De lekkerste magnetronmaaltijd!

Joehoe! Gisteravond ging ik naar Het Concertgebouw voor een muzikaal optreden van het Noord Nederlands Orkest en waaaaaauw wat heb ik een mooie avond gehad. Begrijp me niet verkeerd; ik ben, waarschijnlijk net als jij, helemaal geen kenner of liefhebber van klassieke muziek! Maar! Ik was een tijdje geleden eens naar het concertgebouw geweest, gewoon om eens gedaan te hebben, en ervoer die avond dat het zó ontspannen is, dat ik nog eens wilde. Maar! Wel naar iets HEEL toegankelijks. En dus kocht ik kaarten voor A summernight at the movies, een avond met filmmuziek met Eric Corton (leuke vent!) als presentator. Ik strikte 5 vriendinnen die mee wilden en samen hebben we echt gruwelijk toffe avond gehad. Twee uur concert, met muziek van Pirates of the caribbean, Star Wars (tudududuuuuu du du duuu), Lord of the rings (oh men, alsof je zelf door de Shire loopt), James Bond en meer! Het was zo vet.

Maar omdat dat concert al om 8 uur begon en ik een hele drukke chaosdag had op werk, moest ik qua avondeten even snel iets eten en had ik weinig zin om te koken. En daarom at ik mijn favoriete magnetronmaaltijd: de &samhoud lasagne. Ik wilde op zich wel iets anders uitproberen, omdat ik laatst op facebook heel veel reacties van jullie kreeg voor andere magnetronmaaltijden, maar nee. Ik ging toch weer voor de lekkere lasagne. Dus dat was m’n avondmaal van gisteren…

Dinsdag heb ik ook niet geblogd hè? Wat deed ik toen dan in godsnaam? Ehm… OJA! Toen moest ik nog een laatste foto voor m’n kookboek aanleveren en dus moest ik een maaltje uit le kookboek klaarmaken. En tja, met de datum van verschijning zo dicht in de buurt, vond ik het stom om dan nu ook over het recept te bloggen.

Over m’n kookboek gesproken; ik heb gisteravond het eerste ontwerp binnen gekregen! Aaaaaah! Heel cool! Ik laat jullie gauw een preview zien :).

Nou, inmiddels is het donderdagochtend kwart voor 9 en ik moet haast maken om op werk te komen. Vanmiddag ben ik vrij, omdat ik aanwezig ben bij de opening van het hogeschooljaar in het Muziekgebouw aan het IJ. Om te vertellen over mijn blog en koookboek, jeej :D. Zijn daar lezers van hier aanwezig? If so; LAAT JE HOREN!

PS: Haha, deze foto; krijg je eens een kijkje achter de schermen. Ik eet heel vaak avondeten in bed. Ik eet uberhaupt super vaak in bed, vet schandalig. Hahahahah!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Meer lekkere kant- en klaarmaaltijden:


4 reacties op “De lekkerste magnetronmaaltijd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *