Goedemiddag lieve lezers:) Vandaag weer eens een heerlijke ongezonde lunch online. Vorige week maakte ik al zelf saucijzenbroodjes, GODDELIJK, en in de comments tipte iemand mij om ook eens zelf een frikadelbroodje te maken. En dus deed ik dat 🙂 En oh oh oh wat lekker:) Maar! Ongezond. Ben je aan de lijn? Lees dan niet verder…
Hoe maak je dit? Het is super simpel… Je neemt een frikadel, snijdt die op het formaat van een plakje bladerdeeg, legt ‘m op het plakje (ontdooide) bladerdeeg, doet er wat curry over en dan gaat ‘ie 25 minuten op 180C in de oven.
Zoals ik al zei, oh oh oh wat lekker!
Misschien vind je dit ook lekker:
Mylène zegt:
Oh! Ik maak dit altijd zelf en bak de frikandelbroodjes dan eerst altijd! Dan vind ik ze persoonlijk lekkerder haha.
Mylène zegt:
Frikandellen*
Marloes zegt:
Frikandel wel eerst ontdooien neem ik aan
leonie zegt:
Had ik ook gedacht maar nee! Gewoon bevroren er in:)
Nathalie zegt:
Nom Nom Nom 😀
Ik heb gisteren bladerdeeg en frikandellen in huis gehaald zodat ik dit volgende week ook kon gaan maken. Vriendjelief kijkt er al naar uit 😉
leonie zegt:
Hahaha heel goed. Zulke snacks doen 't altijd goed bij mannen 😉