Zelfgemaakte McWrap Crispy Chicken

Joehoe! Ik heb gisteravond echt bijzonder lekker gegeten, want ik maakte zelf een McWrap crispy chicken! Nu ik ff halve dagen ‘aan het werk’ ben en dus ultiem aan het chillen ben, heb ik opeens weer vet veel inspiratie om de keuken in te duiken voor simpele en toffe studentenmaaltijden. En in die categorie is het recept van vandaag er eentje.

Wie mijn eerste kookboek heeft kent dit recept al een beetje; daar maakte ik namelijk eens een wrap met een kipkorn klaar en die lijkt echt behoorlijk op de Chicken McWrap van McDonald’s (of hoe dat ding ook heet). Maarrrrr, gister maakte ik een vergelijkbaar recept waarbij ik een nieuw soort honing-mosterddressing gebruikte (eentje van Remia, met een vleugje dille, ik kende ‘m nog niet) en dat was echt een schot in de roos.

Kei simpel. Freaking heerlijk. Klaar voor?

Nodig voor één persoon: 2 wraps – 2 handjes gesneden ijsbergsla – 1,5 krokante kipschnitzel* – een beetje Remia honing-mosterddressing met een vleugje dille

* Je hebt aan 1,5 kipschnitzel wel genoeg voor twee wraps en wat je met die andere helft van je kipschnitzel doet, moet je zelf weten. Ik voerde ‘m aan de achtertuinpoes en die vond ‘m heerlijk, haha.

Aan de slag! Bak de kipschnitzel in 10 minuten op 180C in de oven of je mintgroene Airfryer totdat hij warm en lekker knapperig is. NICE. Echt een prima Airfryer snack.

Verwarm de wraps heel even (30 seconden 900 watt) in de magnetron. Verdeel wat sla over de wraps, snijd de kipschnitzel in reepjes en doe ook op de wrap en overgiet het geheel met honing-mosterddressing. Oprollen en klaar!

Echt man, dit was lékker. Absoluut een aanrader!

Oja, verontrustend bericht nog even: ik kon in mijn appie geen kipkorns meer vinden in het frituurschap en dat baart me zorgen. #WAARZIJNDEKIPKORNS?! Liggen ze er bij jou nog wel? Ik kreeg via Insta Stories al meer ongeruste berichten van kipkornlovers… #WAARZIJNDEKIPKORNS?!

Groetjes 😀

Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *