Leo’s week 2: fotoshoot, een nieuw kantoor, filmdag met PLUS, naar Thialf en meer!

Goedemiddag leuke mensen! Man, wat komt er veel regen uit de lucht vandaag. En man, wat is het donker in huis. Wat ongezellig! Tijd om deze dag een heel stuk gezelliger te maken met mijn… weekdagboek! Ik zit zelf in m’n nieuwe kantoor aan huis (tegen een hysterisch roze muur aan te kijken), steek er een kaarsje bij aan (#zennn) en ga je in al deze fijnheid (regen tikt tegen de ramen) vertellen over mijn afgelopen week. En dat was een bomvolle week! Niet alleen klusten Jan en ik mijn kantoor aan huis, ook moedigden we Sven aan in Thialf, ontdekte ik een nieuwe werkplek in Haarlem, kreeg ik foto’s van een fotoshoot (VET!), had ik een filmdag met crew en al in een PLUS in Pijnacker, hing ik ziek op de bank, keek ik een geweldige Netflix docu. Kortom; genoeg te vertellen alweer.

Ik stel voor dat jij je ook ff lekker comfortabel maakt. Zit je in de trein? Hang lekker onderuit en bestel koffie bij de railcatering. Sta je in de sportschool op de loopband? Slokkie water en ga lekker ff wandelen op die band. Hang je op de bank? Kaarsje aan en koekjes erbij. Let’s do this!

Maandag: een nieuwe werkplek
Op maandag had ik een TOP dag. Het was een soort van de eerste officiële dag van het jaar en daarom tijd om shit uit 2019 weg te werken. Ik had nog een mailbox met minimaal 150 belangrijke mails die antwoord nodig hadden en besloot die vandaag allemaal weg te werken op een nieuwe werkplek. Ik streek neer bij Laatbloeien in Haarlem en het was ge-wel-dig.

Klassieke muziek op de achtergrond in dit café, alleen maar andere mensen aan het werk (geen jengelende kinderen of gezellige koffiedates), fijne, grote werkplekken en alle rust om aan m’n business te werken. Heerlijk! Ik betaalde er €9 voor een halve dag en vond het echt een goede besteding van mijn geld. Ik maakte m’n mailbox helemaal leeg! YES. Goed begin van het nieuwe jaar.

ma3

‘s Middags was alle energie uit me weg (genoeg gedaan die ochtend) en ging ik lekker in huis wat aankloten. Het was ook eindelijk weer eens zonnig buiten en dus lekker licht in huis, dus die kans greep ik aan om weer eens wat foto’s te maken. O.a. van dit toffe boeket nepbloemen van Meestervervalsers.

ma2
Net echt toch?

‘s Avonds maakte ik een lekker vegetarisch maaltje, namelijk taco’s met pulled jackfruit. Wat zeg ik; het was zelfs helemaal vegan! En vet lekker. Het recept vind je hier.

ma1

Dinsdag: kansloos naar Amsterdam
Op dinsdag werkte ik gewoon weer vanuit huis. Ik schreef blogs, publiceerde Elske’s kant & klaar recensie (die nog iedere dinsdag online komen) en werkte aan een campagne.

di1
Mega lekker: ik had veel eten over van maandagavond, dus dinsdag lekker taco’s als lunch!

In de middag reisde ik af naar Amsterdam om bij COS de handschoenen te scoren die ik heel graag wilde. Ik had hele vette leren wanten gezien en in Haarlem hadden ze m’n maat niet meer. In Amsterdam wel (volgens de COS Haarlem meneer), dus reisde ik daar ff naartoe. Lekker wandelend vanaf huis naar Haarlem station en vanaf Amsterdam Centraal naar de 9 straatjes. Heerlijk!

Helaas hadden ze de handschoenen die ik bedoelde tóch niet bij deze COS en ging ik met lege handen (letterlijk) naar huis.

di2
Dan maar een koffietje om m’n handen warm te houden..

Woensdag: werken & klussen & FOTOSHOOT
Op woensdag werkte ik aan Leo’s week (waar ik altijd wel een paar uur zoet mee ben) en ging ik aan de slag met een campagne voor…

wo2
Yes! Dit jaar heb ik een hele toffe samenwerking met PLUS. Later deze week daar meer over!

Later in de middag gingen Jan en ik langs Verbro. Dit is een zagerij heel dicht bij ons huis en we hebben ze onlangs pas ontdekt. Ontzettend aardige mensen die ons met van alles kunnen helpen. Nu gingen we langs om hout op te halen voor het bureau voor mijn kantoor aan huis.

wo1

Verder was woensdag vrij awesome, omdat ik eindelijk de foto’s binnenkreeg van de fotoshoot van Covers & Co. Deze fotoshoot deed ik ergens vorig jaar en vond ik ZO vet om te doen. En nu kreeg ik dan ook eindelijk de foto’s te zien.

Ik voelde me tijdens de fotoshoot echt als een vis in het water (als een blij meisje in een zee van fijn beddengoed) en dat zie je op de foto’s echt terug. YES, blij mee!

cobvers

covers2

covers3

907A9915

En m’n favoriet:

907A9504

Dit was dus een shoot voor het dekbeddenmerk Covers & Co, een zusje van Essenza. Voor de nieuwe collectie die in maart uitkomt. De foto’s worden door C&C gebruikt in hun collectieboek. VET!

Donderdag: filmdag met Fransesca
Op donderdag ging ik vroeg uit de veren voor een filmdag met Fransescakookt en Lekkeretenmetlinda. Vet gezellig! Samen met Fransesca nam ik een video op voor Pasen. Ja, het duurt nog even, maar het was echt vet leuk, dus die beelden zie je binnenkort eens ;-).

do1

do2

Pas einde van de middag was ik weer thuis en best wel kapot. Maar! Ik had nog sociale plannen ‘s avonds. Ik zou namelijk met wat meiden die ik niet echt ken een pubquiz gaan doen in Haarlem.

N.a.v. de oproep voor een eetclub in Haarlem hebben we een facebookgroep met ongeveer 70 Haarlemse meiden opgericht en daarin kan iedereen een berichtje plaatsen als hij/zij iets leuks wil doen. Ik had zin in een pubquiz en daar reageerden wat anderen op en zo kwamen we terecht bij Du Theatre op donderdagavond met één meisje van mijn eetclub en verder 3 onbekenden. En het was VET gezellig.

We werden 7e van de 10 (at least geen laatste) en hadden een leuke avond. Ik was kapot, maar vond het wel leuk om nog ff wat sociaals te hebben gedaan. En toen op tijd naar bed, haha.

Vrijdag: vrije dag
Op vrijdagochtend zou ik, zoals altijd, gaan sporten bij Robin (small group training), maar ik voelde me niet echt lekker. Ik heb sinds na Kerst best wel vaak last van m’n darmen. Hele andere klachten dan ik normaal had met m’n PDS, maar vooral buikpijn, opgezwollen buik, misselijkheid. Heel irritant. En daar had ik deze vrijdagochtend ook echt last van. Dus maar even niet sporten. En niet werken. Eigenlijk heb ik vrijwel de hele dag op de bank gehangen met kansloze YouTube-video’s (ik weet wel weer alles van de zwangerschap van Beautygloss en wie de beste zangers zijn in The Voice wereldwijd). Ik kwam voor twee dingen van de bank:

vr2
Teddy was zó gelukkig met z’n schone kattenbak dat ‘ie meteen ff z’n behoeftes moest deponeren
vr3
En ik maakte een lekker wandelingetje in de buurt, met een podcast op.

Aan het einde van de dag besloot ik ff lekker lang en uitgebreid te douchen en daarna voelde ik me wel weer redelijk oké. Volgens mij had m’n lijf even tijd voor zichzelf nodig?

vr1

Zaterdag: klussen & schaatsen in Thialf
Op zaterdag hadden Jan en ik een drukke, maar mega leuke dag. We hadden ingepland dat we dit weekend met mijn kantoor aan de slag gingen, maar wegens tijdgebrek moesten we wel op zaterdagochtend al om 8 uur beginnen. Toen het nog donker was.

za2

Een paar weken geleden hadden we de muur en een deel van het plafond al roze geverfd. De kleur op de muur is Suikerpotje van Sigma. En we besloten de schuine wand van de dakkapel én het plafond mee te schilderen, omdat dat volgens mij een vet effect zou hebben.

Over de hele breedte van de muur (4 meter) maakten we een zwevend bureau. Hij rust op 2 punten in de muur en 1 punt aan de zijkant en is gemaakt van Berken multiplex. En ik ben er meeeeega blij mee. Zó veel ruimte. Er komt binnenkort nog een aparte blogpost over deze kamer.

za3
Eindresultaat!

Precies volgens planning waren we om half 1 klaar met klussen en na een snelle omkleedsessie stapten we in de auto naar…

za5
Thialf! We kwamen Sven aanmoedigen, samen met Jorick & Yorick. Jorick is een vriend van Jan (en Sven) en werkt voor Yorick (de vriend van mijn zus). Vet mooi gezelschap dit, haha! En het was knetterdruk in Thialf. Heel tof om mee te maken.
za1
En Sven schaatste een vetttt toffe rit. Wat een sensatie om hier bij aanwezig te zijn!

Na het schaatsen sjeesten we nog ff het centrum van Heerenveen in om een hapje te eten bij De buurmannen ofzo? Leuke tent; waren we al eens eerder geweest. En het eten was lekker.

za4

Zondag: halve marathon van Egmond & stoofvlees
Op zondag had ik op zich een rustig dagje voor de boeg, maar Jan ging de halve marathon van Egmond rennen. Over het strand, door de duinen, in de keiharde wind en man, wat was het algeheel kutweer.

Supportive als ik vind dat ik moet zijn, heb ik langs de kant staan aanmoedigen. Weliswaar was ik anderhalf uur te vroeg (dit kan alleen mij overkomen), maar het kwam goed. Ik spotte Janneman 2x in de menigte sporters en was trots. Woop woop!

zo3

zo2
Dit zag er vet tof uit; allemaal felgekleurde hardlopers door de duinen

‘s Middags dook ik lekker de keuken in om eens Italiaans stoofvlees te maken. Met verse pasta en parmezaanse kaas. LEKKER dat dit was! Het recept vind je hier.

zo1

En dat was mijn week!

Ik vond het een vet fijne week en m’n hoogtepunten waren de foto’s van de shoot, samen eten na Thialf en natuurlijk m’n nieuwe kantoor. Wat een heerlijke dingen <3. Hoewel filmen met PLUS ook echt vét leuk was en ik óók heel blij ben met die nieuwe werkplek die ik op maandag ontdekte. Conclusie: het was een topweek :D.

Mijn week 3 is ook best wel weer lekker; ik kan lekker werken vanuit m’n roze kantoor aan huis, heb veel sociale afspraken met gezellige mensen én een heel rustig weekend voor de boeg. Echt een mooie balans.

En!!! Ik kijk er daadwerkelijk al WEKEN naar uit, maar ik denk dat ik dit weekend ein-de-lijk weer eens een zak ribbel paprikachips mag eten van mezelf. I.v.m. een serieuze chips-verslaving die ik cold turkey heb afgekapt (maar nog iedere avond tegen vecht, haha) én het feit dat m’n PDS héél slecht gaat op chips en dan vooral paprikachips, eet ik dit dus nooooooit meer. Maar dit weekend heb ik geen plannen en ik heb er echt al WEKEN zin in en dus mag ik dit weekend ff los van mezelf. Dt resulteert ongetwijfeld in buikpijn op de bank, maar dat is prima, want ik heb 1. geen plannen en 2. een toffe nieuwe podcast ontdekt (damn honey). Dus top. Let’s do this :D.

Waar verheug jij je op komende week? Je MOET iets kiezen. En mag het hieronder laten weten.

Word jij nummer 35.000?
Ik heb bijna 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D.

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

7 reacties op “Leo’s week 2: fotoshoot, een nieuw kantoor, filmdag met PLUS, naar Thialf en meer!

  • Janique zegt:

    Fijn dagboek weer ???? ik heb vandaag te horen gekregen dat ik en m’n vriend een appartement toegewezen hebben gekregen dus daar heb ik suuuuuuper veel zin in ????

  • Barista_nr6 zegt:

    Hi, heerlijk om te lezen weer! Ontzettend benieuwd naar de rest van je kantoor! Vrijdag gaan we naar de vrienden van Amstel en zaterdag mag ik servies shoppen van de bepaalde soort die ik spaar.???? savonds hebben we een new years diner met de vriendengroep! Tot volgende week!

  • Karlijn zegt:

    Ik val tijdens het lezen in deze categorie ‘Hang je op de bank? Kaarsje aan en koekjes erbij. Let’s do this!’ En geniet van mijn thee en mandarijnen 🙂 Klinkt en ziet er weer uit als een fijne week en wat is je kantoor MOOI! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *