Video: Bouwval gekocht! – De Verbouwing #1

Hallo leuke mensen! De eerste video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! In de videoserie De Verbouwing nemen we je mee in de verbouwing van onze bouwval. Een woning die volledig aan puin geslagen wordt, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 6 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en -hopelijk- heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vandaag kwam deel 1 online: Bouwval gekocht. Bekijk de video hier of hieronder!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

6 reacties op “Video: Bouwval gekocht! – De Verbouwing #1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *