Lunch: Foccacia met kruidenboter, alfalfa en sla

Goedenavond allen! Oh oh oh, ik was vrijdag lekker vrij en wat zie je dat goed terug op deze foto. Ik maakte een heerlijke lunch voor mezelf en omdat ‘t natuurlijk gewoon overdag en dus met daglicht is, kon ik eindelijk weer eens een fatsoenlijke foto maken. 🙂 Naast dat dit receptje goed op de foto staat, is het ook gewoon echt heel erg lekker. Foccacia met kruidenboter, alfalfa en sla.

Nodig voor één persoon: 1 foccacia zeezout – wat kruidenboter – een flinke pluk alfalfa (die kiemen) – een handje kropsla

Bak je foccacia af in de oven. Smeer ‘m daarna in met kruidenboter en laat dat lekker smelten. Doe er dan wat sla en een flinke pluk alfalfa op. Klaar!

Een vet heerlijke lunch dit :). Ook lekker op een Italiaanse bol trouwens. En als je denkt; hoe de fuck kom je hier bij? Ik at dit vaak bij plein 10 in Assen, een van de populaire lunchspotjes in de bruisende hoofdstad van Drenthe, haha. Maar mjam!

Eet jij wel eens alfalfa?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


16 reacties op “Lunch: Foccacia met kruidenboter, alfalfa en sla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *