Hello again:) Ik wilde ook nog even mijn lekkere lunch van vandaag met jullie delen. Ik maakte namelijk een panini Hawaii en dat is héél makkelijk. Geen idee of deze bereidingswijze algemeen bekend is, maar toen ik dit uitvond rond m’n 15de vond ik mezelf vrij geniaal.
Anyway, je neemt een ongaar afbakstokbrood en snijdt deze doormidden. Daarop doe je je beleg. Ik deed nu schouderham, kaas en ananas, maar ik weet dat het ook lekker is met mozzarella, pesto en tomaatjes. Dan doe je je stokbroodje tussen de grill/het tosti-ijzer en dan druk je ‘m goed dicht zodat de panini echt plat wordt. En that’s it. Lekker, makkelijk en net iets cooler dan een random tosti. Ook handig als je bijvoorbeeld nog een afbakstokbrood hebt liggen en je ‘m snel(ler) klaar wil maken.
Dat was het voor vandaag. Hebben jullie al gezien dat m’n blog op Marketingfacts staat? COOL! Ik blog trouwens vanavond niet, want Bas is jarig:) Op Facebook zie je wat voor lekkers we gaan eten (of liever gezegd, bunkeren)… Tot morgen!
Misschien vind je dit ook lekker:
Manon zegt:
Ziet er heerlijk uit! Jammer dat we geen grill of tostiijzer hebben, haha, ik maak tosti's altijd in de pan.
Liefs, manon
Anoniem zegt:
Hoi Leonie,
Mijn vraag gaat niet over je post, maar over je header.
Kan jij mij uitleggen hoe je die hebt gemaakt?
Groetjes
leonie zegt:
Met Photoshop 😉
Sabine zegt:
Hmmm, ondanks dat ik net mijn avondeten naar binnen heb gewerkt heb ik nu weer zin in een broodje hawaii.
Goed idee trouwens, ik neem bij de boodschappen van deze week weer ananasschijven mee.