Heerlijke gebakken gekruide aardappeltjes met spinazie en lekkerbekjes

Hoi hoi! JEEEEEJ! Vandaag had ik een overwinning! 😀 Ik heb meegedaan aan een tafelgesprek in een zaal met 200 Hva docenten bij de opening van het Hogeschooljaar van de HVA. En het was AWESOME. Wat een overwinning. Ik ben normaal echt een zenuwpees en wordt van dit soort dingen, die ik wel HEEL graag doe, echt gruwelijk zenuwachtig – zo wil ik echt heel heel heel graag mijn boek bij DWDD toelichten (haha wie niet), maar ik zou nu al ziek kunnen worden van de zenuwen, maar dat ter zijde – en vandaag ging het hartstikke goed en was ik echt gewoon NIET zenuwachtig! Waarschijnlijk had ‘t te maken met het feit dat we tijdens het programma een uur zaten te luisteren naar andere tafelgasten en sprekers en ik in de tussentijd zo gruwelijk nodig naar de wc moest, dat ik vrijwel nergens anders aan kon denken. En toen het tijd was voor het interview met mij en Lisa van De Vegarevolutie, ging het echt top! En ik vond het zo leuk! En er waren zelfs een paar mensen in de zaal aanwezig die mijn blog kennen/volgen! Zo Leuk!

Nou goed en toen na die tijd ging ik lekker door naar Rotterdam, in een overvolle fyra waar ik mijn wortelen deelde met een jongen naast me (haha). Op Rotterdam centraal ging ik nog even langs Starbucks om een taartje te kopen want ik vond dat Bas en ik moesten vieren dat ik dit had gedaan vandaag. Dus, cheesecake it is. Heb je die wel eens gehad van Starbucks? Fucking goddelijk. Maar ook schandalig duur; welke idioot betaalt nou 4 euro voor een taartpunt? Mio! Maar ik had een goede reden.

Nou, eenmaal aangekomen bij Bas werd ik meteen weer weg gestuurd omdat ik langs de visboer moest voor lekkerbekjes. No problemo! Ondertussen maakte Bas het eten. We aten lekkerbekjes met spinazie en hele lekkere gekruide aardappeltjes die le boyfriend gewoon uit de losse pols maakte. Lees door voor het recept!

Nodig voor twee personen: 2 lekkerbekjes – 300gr spinazie – 15 krieltjes – beetje chilikruiden – beetje Italiaanse kruiden – peper en zout – appelmoes / knoflooksaus / mayo voor erbij

Je kookt de aardappelen in de schil. Dan even onder koud water afgieten en doorsnijden. Doe de aardappelen in een bak met de kruiden en wat olijfolie. Meng goed door elkaar en ga daarna de aardappeltjes opbakken tot ze een beetje goudbruin worden. De spinazie wok je eventjes in een grote pan met olijfolie tot ‘t mooi geslonken is. De lekkerbekjes haalden wij van de visboer die ze voor ons klaarmaakte. Maar nu moet ik iets schandaligs toegeven: ik vind die van de AH, die je zelf nog moet bakken (in de oven) eigenlijk lekkerder. Hahhaa! Maar goed.

Dat was mijn enerverende dag en it was awesome! Morgen ga ik lekker werken en ‘s avonds heerlijk chillen in de Spa met vriendinnen. HEEEEERLIJK!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Heerlijke gebakken gekruide aardappeltjes met spinazie en lekkerbekjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *