Leo’s week 23: doodsangst, kitesurfers, Teddy ontsnapt, koffie met een volger, babyshower en interview in Zwolle!

Whooooohohooow! 41 reacties op mijn vorige dagboek, haha. Jullie hebben vrij unaniem besloten dat ik toch gewoon lekker lange dagboekjes mag blijven schrijven. Uw wil is mijn bevel, dus vandaag weer een lekker uitgebreid dagboekje. Zin in! Ik praat je in deze Leo’s week bij over mijn week 23. Die stond in het teken van… het organiseren van een babyshower, werk, DOODSANGST, koffie met een volger, m’n liefde aan de andere kant van de wereld en een fantastische barbecue. Genoeg mooie dingen beleefd om je over bij te praten.

Ben je er klaar voor? Zit je chill? Heb je een drankje? Wacht, ik pak zelf ook ff een kop thee…

Oké. Let’s go! Dit was mijn afgelopen week:

Maandag: werkdag
Altijd een beetje een saai begin van m’n weekdagboek, maar ik begon m’n week met gewoon een werkdag. Ik werkte aan wat dingen die ik voor me uit had geschoven omdat ik er geen zin in had, terwijl als je dan eenmaal bezig bent, het vet leuk is om te doen. Mensen kunnen het ingewikkeld doen he? Waarom stel je toch soms dingen zo erg uit? Zo irritant vind ik dit van mezelf. Maar goed; maandag had ik ff lekker een dagje waarbij ik dingen bijwerkte. Fijn!

IMG_2346 2

Dinsdag: Cynthia interviewen in Zwolle
Op dinsdag vertrok ik op tijd vanuit Haarlem (ik wil nog steeds altijd Amsterdam typen) om in de auto naar Zwolle te sjezen. Die rit duurde iets langer dan ik van te voren had ingeschat, waardoor ik een halfuur te laat bij Cynthia aankwam. Ik mocht haar interviewen en fotograferen bij haar thuis voor een campagne voor Nationale-Nederlanden. Dit interview komt binnenkort online en ik zal er dan natuurlijk even naar doorlinken. Maar ik vond het echt mega leuk om te doen. Super gezellig bij Cynthia en echt vet leuk om haar huis eens in het echt te zien.

Rond lunchtijd waren we klaar en stapte ik weer in m’n awesome Ford Ka+ om terug naar huis te sjezen.

Omdat dit voor mij een drukke ochtend is (met autorij-stress enzo), gunde ik mezelf de middag vrij. Mjam!

Overigens heb ik echt geen idee wat ik met die vrije tijd heb gedaan, want ik zie geen foto’s in m’n filmrol en kan het me niet herinneren. Haha, waarschijnlijk kansloos YouTube-filmpjes kijken ofzo….

IMG_2232 2

Dinsdagavond schonk ik mezelf een lekker wijntje in en hadden Teddy en ik een ietwat stressvolle avond… Er was flinke onweer voorspeld en gelukkig viel het heel erg mee in Haarlem, maar het flitste wel behoorlijk en Tedmans vond het toch wat spannend. En ik ook. Maar, het ergste moest nog komen…

IMG_2244 2
#LAWAAI

Woensdag: DOODSANGST
Woensdag overdag was een prima dag. Ik werkte buiten de deur bij Vooges aan m’n dagboek van die week en wat andere dingen en ging daarna lekker naar huis om uitgebreid te koken.

IMG_2264

Ik maakte risotto voor vriendin Aniek die kwam eten en dat was echt mega gezellig. We waren super lang aan het tafelen en dronken veel te veel wijn en uiteindelijk ging Aniek pas om 11 uur hier weg.

IMG_2271 2

2F9F9722-0145-47DA-8252-7A360EC7CA90 2

Met een klein slokje nét niet te veel wijn in m’n lijf dook ik meteen m’n bed in. Om een uur later wakker te worden van… HELSE ONWEER EN HAGEL.

Holyshitballs.

Ik ben dus echt wel behoorlijk bang voor onweer (al van kleins af aan) en vind het als ik met iemand ben altijd wel prima en gezellig. Maar nu was ik alleen thuis en het ging echt HEEL erg tekeer en dit was voor het eerst dat ik dit meemaakte in ons nieuwe huis. Ik lag boven op de slaapkamer met een schuin dak én een dakraam en ben naar beneden gevlucht toen de onweer te heftig werd en ik het idee had dat de hagelstenen any moment door de ruit zouden knallen. DOOD eng.

Eenmaal beneden was het ook niet chill, met de meeeeega grote ramen die we hebben waardoor je alles intens hoort én ziet en man, wat ging het tekeer buiten.

Tedmans vond het ook spannend en was onder de bank gekropen, maar toen ik in de gang was, kwam hij naar me toe gesprint. En toen zijn we gewoon maar om 12 uur ‘s nachts met z’n tweeën in de gang gaan zitten. Daar zagen we het minst de flitsen en hoorde we het minste lawaai. Ted kroop op het dieptepunt nog ff onder de wc en samen zaten we te rillen van angst. Haha.

DF548BA2-9F77-42C7-8D36-626A12085A0F 2

Oké, ik had wat teveel alcohol in m’n lijf om hier heel nuchter tegenaan te kijken, maar ik vond het ook gewoon echt heel erg eng. Het ging zo erg los; ik was gewoon bang dat mijn oude dak uit 1902 het misschien niet zou houden, dat de stroom eraf zou liggen, dat de bliksem zou inslaan en ik in een brandend huis naar buiten moest met een kat die volledig in paniek is. Naja, dat soort ellende dus.

En het werd eigenlijk alleen maar erger. Totdat de onweer weg was. Toen regende het vooral alleen nog heel hard en om een uur of 1 durfde ik weer naar de slaapkamer en kroop ik met oordoppen en een oogkapje in bed. Pfoe.

IMG_2289 2

Donderdag: koffie drinken met volger Sam
Gek genoeg werd ik donderdag wel helemaal zen wakker. Ik had ‘s ochtends een afspraak en kwam daar helemaal chill vandaan, ging daarna ff koffie halen in de buurt en een klein wandelingetje maken en daarna lekker rustig aan het werk. Ik probeer van de donderdag mijn vrije dag te maken, maar had nu een paar dringende dingen die gedaan moesten worden en ik had er ook wel zin in, dus ik ging toch ff aan de slag met wat campagnes.

A0F4F811-7F20-42F3-AA72-ABADC4E12BAB 2

‘s Middags had ik de middag dan wel lekker vrij en ik moest ff een paar dingen doen; langs de action voor wat spulletjes voor in huis en ‘s middags had ik met Sam afgesproken om een kopje koffie te drinken in Haarlem.

Sam is een meisje die me benaderde via Instagram. Ze gaf aan dat ze ook regelmatig in Haarlem is en het wel gezellig zou vinden om eens af te spreken, zonder raar of stalkerig over te komen. Super chill. Ik vond het eigenlijk wel leuk, omdat ik best wat nieuwe mensen in Haarlem mag leren kennen van mezelf en dus spraken we vanmiddag af.

We dronken wat bij Café Volkslust en dat was vet gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar! 😀

IMG_2308 2
Leuk tentje in Haarlem

Daarna ging ik nog ff de stad, omdat ik ff bij Lush wilde shoppen voor wat lekkere doucheproducten. Maar MAN, wat is dat DUUR! Uiteindelijk ging ik naar huis met 1 kleine flacon met douchegel voor €15. Vind ik echt duur man. Wél heel lekker en natuurlijk, maar ook echt duur. #sad

IMG_2321 2
Samen chillen op de fatboy. Teddy is niet echt een poes die op schoot komt zitten, maar wel heel erg naast je en om je heen. We pasten dus prima met z’n twee op de fatboy 😀

Donderdagavond chillde ik lekker met Teddy op de bank en keken we Netflix.

C0F7BAFC-DC40-4CC1-8B25-088567D3D7C2 2

Vrijdag: Jan is terug <3
Vrijdag was echt een heerlijke dag. Ik had eigenlijk afgesproken om met een vriendin te gaan surfen, maar het was helemaal geen goed weer en we besloten de afspraak dus te verplaatsen. Mega chill, want nu had ik een soort bonus dag waarin ik dingen kon doen waar ik normaal niet zo veel tijd voor heb. En dus ging ik aan de slag met m’n Hobbyproject: m’n podcast. Ik nam de eerste, pilot aflevering op en vroeg iemand een intromuziekje te mixen. EN DAT IS ZO LEUK GEWORDEN. 😀 Ennnn ik richtte de social media kanalen op die erbij horen en voorzag die alvast van content. ZO leuk. Het is de planning dat morgen (donderdag) de eerste -pilot- aflevering online komt. Maar ik ben dit hele proces aan het uitvogelen en heb geen idee hoe het allemaal werkt, dus we zien wel of het lukt. Maar ik vind het zo leuk om iets nieuws te leren en om te praten over iets wat ik HEEL leuk vind. Woehoe!

Hopelijk morgen meer hierover op mijn social media :D.

Vrijdagavond kwam Jan terug uit China en kletsten we de afgelopen week bij onder het genot van vissticks en gebakken aardappeltjes.

IMG_2393 2

‘s Avonds deden we niets anders dan lekker met elkaar op de bank hangen. Geen telefoons, geen televisie, wél een lekker wijntje en goed gezelschap. Super fijn <3.

9172D013-F71A-49C2-B143-96127B50F906 2

Zaterdag: mega chille barbecue
Zaterdag was dan ook echt een heer-lij-ke dag. Echt geweldig! We begonnen de dag met een koffietje bij vriend Reinout, die in echt een super mooie nieuwe woning is getrokken in het centrum van Haarlem. Zó mooi <3. Daarna gingen we thuis keihard chillen en saucijzenbroodjes eten én schoonmaken en daarna kwamen de ouders van Jan op bezoek. Zij hadden het huis niet meer gezien sinds de eerste dagen dat ze hier onwijs geholpen hebben met klussen, dus dat was wel ff vet leuk om te laten zien nu.

Samen hebben we lekker in de tuin gezeten, zijn we naar het strand gereden, waar KEIHARDE wind stond en dus echt suuuuuper veel kitesurfers in het water lagen en daarna gingen we thuis lekker borrelen.

IMG_2421 2

Jan dook ondertussen de buitenkeuken in om ook nog ff een vet lekkere vegetarische barbecue klaar te maken en al met al was het dus echt een vet geslaagde dag/avond. Loved it!

IMG_2434 2

Zondag: Marte’s Babyshower!
Op zondagochtend chillde ik ‘m helemaal de pan uit thuis. Lekker buiten zitten in de zon met een tijdschrift, heerlijk!

IMG_2459 2
Nieuwe bikini van H&M!

Ondertussen lieten we Teddy voor het eerst de rest van de buurt verkennen. Dat wil zeggen; hij liep al een paar weken los op ons dakterras en nu mocht hij voor het eerst de schutting over klimmen. Dat wilde hij al die tijd al, maar als ik dan ‘eh’ riep, dan luisterde hij vet goed en bleef hij gewoon op ons terras. Maar, je moet je kids ooit loslaten (…) en dit was het moment. DAAR GING HIJ!

IMG_2461 2
Aaaaah

Meteen naar de aller verste tuin waar we ‘m niet meer konden zien en ik maakte me Ernstige Zorgen. En Jan ook.

IMG_2469 2
Zoek de rode kater

Maar gelukkig kwam hij gewoon na een halfuurtje alweer terug :D. Hij snapte nog niet helemaal hoe hij van de schutting weer af kon komen, maar uiteindelijk lukte het en hebben we ‘m helemaal bedolven in knuffels, aaitjes en brokjes. Zodat ‘ie een positief gevoel heeft zodra hij terug komt, haha. Yay!

‘s Middags stapte ik -held als ik ben- weer alleen in de auto en reed ik naar… Rotterdam dit keer! Samen met een andere Leonie organiseerde ik de babyshower voor Marte, die al bijna is uitgerekend, aaaaah! Super leuk!

We deden een babyborrel bij haar op het dakterras, zonder dat ze het zelf wist. Subtiele blauwe versiering, lekkere hapjes, leuke vrienden en familie en het enige baby-shower-ding dat we deden was dat iedereen een klein cadeautje gaf met daarop een babyfoto van zichzelf, zodat Marte moest raden van wie ze het cadeautje kreeg. VET leuk :D. En we gaven met z’n allen nog een groot cadeau.

IMG_2481 2
Surprise! Foto door Vivienne
IMG_2482 2
Leo & Marte, foto door Vivienne

We hadden het weer echt helemaal chill meezitten en zo werd het echt een vet leuke middag. Marte had niets door gehad van te voren en was pleasant surprised en dat was top. Lekker middagje!

IMG_2483 2
Marte, Leo en Hiemke, door Vivienne

Daarna sjeeste ik terug naar Haarlem en samen met Janneman hielden we een mega chille avond thuis. We bestelden fucking veel saté en ik at ALLES op, want ik had honger als een paard (wat autorij-stress al niet met een mens doet). En toen was de week alweer voorbij.

Inmiddels is het halverwege week 24 en ik heb al ZO IETS VETS meegemaakt. Echt een bucketlist dingetje… Maar daar vertel ik je volgende week over ;-).

Vet gezellig dat je weer helemaal tot het einde mee hebt gelezen en ik spreek je volgende week. Tschuss! 😀

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

5 reacties op “Leo’s week 23: doodsangst, kitesurfers, Teddy ontsnapt, koffie met een volger, babyshower en interview in Zwolle!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *