Mihoen met aubergine, mango, bieslook en sojasaus

noedels_bieslook_aubergine_mango_sojaHoi allemaal! Hoewel ik nét terug ben uit Malta (letterlijk 48 uur) zit ik op het moment dat ik dit typ alweer in de Thalys naar Parijs. Alwéér een persreisje, lucky me!

Het voordeel van de Thalys is dat je er gewoon internet hebt, wifi. En dat ik dus gewoon lekker kan werken, in mijn luierstoel, in de eerste klas. Ze brachten me net zelfs verfrissingsdoekjes. Wat een luxe! (Niet alleen mij hoor, volgens mij ruik ik best fris).

Maar het voordeel is dus: ik kan gewoon bloggen, woehoe! En dat komt goed uit, want ik wil jullie nog over twee dingen vertellen; de noedels die ik nu bij me heb –to go- en de zoete aardappelkoekjes die ik gisteravond klaarmaakte. Klaar voor? LET’S GO. Oh, en ik begin met de noedels. Straks komt er nog een blogpost met de zoete aardappelkoekjes.

Nodig voor één persoon: mihoen – ½ aubergine – ½ eetrijpe mango – 1 scheut sojasaus (die je bij de sushi eet) – beetje verse bislook – lekkere toevoeging: kokosolie

Snijd de aubergine in kleine blokjes en bak in (kokos)olie totdat ze een beetje glazig zijn. Kook in de tussentijd de mihoen gaar in een minuut of 2. Giet de mihoen af en voeg toe aan de auberginestukjes. Doe er een scheut sojasaus doorheen en laat heel even pruttelen. Voeg dan de stukjes mango toe en wat in kleine stukjes geknipte bieslook. LEKKER!

Nou, dat was dus echt ontzettend makkelijk en heel erg lekker. Hoewel, ik heb nog maar één hapje geproefd, maar die was heerlijk. En straks ga ik de rest opeten, als lunch in de Thalys. Gewoon koud, want volgens mij kan dat prima. TOP!

See you in Paris!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *