Mijn afgelopen paar dagen: Einde van #TOMATENWEEK, vet goeie thuisbezorgdpizza’s, festival The Brave, Hotel not Hotel, Acda en de Munnik en eten Jamie Magazine!

Hooooooooi! Dag leuke lezers! Dit hele weekend heb ik geen blogs geschreven want ik deeed veel te veel leuke dingen! 😀 En ik dacht eerst OMG ik wil nog zoveel blogs schrijven over m’n eten en belevenissen, maar toen bedacht ik net; ik doe het lekker allemaal in één post. Onder het mom: diary! Dus, wat ik het laatste deel van afgelopen week beleefde? HEUL veul. En ik heb ook nog eens gigaleuke plannen voor deze week. Dus lees 😀

Ik wou typen ‘nodig voor één persoon’, maar dat gaat niet echt op voor deze blog… Dat ter zijde.

Vrijdagochtend schreef ik nog in een blogpost dat ik ‘s avonds vriendin Annet over de vloer kreeg en dat we haar famous tomatenpasta zouden eten; in het kader van #tomatenweek. Well, that didn’t happen. Ik kon inmiddels geen tomaten meer zien en had ook helemaal geen zin om te koken en dus besloot ik dat we pizza gingen bestellen. En dat was geen slecht besluit! We bestelden bij Ristorante Collina, waar ze echt een vet ruime keuze aan pizza’s hebben. Ik ging voor caprèse en die was prima. Annie ging voor de pizza met carpaccio, tomaten, rucola en balsamicosiroop en wauw die was echt gruwelijk lekker. Aanrader!
 

Zaterdagchtend werd ik enigszins brak wakker. De vorige avond hadden we een fles wijn weggetikt en hoewel het dure wijn was (Lista Negra, alle time favorite van GrapeDistrict) had ik echt goed hoofdpijn zaterdagochtend. Ik besloot dus ook lekker lang in bed te blijven. Tot een uurtje of 5. Hahahah! Ik had een serie die ik af moest kijken en wanneer kan dat beter dan op zaterdag in je bed? Heerlijk! ‘s Avonds ging ik dan nog naar festival The Brave! Een nieuw festival in Amsterdam West wat helemaal draait om singer-songwriters. Heel cute, maar wel een echt een heel mini festival in the middle of nowhere en het weer was niet echt bevorderlijk. Uiteindelijk ging ik na een uur alweer weg #korstefestivalooit, maar dat was helemaal niet erg, want samen met twee vriendinnen gingen we drankjes drinken in Hotel not Hotel. Dat is een hotel in de witte de withstraat in Amsterdam, en het is er supervet. Kijk eens deze foto’s, hoe awesome? En ze hebben dus een hele chille hotelbar met verrukkelijke wijnen en geweldig veel keus in borrelhappen. Er was een DJ, het publiek was leuk en de setting echt perfecto met grote grijze banken, mooie barkrukken etc! Ook echt een dikke aanrader!

En toen was het alweer zondag en had ik alweer een toffe dag. Ik stond redelijk op tijd op, of nee; ik had het plan om op tijd op te staan mar deed het uiteindelijk niet. Ik begon de dag met Taal is zegmaar echt mijn ding, van Paulien Cornelisse. Die moest ik nog uitlezen en so i did. Zo heerlijk dat boek, ik moest gewoon hardop lachen steeds haha. Na het boekje lezen + wentelteefjes eten (how i love sundaymornings), begon ik ff m’n huis wat op te ruimen en wasjes te doen. ‘s Middags chillde ik nog wat en uiteindelijk vertrok ik om 4 uur naar het Vondelpark voor de aftrap van de afscheidstournee van Acda en de Munnik. Boeehoeeee! Heel jammer dat ze er mee stoppen, maar ik genoot gigantisch in het park, bij de fontein, van de heerlijke muziek die ze maken. (En ik loop vandaag nog de hele dag met ‘Ooh het regent zonnestraaaalen’ in m’n hoofd).
 

Na het concert ging ik door naar Rotterdam om een avond en nacht bij vriendlief te vertoeven. We aten aardappels groentes en vlees (lam, boontjes en gebakken aardappeltjes)(hoewel ik geen lam at want getsie dat vind ik toch echt niet lekker)(maar bas eet heel vaak mijn dingen ook niet op omdat hij ze niet lekker vindt, dus ik mocht het laten staan haha) en daarna speelden we uberkneuterig de hele avond backgammon. Wat de kat, sushi, ook echt een awesome spel vond… 😛

En nu is het maandag en heb ik vandaga overdag gewoon gewerkt. En vanavond was heel leuk, want Laura de Greve kwam bij me eten. Zij is freelance redacteur en schrijft o.a. voor Jamie Magazine en haar eigen blog. Ze nam vandaag een kijkje bij mij in de keuken en het was echt onwijs gezellig. Ik maakte de gnocchi met ricotta, spinazie, limoen, pijnboompitten, zout & peper, peterselie en parmezaanse kaas en dat recept vinden jullie terug in mijn kookboek! 😀
 

Dus, de afgelopen week was awesome en de komende week wordt zo mogelijk nog toffer: woensdag ga ik met een hele club vriendinnen naar het concertgebouw voor een avondje klassieke filmmuziek (gepresenteerd door Eric Corton, mjam!). Donderdag ben ik dan aanwezig bij de opening van het Hogeschooljaar van de hva (awesome!) en zit ik aan tafel in een soort dwdd setting. Geen idee wat ik daar van kan verwachten, maar ik vind het cool. En vrijdag ga ik naar Spa Zuiver (nu niet allemaal ook opeens gaan haha). Zaterdag ga ik dan als het goed is naar een surffestival in scheveningen, heel misschien ‘s avonds nog een keer het optreden van Acda en de munnik meepakken (op museumplein in dat geval) en zondag ga ik filmen met de jongens van de studentenkookshow!

Drukke tijden maar wel heel leuk 😀

PS: potverdikkie, heb jij het ook zo giga koud de hele tijd? brrrrr

Blijf op de hoogte van al deze toestanden op YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

4 reacties op “Mijn afgelopen paar dagen: Einde van #TOMATENWEEK, vet goeie thuisbezorgdpizza’s, festival The Brave, Hotel not Hotel, Acda en de Munnik en eten Jamie Magazine!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *