Leo’s leven #54: HUIS GEKOCHT, on fire, werken op het strand en goede statistieken

Goedemorgen leuk mens! Het is vrijdagochtend en ik ga je bijpraten over mijn afgelopen dagen. Die stonden in het teken van – ik durf het eindelijk écht te zeggen – HET KOPEN VAN EEN NIEUW HUIS. De handtekening staat, dus ik kan het eindelijk van de daaaaaaken schreeuwen! Daarover zo meer. Verder stond m’n week in het teken van happy-new-year-vibes. Ik heb een soort van gevoel dat ik weer ff alles op de rit wil hebben. Misschien ligt het eraan dat ik ben gestopt met hormonen slikken dat dat voelt alsof ik weer meer mezelf ben ofzo. Geen idee, maar ik heb zin om van alles bij de lurven te pakken. Zo sportte ik deze week weer diehard, heb ik veel gewandeld, yoga gedaan, gezond gegeten en al dat soort goede-voornemens-achtige-zaken. HEERLIJK. Lees je mee?

Dinsdag: Happy New Year!
Op dinsdag begon ik m’n dag goed met een lesje yoga with Adrienne vanuit de woonkamer. Het was alleen best een lange les en ik kon m’n focus niet echt op het moment leggen, omdat ik zo veel dingen in m’n hoofd had die nog geregeld moesten worden. Druk druk druk. Maar ik heb in ieder geval wel de tijd voor mezelf genomen en een poging tot yoga gedaan; dat is ook wat.

Daarna ging ik aan het werk op het strand! Dit had ik tijdens de yogales bedacht; dat ik veel te weinig op leuke plekken heb zitten werken, terwijl dat prima kan. En dus stapte ik in m’n Ford Puma voor een ritje naar Bloemendaal aan Zee. Daar streek ik neer bij De Republiek. Een strandtent die ik eigenlijk stom vind want het is echt zo’n BN’er en influencer plek van mensen die teveel luxe hebben, maar tegelijkertijd is het er ook wel echt heeeeeeel erg mooi en valt het toch wel mee met de gezien-en-gezien-worden-vibe.

Het waaide overigens keihard op ‘t strand, dus laat je niet misleiden door dit plaatje, hahaha. Het was heerlijk, maar wel winderig.

Na een paar uurtjes werken, wandelde ik nog even langs de branding en toen was het tijd om naar huis te gaan. Jan had de auto nodig voor werk – die ging een nachtje weg – en ik moest thuis wat dingen doen. Zo ging ik o.a. aan de slag met een campagne. Vanuit BED. Oh deze báán mensen. Dit is toch te lekker voor worden?

Word met de jaren wel echt beter in fotograferen met een statief, vind je niet?

Binnenkort komt deze samenwerking online!

Verder was m’n dag/avond niet baanbrekend. Ik was vooral heel erg aan het pinteresten, haha.

Woensdag: vet goeie cijfers!
Woensdag was echt een regeldag. Bij de koop van een nieuw huis komt van alles kijken. We moeten aan de slag met de financiering, met taxaties, bouwtekeningen, architecten en weet ik wat allemaal nog meer. En ook qua werk was woensdag een drukke dag. Ik hield me o.a. bezig met de samenwerking met Lay’s, reageer altijd op alle reacties op m’n blog/social media op woensdag, moest iets doen voor een samenwerking met een festival dat gecanceld lijkt, dook in statistieken en schreef recepten uit.

Het gaat echt super goed met m’n views op stories 😀 <3

Rond lunchtijd sprak ik met vriendin Mikki af om even de stad in te gaan voor een cadeautje voor een andere vriendin. Dit weekend vieren we al onze verjaardagen die in Coronatijd geen aandacht kregen, dus daar heb ik super veel zin in :D.

Na écht een drukke dag kwam Jan aan het einde van de middag weer thuis en ben ik de keuken in gedoken om een tof recept te maken (ook voor een samenwerking), om die vervolgens samen op het strand op te eten. Jan had ook echt rammend drukke dagen gehad, dus het was super fijn om ff met ‘n twee gewoon stil te staan op het strand. Heeeeeel erg fijn dit.

Donderdag: GETEKEND!
En toen was het donderdag; de dag waarop we tekenden voor ons nieuwe huis. Je las in m’n dagboeken steeds al wat hints, maar nu is het echt zo: we hebben een nieuw huis gekocht. Het is een totale bouwval en werkelijk alles wat je kan bedenken, moet eraan gedaan worden. Maar Jan en ik zien de geweldige potentie van dit huis, dus we hebben er SUPER veel zin in :D. 1 September gaat het grote feest beginnen en ik kan niet wachten 😀 Maar tot die tijd moet er suuuuper veel geregeld worden. We moeten het hele huis opnieuw ontwerpen en inrichten en op basis daarvan mensen om ons heen zoeken die er mee kunnen helpen. Een flinke klus! 😀

Verder was donderdag natuurlijk mijn vrije dag en dat was wederom heerlijk. Ik sta er toch echt iedere week weer van te kijken hoe fijn het is om een dag in je werkweek vrij te hebben, haha. Vandaag stond in ieder geval in het teken van klusjes in en om het huis.

Hier kwam ik tot de conclusie dat ik het boeideel niet kan schilderen omdat ik vette hoogtevrees heb

Ik ruimde Teddy’s kamer op (ja, zo noemen we de ene slaapkamer die over is en vol staat met klusspullen en Teddy’s kattenbak en brokjes), wilde het boeideel in onze tuin verven maar faalde wegens hoogtevrees, ging even langs Gamma, bracht oude kleding naar de kringloop en had een afspraak in het Noord Hollands Archief om bouwtekeningen van ons nieuwe huis in te zien. ZO cool.

En wow mensen; ik deed ‘s ochtends yoga, ‘s avonds sportte ik bij Robin en overdag zette ik 7000 stappen. WAT EEN DAG. Ik was echt behoorlijk on fire :D.

‘s Avonds na het sporten dook ik nog de keuken in om deze gewelllllldige romige pasta klaar te maken en daarna zijn Jan en ik nog naar het strand van IJmuiden gereden om de zonsondergang te bekijken. Wat een leven <3. Zo druk, zo chaotisch en zo geweldig :D. Ik zit echt op een roze wolk!

Dit recept staat nu online en je moet het echt even bekijken want het is verrukkelijk!
#shotoniphone

Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik wederom een heel drukke dag voor de boeg. Alleen vanochtend kan ik met werk aan de slag en daarna moet ik allemaal dingen regelen voor komend weekend. Het is dit weekend namelijk ZOMAWEEKEND! En dat betekent dat ik met m’n vriendinnen in een hutje op de hei ga chillen. Maar we vieren duizend verjaardagen dus daar moet nog van alles voor geregeld worden en er moeten boodschappen gedaan worden en tassen in worden gepakt (niet de wijnglazen vergeten Leo), dus genoeg te doen. Voor 2 uur vanmidddag. LET’S GO!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #54: HUIS GEKOCHT, on fire, werken op het strand en goede statistieken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *