‘s Avonds ging ik met vriendin Layla naar Pathé voor de film Interstellar, die drie uur (!!) duurde maar wel tof was. Voor zo ver ik ‘m begreep… 😉

Inmiddels is het zondagavond laat en moet ik maar eens naar bed. De komende week werk ik nog op maandag, dinsdag en woensdag en dan ben ik heel veel dagen vrij. Heerlijk! Ik denkkkkk ook dat ik dinsdag of woensdagavond nog even een kijkje ga nemen in Haarlem op de Grote markt, maar ik weet ‘t nog niet zeker. See you tomorrow!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “Mijn afgelopen week: Uiteten bij Buuf, Gooische Vrouwen in de filmhallen, Moeder ik wil bij de revue, LEGENADRY KERSTBORREL en Interstellar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *