Leo’s leven #68: veel vegan koken, De Verbouwing, heel hard huilen, podcastlogo en een nieuwe hotspot!

Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag! Het is half 9 en ik lig in bed alvast wat werk weg te werken, want vandaag wordt een drukke dag. Daarover later meer, want eerst ga ik je bijpraten over mijn afgelopen dagen. Die óók druk waren; ik ben lekker aan het werk geweest, heb aan de tekentafel gezeten, heb heel veel gekookt, een podcastlogo ontworpen, héél hard gehuild… Kortom; genoeg te vertellen!

Dinsdag: lekker veel vegan
Op dinsdag had ik echt een topdag! Ik begon m’n dag met yoga en daarna lekker aan het werk. Om 11 uur hadden Jan en ik een meeting met een dakopbouw-partij om details door te spreken voor de opbouw die we op het nieuwe huis willen. Het was echttttt een super leuk gesprek, dus dat is top. De timings vielen alleen wel wat tegen – de opbouw zou pas in april of mei geplaatst kunnen worden – dus dat was wel #sad. Maar wie weet loopt ‘t anders :D.

Na die meeting dook ik de keuken in om een lekker recept klaar te maken uit het boek Vegan voor iedereen:

En daarna bereidde ik me voor op de volgende meeting; eentje waarin ik een contract moest doorspreken. Super saai, maar wel ff nodig voordat je ergens je handtekening onder zet.

‘s Middags dacht ik een rustig middagje te hebben, maar er kwamen allerlei last minute dingen tussendoor, dus dat liep toch anders. Maar dat is oké, want ik heb het rustig zat gehad de laatste tijd. Het is echt weer tijd om aan het werk te zijn :D.

‘s Avonds sprak ik met vrienden af op het strand om te gaan surfen, maar eenmaal op het strand waren de golfen echt totaal afwezig, dus we gingen lekker ff het terras op in de zon. Heerlijk!

In verband met het nieuwe huis en alle kosten die eraan zitten te komen, doe ik ff rustig aan met geld uitgeven en dus heb ik de verleiding weerstaan om een dikke burger met friet te eten op het strand. Ik had thuis alvast een maaltje voorbereid, ook uit dat boek dat ik hierboven noemde.

Ik maakte dit recept klaar en het is echt HEEL ERG GEWELDIG. DIT WIL JE ETEN!

Woensdag: lekker janken
Woensdag was een topdag. Ik begon ‘m met de laatste aflevering van B&B Vol Liefde en heb echt met traantjes in m’n ogen gekeken. ZO lekker. Ben ook wel blij dat de serie nu afgelopen is, want het was wel vrij time consuming, maar wel ook echt genieten, haha.

Verder hield ik me woensdag bezig met reacties beantwoorden, mails beantwoorden, een recept uitschrijven en ik ben ‘s middags bezig geweest met een uitgebreide campagne. Ik moest een appeltaart bakken en of dat gelukt is, zie je binnenkort op Instagram :D. Lekker bezig!

Als lunch maakte ik broodjes falafel en dat was super lekker. Dit recept komt nog online; ik hoop dat ik er vandaag tijd voor heb :D.

Ik had vandaag een drukke dag gehad en Jan ook dus ‘s avonds hadden we beiden geen zin om te koken. Friet it is! We haalden vreselijk veel goor voer bij Schouten Snacks en aten verrukkelijk.

En toen was het tijd voor nog meer janken. ‘s Avonds keken we de laatste twee afleveringen van It’s a Sin en dat was echt GEWELDIG. Deze serie MOET echt iedereen zien. Het gaat over de Aids tijd en het is zó mooi gemaakt. Oooh die laatste aflevering, wat een meesterwerk. Dit moet je zien!!

Donderdag: een nieuwe hotspot
Op donderdagochtend werd ik al vroeg gewekt door een hongerig poesje…

Bewijs dat mijn kat me ‘s ochtends slaat om eten te krijgen.

Donderdag was natuurlijk m’n vrije dag, maar omdat ik met zoveel leuke projecten bezig ben die niet per se als werk voelen, heb ik toch de hele dag “gewerkt”.

We begonnen de dag met yoga en dat was helemaal chill en daarna heb ik ff m’n Videoland bijgewerkt (dit klinkt beter dan Like me I’m famous gekeken) en daarna ging ik weer ff aan tafel tekenen. Ik heb een beeld van de nieuwe woonkamer in mijn hoofd die ik nog niet echt op papier krijg. En ook dit keer lukte het weer vrij belabberd, hahaha.

‘s Middags werd er aangebeld en werd er een prachtige bos bloemen en een vaas bezorgd door Westwing, omdat ze 10 jaar bestaan. Super lief! 😀

Goed; aan het werk dus. Ik ontwierp vandaag het logo voor de podcast die Jan en ik gaan maken, pingpongde heen en weer met de video-editer voor de videoserie die we over De Verbouwing gaan maken én maakte content voor een campagne die zondag online komt.

Dit logo is nog niet af.

‘s Avonds maakte ik een enorme hoeveelheid zoete aardappelfrites, met de restjes falafel die ik nog in de koelkast had en dat was verrukkelijk. En daarna…

Ging ik naar Mooie Boules in Haarlem! Dit is een nieuwe toffe plek aan het Spaarne en het is geweldig. Je kan er spelletjes spelen, binnen en buiten, je kan er eten, borrelen, heerlijk zitten in de zon aan het Spaarne. Het is echt een geweldige plek en ik denk dat ik hier héél vaak naartoe ga <3.

En dat was mijn week mensen! Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik dus lekker druk. Ik schrijf vandaag m’n dagboek, een paar recepten en publiceerde net de eerste video over De Verbouwing. Verder moet ik aan de slag met een uitgebreide campagne, die ook meteen zaterdag al live moet, dus het moet wel ff goed gaan ennnn vanmiddag mag ik hond Ziggy van een vriendin uitlaten 😀 Dat heb ik nog nooit gedaan, dus ik ben benieuwd 😀 Hahah! Ennn daarna is het tijd voor weekend en ga ik naar het strand met vriendinnen <3.

Dit was voorlopig even mijn laatste dagboek; ik neem de komende twee weken vrij om te klussen in het nieuwe huis. JA MENSEN, het gaat beginnen! Ik denk dat ik er vanaf 17 september weer ben met m’n dagboeken. Wens me in de tussentijd succes met slopen en ik spreek je snel! 😀 WOEHOE!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

7 reacties op “Leo’s leven #68: veel vegan koken, De Verbouwing, heel hard huilen, podcastlogo en een nieuwe hotspot!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *