Leo’s week 22: WEDDING op het strand, surfen in Bloemendaal, presenteren, interview in Groningen en watertaxi in Rotterdam!

Hey you! Het is woensdag en dus de hoogste tijd om je bij te praten over mijn afgelopen week. Nu stuitte ik deze week op wat weekdagboeken van andere bloggers en merkte dat die veeeeel korter zijn; veel beknopter. Zeg; is daar bij jullie ook behoefte aan? Vind je dat ik teveel typ, dat mijn dagboeken te lang zijn? Zou je zeggen: joh Leo, ik zou het niet een ramp vinden als het wat beknopter wordt? Let me know! Het is namelijk zo dat als ik eenmaal begin aan m’n weekdagboek, ik zó veel te vertellen heb dat ik al gauw een paar uur verder ben als ik alles getypt heb, maar als dat minder kan, is dat wellicht toch chiller. Voor mij, wellicht ook voor jou. Daarom probeer ik deze week eens een beknopt dagboek uit. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden! Laat dat vooral weten in een comment hieronder, goed? THANKS!

Oké; de afgelopen week stond in het teken van… TROUWEN! Ja, dáár ga ik je natuurlijk wel uitgebreid over vertellen. Een van mijn beste vriendinnen stapte in het huwelijksbootje en dat was echt een prachtige dag. maar verder had ik ook wat toffe belevenissen; ik was in Groningen bij Sas, Olaf en Oscar, gaf een presentatie in Amsterdam, zat uren in een geweldige nagelstudio in Haarlem, nam de watertaxi in Rotterdam… Kortom: genoeg te vertellen. Maar dan beknopt. Ik ga m’n best doen. HAHA!

Maandag: presenteren in Amsterdam
Overdag was ik thuis aan het werk en heb ik voor een campagne alle hoeken en gaten van mijn huis op de foto gezet. Aan het einde van de middag vertrok ik naar Amsterdam voor een presentatie. Aan de cursisten van ELLE Eten x Fontys Hogeschool foodjournalistiek, gaf ik een gastcollege over foodvideo’s maken op YouTube. Van te voren vond ik het spannend (zoals altijd met presentaties), maar ik ontmoette er lezeres Eva met wie ik ooit een video heb opgenomen en dat was super fijn. Als je dan ff gezellig met iemand aan het kletsen bent, blijf je niet zo in je hoofd met je spanning. Dus mega chill!

De presentatie ging ook erg goed en de reacties van het publiek waren echt super leuk. ZO tof! Heel veel complimentjes gekregen over mijn enthousiasme en dat doet me toch altijd goed. Yay!

colll

IMG_1844

‘s Avonds thuis op de bank bestelde ik de vegetarische saté van satebestellen.nl. SUPER lekker. Wist je dat ik al mijn thuisbezorgd-maaltijden bijhoud in deze blogpost?

Dinsdag: thuiswerken!
Op dinsdag werkten Jan en ik allebei thuis, vanwege de OV-staking.

IMG_1848

Teddy vond het vet gezellig dat Jan ook lekker thuis aan het werk was

We lunchten met hamburgers omdat het International Hamburger Day was en ‘s avonds staken we de Big green Egg aan om lekker eten klaar te maken. Daarna reden we nog ff naar het strand om de zon onder te zien gaan, maar het was super koud, dus we gingen letterlijk meteen weer terug, haha.

IMG_1878

IMG_1935

Woensdag: op naar Groningen
Op woensdagochtend werkte ik tuis was en ‘s middags had ik afgesproken met Mikki en Vera in een nagelsalon in Haarlem. We lieten allemaal onze nagels doen voor de bruiloft van Vera a.s. vrijdag en het was super gezellig. De nagelstudio heet Endorphine in Haarlem en ik vond het echt een aanrader!

IMG_1949

Ik deed voor het eerst Gel nagellak en dat was echt TOP! Dude, ik had geen idee dat dit zo snel ging en zo knettergoed blijft zitten!!

IMG_1955

Daarna stapte ik in de auto naar Groningen. Ik reed voor het eerst in m’n eentje naar Groningen! WOW! Het ging super goed, ondanks dat ik in een terror spits terecht kwam, vanwege het hemelvaart-weekend.

‘s Avonds speelde ik lekker met Oscar buiten, at ik wat met Sas en hebben we de hele avond lekker op de bank gehangen. Zus-zus-tijd! <3

IMG_1963

Donderdag: interview & barbecue
Op donderdagochtend vertrok ik alweer op tijd richting Leek, een dorp in Groningen. Hier interviewde en fotografeerde ik Willemijn van 2WMN over haar woning. Dit interview komt  binnenkort online en dat wordt leuk, want het was vet gezellig! 😀

‘s Middags reed ik terug naar Amsterdam en toen begon ook mijn weekend. YES!

Ik mocht voor Kwalitaria nog hun laatste lenteproduct testen en ging dit keer voor de Griekse Special. Dit is een soort Griekse kapsalon; friet topped met gyros en verrukkelijke tzatziki en jongens: DIT WAS ZOOOO LEKKER. Echt: dit wil je. Zo graag zelfs, dat je nu op de fiets moet stappen naar Kwalitaria om dit uit te proberen. Check maar ff in deze video hoe lekker ik het vond.

Schermafbeelding 2019-06-05 om 14.49.10

Blij meisje

En! Er is een winactie! Je kunt meedoen door ff onder deze video te reageren en dan maak je kans op de Griekse Special. SUPER nice. Doen dus!

Jan maakte ‘s avonds verrukkelijke spare ribs op de Big Green Egg voor mij en vriend Reinout en ‘s avonds ging ik nog even keihard chillen in bad.

IMG_1981

Vrijdag: THE WEDDING!
Op vrijdag stonden Yoka en Rolf al om half 11 bij ons op de stoep voor de trouwerij van Vera & Leroy. Yoka en ik maakten ons klaar en om 12 uur kwam ook de rest van onze vriendinnengroep bij ons thuis. We lunchten met z’n allen, oefenden de speech en dronken alvast de eerste glaasjes bubbels. WOEHOE!

IMG_1992

IMG_2005

Besties! Layla, Mikki, Yoka & Amber. De grap is: je gelooft NOOIT dat we onze outfits niet op elkaar af hebben gestemd. Deze kleuren zijn puur toeval, haha! En we kwamen er pas op dit moment achter dat we echt een perfecte match met elkaar waren, letterlijk toen we zo gingen staan, haha.

Iedereen zag er super mooi uit en om 1 uur vertrokken we richting het strand, voor de trouwerij bij Tijn Akersloot.

IMG_2023

Chaos met aanhang <3

Het was echt een p r a c h t i g e dag. Het weer zat helemaal mee; vet mooi blauwe lucht, zonnig en heerlijk temperatuurtje. YES!

IMG_2039

Verliefd op deze man <3

Om 2 uur kwam het bruidspaar aan en oooooh wat waren ze mooi <3 En wat was de ceremonie mooi! De leukste trouwambtenaar ever en een geweldige speech door de zussen van Vera en Leroy. Man, wat was dit fantastisch, zo op het strand.

IMG_2052

Na de ceremonie aten we taart, begon de borrel al snel, chillden we in de zon en ‘s avonds gingen we met een select gezelschap lekker eten bij Tijn Akersloot. Heerlijk! Tijdens het diner hielden we nog een speech en daarna barstte het feest los tot middennacht. Wat een fantastische dag was het! Zo mooi, zo liefdevol, zo fijn om dit met je beste vriendinnen mee te maken, maar ook zo fijn met al onze liefdes erbij <3 En Vera en Leroy waren zooo mooi. Echt, de vonken sprongen er vanaf! Loved it!!

IMG_6253

Look at her! <3

IMG_4788

Ik heb echt alleen maar slechte foto’s van de dag, haha. Maar er komen ooit nog mooie foto’s aan <3

Zaterdag: super productieve brak-dag
Op zaterdag werd ik wakker zonder kater! WOW! Vet chill! Jan en ik hadden een brak-dag ingepland, omdat ik dacht dat we er echt helemaal vanaf zouden liggen, maar we voelden ons allebei echt top. Mega chill, want nu konden we van alles ondernemen.

We bezochten een Intratuin en kochten bloemen voor in de tuin, we gingen naar het strand waar ik voor het eerst in m’n eigen wetsuit kon surfen in de golfen in Nederland (ruk golfen, geweldig wetsuit, zee was heerlijk, LOVED IT) en daarna gingen we thuis natuurlijk weer barbecuen. Wat een fantastische dag!

IMG_2080

Ik kreeg deze wetsuit van Jan voor mijn verjaardag en ik was er al geweldig blij mee, maar hij surft ook nog GEWELDIG! Oooooh man, wat ben ik een gelukkig meisje <3333

IMG_2094

I love dit kiekje! Dit is hoe de achtertuin er nu uitziet met wat gezellige bloemen en we kunnen eindelijk de deuren open zetten, nu Teddy ook los buiten loopt :D

IMG_2108

We aten MEGA lekker. Het recept komt donderdag online!

Zondag: naar Rotterdam!
Op zondag ging ik ‘s ochtends weer naar het strand, in m’n eentje, terwijl Jan lekker 70km aan het fietsen was.

IMG_2130

Met de hartelijke groetjes van jut en jul

We ontmoeten elkaar op het strand, waar we ff lunchten bij Rapa Nui. Daarna snelden we naar huis en stapten we in de auto naar Rotterdam, waar we met vrienden Luc & Juliana (van de trouwerij in Brazilië vorig jaar) hadden afgesproken.

771c8293-c3bb-4299-9bc1-285f194493c2

Dit was echt mega gezellig!! We vaarden met de watertaxi over de Maas naar Hotel New York, borrelden daar wat, borrelden toen nog ff bij Fenix Food Factory (super leuk), dronken champagne op het geweldige dakterras van Luc & Jubs, aten een hapje bij hun thuis en veel te laat ‘s avonds reden we weer naar huis. Wat een topdag, super gezellig!

a7f1edf5-38c1-4d01-8729-b40bcf58762c

Ja mensen, en toen was de week alweer voorbij!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit beknopte dagboek vonden. Laat je het weten? Volgens mij heb ik wel gewoon alles verteld, alleen iets minder in detail. Nou goed, laat maar weten hoe dit bevalt ;-).

Mijn huidige week staat vooral in het teken van Jan die in Shanghai zit en dus vermaak ik me lekker in m’n eentje met Tedmans thuis. Tot nu toe ben ik vooral aan het werk, maar ik ben ook al naar Zwolle op en neer geweest voor een interview, ga morgen koffie drinken met een volger van mijn blog, spreek veel af met vriendinnen, krijg familie te eten en meer! Lekker sociaal weekje. Je leest er volgende week over. Tot dan?

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?


41 reacties

Janneke -

Langer! Vind het juist altijd heel chill om te lezen, leest heel fijn weg :)

San -

Lang graag, want je schrijft te leuk!

Maya -

Ik sluit me bij zo ongeveer iedereen aan. Langer! Juist gezelliger

Anne -

Altijd lekker lezen in de trein van werk naar huis, op de woe of do. En deze is te kort voor mijn rit, haha. Dus doe maar lekker lang!
En vaak is het ook nog zo dat ik op deze dagen direct naar de supermarkt race voor een gerecht dat jij hebt klaargemaakt :-)

San -

In dit geval gaat het korter, korter, nog korter “MAND” verhaal niet op, ik wil langerrrrr :)

Jacqueline -

LANG!!!! Je schrijft zo leuk, gezellig, vrolijk en ook nog interessant dus lekker zo lang mogelijk graag!!!!

Emma -

Ik lees juist jouw dagboek omdat het zo heerlijk veel details bevat!

Emma -

P.s. ik las in de inleiding per ongeluk: Oscar gaf een presentatie in Amsterdam haha!

Lieke -

Ook ik sluit me aan bij wat mensen hieronder al massaal hebben gezegd… Je dagboek mag lekker lang, dat is juist heerlijk! Het is echt een momentje geworden in de week waar ik naar uitkijk (:

Susan -

Lang is leuk, zoals je dan zelf schrijft: lekker met een kop thee of een glas wijn lezen. Of de tijd weglezen in de trein of op een saaie werkdag. Je tuintje ziet er zo gezellig uit! Het hele huis trouwens :)

Denise -

Leuk weekdagboek! Ik lees de korte en de langere versies met plezier :) ik vind je zonnebril super leuk staan! Mag ik vragen waar hij van isp?

Carlijn -

Je dagboeken zijn echt heel tof om te lezen; oftewel lekker lang laten! :)

Vincent -

Hoe langer hoe beter in dit geval! En het onderscheidt je juist van de rest.
Laat die anderen het lekker kort houden, maar jouw dagboek is lekker langer en ook gewoon veel leuker dan die van de rest. Mag jij zelf niet zeggen, maar ik gelukkig wel.

Laura -

Ja, absoluut langer. Je schrijft zo leuk! Lekker enthousiast. Love it.

Sabine -

Je verhalen zijn lekker openhartig juist met wat meer tekst. Lees ze met plezier!

Harma -

Lekker lang laten, altijd leuk om te lezen!

Linda -

Lang laten!!! Heb nu het idee dat ik de helft mis 🙈

Eline -

Neee laat maar lekker lang hoor, ik ga er altijd echt even voor zitten :) Vind ik juist zo leuk aan jou, dat je zo heerlijk enthousiast en uitgebreid vertelt!

Eva -

Lang laten! Ik maak er altijd echt een rustmomentje van als je dagboek online komt! Vind het altijd erg leuk hoe je schrijft.

Lisanne -

Je dagboek is goed (beter, leuker) zoals het was! Heerlijk enthousiast 😄

Marijke -

Jouw lange dagboeken zijn juist pure ontspanning om te lezen! 😄 Lekker lang laten

Anne -

Nee niet beknopt zoals de rest! Vind dat juist zo leuk aan jou, dat je lekker lult alsof je je verhaal tegen vriendinnen aan het vertellen bent :)

Laura -

Leuk dagboek!! Maar de anderen vond ik ook altijd leuk om te lezen hoor!

Linda -

Neeee, vooral zo lang laten.
Juist heerlijk om zo’n uitgebreid dagboek te lezen.

Anouk -

Hoe langer, hoe beter!! Heerlijk om iedere week te lezen.

Marit -

Ook ik vind de lange versie fijner! Heerlijk ontspannen momentje in mn week altijd om je dagboek te lezen (inclusief afdwalingen, details en sidestories, dat is juist tof!)!

Tamara -

Ik houu van je lange dagboeken! Ik lees ze elke woensdag in de trein vanuit mn werk naar huis. Ritueeltje!

Elise -

Gewoon lekker lang laten, vind het altijd heerlijk om te lezen :)

Fleur -

Ik vind het juist altijd wel chill om zo’n lang dagboek te lezen!!

mandy -

Ik vind langer veel leuker! Maar als voor jou kort veel fijner is natuurlijk kort :)

Anne -

Beide zijn leuk om te lezen maar eerlijk is eerlijk, ik kan ook heel erg genieten van de lange variant!!

Laura -

Oh, van mij hoeft het niet beknopt hoor! Altijd leuk om te lezen!!

Elsemieke -

Lekker lang houden je dagboek!

Janique -

Noooo, ik ben juist helemaal dol op je lange dagboeken! Vind het heel chill om er echt even voor te gaan zitten en wat drinken erbij te pakken, en nu ben er ik zo snel doorheen :)

Mandy -

Exact het doe ik ook!

Mandy -

Dit ipv het…

Vera -

Hee! Je dagboeken zijn echt niet te lang hoor! Jij kan zo leuk funny schrijven dat het echt niet langdradig-saai of whatever wordt! Doe gewoon wat jij op dat moment het fijnst vind!

Lieke -

Nee, lekker lang houden! Lees je dagboek iedere week met plezier!

Hannah -

Je weekdagboek hoeft echt niet beknopt😄

Hilda -

Zo láááng mogelijk, altijd chill momentje jouw dagboek lezen!

Renee -

Je dagboek kan niet lang genoeg zijn hoor!! Lekker uitgebreid laten :)

Reageer ook