Lunch: Panini Hawaii

Hello again:) Ik wilde ook nog even mijn lekkere lunch van vandaag met jullie delen. Ik maakte namelijk een panini Hawaii en dat is héél makkelijk. Geen idee of deze bereidingswijze algemeen bekend is, maar toen ik dit uitvond rond m’n 15de vond ik mezelf vrij geniaal.

Anyway, je neemt een ongaar afbakstokbrood en snijdt deze doormidden. Daarop doe je je beleg. Ik deed nu schouderham, kaas en ananas, maar ik weet dat het ook lekker is met mozzarella, pesto en tomaatjes. Dan doe je je stokbroodje tussen de grill/het tosti-ijzer en dan druk je ‘m goed dicht zodat de panini echt plat wordt. En that’s it. Lekker, makkelijk en net iets cooler dan een random tosti. Ook handig als je bijvoorbeeld nog een afbakstokbrood hebt liggen en je ‘m snel(ler) klaar wil maken.

Dat was het voor vandaag. Hebben jullie al gezien dat m’n blog op Marketingfacts staat? COOL! Ik blog trouwens vanavond niet, want Bas is jarig:) Op Facebook zie je wat voor lekkers we gaan eten (of liever gezegd, bunkeren)… Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:

Brood met MozzarellaBroodje Hawaii
Billenbroodjes

4 reacties op “Lunch: Panini Hawaii

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *