Leo’s week 31: Pride, per ongeluk een MEGA eetclub opgericht, zelf een vloertje pimpen en meer!

Hoi! Het is woensdag en dus tijd voor mijn dagboek van de afgelopen week. En boy, dat was me weer een weekje hoor, haha. Een week van ULTIEME STILTE en relaxtheid tijdens uuuurenlang suppen op de Loosdrechtse plassen, tot de drukte van Pride in Amsterdam, tot klusweekend in Haarlem waarbij we zelf een vloer hebben gepimpt en natuuuuurlijk was ik deze week te vinden op Haarlem Culinair. Kortom: genoeg om je te vertellen!

Pak er een lekker wijntje bij of schenk jezelf een kop thee in. Neem je tijd en lees lekker mee met mijn belevenissen van de afgelopen week:

Maandag: pedi in Roffa & de grootste eetclub van Nederland
Oeeeh maandag was leuk. ‘s Ochtend werkte ik vanuit huis, maar ik deed echt het minimale want m’n motivatie was echt nergens te bekennen. Maar! ‘s Middags reisde ik af naar Rotterdam (met de trein, zodat ik wel nog íets kon werken)(maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat de treinwifi het niet deed/traag was en ik dus nog geen snars uitvoerde) om met Marte te lunchen en een pedicure te ondergaan. Mart was toen al een paar dagen over 40 weken zwanger en had een lege agenda en entertainment nodig, dus dan sta ik graag klaar <3.

We lunchten bij Picknick in Rotterdam en ik at daar Acai bowl en die was echt gruwelijk goed. VET lekker.

IMG_5221

Daarna gingen we naar een hilarische nagelsalon met alleen maar typische mensen aan het werk en aftandse massagestoelen uit 1970 met Hellokitty-kleedjes erop. Al met al een hilarische beleving, waar Marte en ik allebei pornoroze-teennagels aan overhielden. Niet echt de bedoeling, maar wel grappig.

Daarna ging ik terug naar Haarlem, waar ik per ongeluk de grootste eetclub van Nederland oprichtte. Ik postte een foto op Instagram dat ik op zoek ben naar een eetclub in Haarlem; met het idee dat daar misschien wel 3 mensen op zouden reageren. Boy, dat ging ff anders. Inmiddels zijn er 1247 reacties onder de foto van allemaal volgers uit heel Nederland, die eetclubs met elkaar oprichten :D.  In Rotterdam, Groningen al een paar, Nijmegen, Tilburg. ZO COOL!

Nu heb ik in Haarlem een stuk of 80 geïnteresseerden met wie ik nu in een Facebookgroep zit (en we hebben de eerste datum, een date in het park, al geprikt!). Hier komen vast wat leuke eetclubs uit. VET GEZELLIG! <3

IMG_5349

 

Verder ging ik maandagavond weer sporten bij Small Group Training en was het weer goed! YES!

IMG_5232
Zo blij met deze spiegel van €4,50 van de Kringloop <3

Dinsdag: Urenlang suppen in Loosdrecht
Op dinsdag stapte ik in m’n heerlijke Ford Fiesta Active, op weg naar Oud Loosdrecht, waar vriendin Suzanne woont. Mét twee hele lieve poezen, waaronder deze ENORME Maine coon van nog maar 9 maandjes oud:

IMG_5259

Ik had met Suus afgesproken om lekker een ochtendje te gaan suppen op de Loosdrechtse plassen. Zij woont letterlijk aan het water en heeft 2 supboards dus dat was echt top. Bovendien was het geweldig weer. Echt, dit was ZOOOO fijn! We zijn uuuuren op het water geweest; echt wel 3,5 uur ofzo. ZO lekker.

9570FF3F-CA5F-46E8-95B8-AA49907F2A5B
We zaten midden in de natuur, op plekken waar zelfs gemotoriseerde boten niet mogen komen, vanwege de beschermde natuur. We waren omringd door een en al rust en het was zooo fijn en gezellig <3.

‘s Middags was ik gewoon thuis, maar ik was kapot van het urenlang suppen en deed dus nog maar vrij weinig.

Woensdag: werken buiten de deur
Op woensdagochtend begon mijn dag met yoga. Dat probeer ik nu iedere woensdag te doen en bevalt tot nu toe prima. Ik doe het bij Glow Yogastudio in Haarlem.

IMG_5298

Na de yogales regende het keihard en dook ik lekker een cafeetje in om te werken. Ik streek neer bij By Lima. Daar was ik al eerder geweest (en enthousiast over) en het zit bovendien om de hoek bij Glow yogastudio. Chill!

892B05D8-29D6-40DC-B21D-6DDBFCDE1485

Ik was van plan om hier ff te werken, maar ik heb er volgens mij echt wel een uur of 4 gezeten voordat ik klaar was. Dit was de dag waarop ik Leo’s maand (al m’n belevenissen van juli) schreef. Altijd meer werk dan je verwacht ;-).

Op woensdagmiddag kluste ik wat in huis en woensdagavond had ik hele andere plannen…. Ik ging bowlen met Vera en Mikki, haha! We wonen echt super dicht bij elkaar in Haarlem, maar zien elkaar helemaal niet mega veel. Nu had ik zin om ff iets randoms te doen, maar het werd best kut weer, dus we moesten een binnenactiviteit vinden. Bowlen it is!

We gingen echt naar een hilarische Bowlingbaan, ergens net buiten Haarlem richting Amsterdam. Het zat in een aftands oud en stinkend hotel, maar de bowlingbaan zelf was super nieuw en flitsend en modern. Echt hilarisch; met Hollandse meezingers op de achtergrond, een biertje erbij, twee goeie vriendinnen om je heen; we hadden een topavond. Ik gooide zelfs een strike :D.

Donderdag: De Poezenpodcast aflevering 1 kwam online!
Op donderdag probeer ik nu steeds bezig te zijn met m’n hobbyproject: De Poezen Podcast. Deze donderdag stond in het teken van het editten van de aflevering met Lianne (The Self Help Hipster) en ik kreeg ‘m af én online. ZO leuk. Hij duurt per ongeluk een uur, maar we raakten echt niet uitgepraat over poezen, hahaha. Luisteren kan hierzo via Spotify en hier via Soundcloud!

IMG_5342

‘s Avonds had ik met vriendin Layla afgesproken, die vanuit Amsterdam naar Haarlem kwam en samen gingen we naar Haarlem Culinair. Dit is een foodfestival op de Grote Markt in Haarlem, waar verschillende restaurants laten zien wat ze op de kaart hebben staan.

Het deed me een beetje denken aan Taste Amsterdam en ik vond het eerlijk gezegd wel echt leuk. Super fijne sfeer, druk maar niet TE druk, lekker eten, leuke mensen. Kortom: echt fijn! Lay en ik hadden een topavond waarin we lekker bijkletsten, zoals we al geen tijden hadden gedaan, waarbij we lekker aten (oeeh de gerechtjes van sterrenrestaurant ML zijn GOED) en veel te veel wijn dronken. Heerlijke avond echt <3.

IMG_5346
Werkelijk geweldige tonijn met zo veel fantastische smaken. Ik MOET een keer bij ML eten. Jan; lees je mee? <3

IMG_5352

Vrijdag: Knutselen voor Pride!
Op vrijdagochtend begon mijn dag weer sportief met Small Group Training. Daarna ging ik ff de stad in om voorbereidingen te treffen voor Pride. Bij H&M scoorde ik een vet leuk gekleurd badpak en bij Wibra wat shirts en knutselspullen om wat voor Jan in elkaar te flansen. Ik kon in Haarlem centrum namelijk amper Pride-achtige kleding voor mannen vinden. Voor vrouwen trouwens ook niet…

IMG_3341
Ik kocht bij Wibra een shirtje van de kinderafdeling waarop een soort regenboog-patroon te zien was. Uit papier knipte ik een hartje en een bliksemschicht (Jan had 2 shirts nodig; een voor vrijdag en een voor zaterdag), die tekende ik over en knipte ik uit en plakte ik met textiellijm op een wit shirt van Wibra. VET leuk project, hahaha.
FullSizeRender
Tijdens het knutselproces hield ik een stukje stof over dat perfect was voor een sjaaltje voor Teddy. Wat een inclusieve poes is het toch <3
IMG_5496
En dit was het eindresultaat! Vet goed gelukt, vond ik zelf 😀 haha!
IMG_6472
Even een familieportret in onze outfits van Vrijdagvond <3

Verder hielden we ons vrijdag bezig met het leggen van een vloer, jaja. We wilden in het nieuwe washok nog een vinyl vloer leggen, omdat er maar een halve laminaatvloer lag én omdat ik dacht dat dit wel cool zou staan.

De vloer die ik wilde bestond echter niet en dus besloten we om ‘m maar zelf te maken. En boy, dat lukte goed.

Op vrijdag legden we een ondervloer van van die groene platen en daarna legden we dit saaie vloertje van Kwantum erin:

IMG_0654
Dit is een vinyl vloer van Kwantum. Als je goed kijkt zie je dat er een geometrisch patroon in zit, in reliëf. Die gaan we gebruiken. Ik vertel je er zo meer over <3.

Het vloertje paste en dat betekent dat we door konden met de dag. Op naar Pride in Amsterdam!

We vierden op vrijdagavond met een heleboel leuke mensen om ons heen dat iedereen mag zijn wie hij is en vooral mag liefhebben wie die wil <3. Ik vind Pride echt zo’n fijn en liefdevol feestje <3

6ebe7e13-ac09-448c-bf23-bbb28fcc67a9
Met een hele groep Philips-collega’s van Jan en gezamenlijke vrienden Aniek en Reinout waren we vrijdagavond op het Amstelveldje.
6ac09c39-74cf-4021-9597-a13281609e10
Liefde <3

Naast dat ik het heel leuk vind om op Pride mee te feesten en te vieren dat je jezelf mag zijn (en ik dus in een badpak op een plein in Amsterdam kan staan, yay), vind ik het ook belangrijk dat als je als mens die niet te maken heeft gehad met struggles met gender of seksualiteit, ook op een andere manier een bijdrage levert aan de LHBTQ+ gemeenschap. Ik doe dat door deze boodschap uit te dragen aan veel volgers én door een donatie te doen aan een goed doel dat opereert binnen de LHBTQ+ gemeenschap. Dit jaar steunde ik Coc <3.

IMG_1014
En ‘s avonds MOEST ik natuurlijk ff langs Smullers voor een patatje met roze mayo (en curry en uitjes, mjam). Helemaal in m’n element op deze foto. Als je nog niet wist wie ik ben, dan zegt deze foto wel zo’n beetje alles :D.

Zaterdag: Naar The Lion King
Op zaterdag werden Jan en ik wakker met een klein katertje. Maar! Het was ook de eerste dag sinds tij-den, dat we mochten uitslapen van onszelf. YES! En oeeh, dat hebben we gedaan. Wat lekker zeg.

En daarna gingen we weer lekker aan de slag. De Grijze vloer was op maat gesneden, nu werd het tijd om ‘m te verven.

Online had ik vinylverf besteld in de kleur ral5008, omdat die het meest matchte met de Hague Blue muur in de slaapkamer.

IMG_9628

Met een goede roller bracht ik een dunne laag verf aan op het vinyl. Fingers crossed dat je het patroon (het reliëf) er doorheen zou zien en… Ja hoor! YES! Ook was de kleur blauw precies de kleur die we wilden, dus dit ging top.

Na 2 uur was de verf droog, maar we hebben ‘m nog 24 uur laten liggen in de slaapkamer, voordat we de vloer in het washok gingen leggen.

In de tussentijd maakten Jan en ik alweer nieuwe plannen voor de dag. Het was de bedoeling dat we vandaag weer naar Pride in Amsterdam zouden gaan, maar we hadden er allerbei nu ff niet zoveel zin in. Omdat vrijdagavond al zo leuk was geweest en we allebei nog steeds wat brak waren.

Verandering van de plannen: we gaan naar The Lion King!

IMG_5548

En ooooh wat was dat FIJN. Wat een heerlijke film. Deze moet je zien! Het is zoooo mooi gemaakt en de liedjes zijn zo leuk en ik HOU er zo van. Echt heerlijk!

Zondag: Eindelijk terug naar de slaapkamer
Op zondag werden we vet goed wakker. Goede nacht gehad, lekker geslapen, fijn ontbijt:

IMG_5526

En daarna gingen we weer verder met onze vloer. We konden ‘m nu in het washok leggen en dat was echt zo gepiept, omdat we ‘m de dag ervoor al helemaal op maat hadden gesneden.

IMG_5560
Tadaaa!

En toen volgde mijn absolute hoogtepunt van het weekend: ik kon onze slaapkamer helemaal schoonmaken en we konden eindelijk ons bed terugplaatsen. Dat betekende dat we niet meer hoeven te kamperen in ons eigen huis. WAT FIJN!

Ik maakte alles schoon in de nieuwe slaapkamer, inclusief alle poten van het bed, het matras, het beddengoed. En toen zaten we er zo bij:

IMG_5598

IMG_5605
In de middag dook ik lekker op bed in de nieuwe kamer en keek ik wat afleveringen van Working Moms <3

Zondagavond wilde ik dan nog graag ff met Jan naar Haarlem Culinair, omdat hij ook meer dingen in Haarlem moet ondernemen haha. En omdat het een foodfestival is en ik ben nou eenmaal foodblogger en dus intens aangetrokken tot dit soort evenementen <3.

IMG_5611
Lekker eten bij Ratatouille
IMG_5613
Coquille met truffel bij ML

Vriendin Aniek haakte ook aan en met z’n drieën hadden we een mega gezellige zondagavond op de Grote Markt in Haarlem. Ik denk dat we volgend aar ook wel ff gaan kijken (eten/wijnen) bij Haarlem Culinair. Leuk!

IMG_5618

En dat was ‘m jongens. Mijn week 31! Wat een lekker weekje <3.

Nu ben ik deze week dan écht begonnen met werken weer, haha. Ik heb echt veel te lang niets gedaan en er liggen echt dingen op me te wachten. Vooral veel mails. Die moet ik nu toch echt gaan beantwoorden.

Volgende week ga ik je vertellen over hoe deze week was. Naast dat ik lekker aan het werk ben, hebben we ook de laatste hand gelegd aan de vloer in het washok (we hebben nog iets heel vets gedaan met het patroon en gouden stiften), vieren we vrijdag en zaterdag Jan’s verjaardag, hebben we zaterdag hier de housewarming voor veel te veel vrienden (haha) en ben ik praktisch de hele week al bezig met voorbereidingen voor die housewarming. Goed, ik vertel je er volgende week over. Zin in!

Tof dat je weer meelas. Ik heb je gemist! (Letterlijk: 20.000 minder bezoekers op m’n site vorige maand, hahaha). Maar ik hoop dat je weer gezellig m’n dagboek mee blijft lezen <3. Tot volgende week!

HEY! De vierde druk van mijn boek TOFFE TOSTI’S is net uit! Check het hier!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

5 reacties op “Leo’s week 31: Pride, per ongeluk een MEGA eetclub opgericht, zelf een vloertje pimpen en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *