Leo’s leven #52: bootje huren, stranddagje, yoga, sporten bij 80 graden en chaggie

Goedemiddag leuke mensen en welkom op vrijdag! Het is regenachtig en benauwd, maar hier in huis schijnt de zon want deze meid is een blije meid. Ik ben heerlijk aan het werk en ben de laatste dingen aan het afronden voor mijn…. VAKANTIE! Jaaaa volgende week zijn Jan en ik allebei vrij en gaan we logeren op een vlot in Friesland en kamperen in de Ardennen en het wordt geweldig. LOVE IT. Hoewel trouwens; de weervoorspelling voor slapen op een vlot (je weet wel; een drijvend stuk hout op het water) in Friesland zijn echt bijster slecht. Maar dat komt vast goed, hahaha.

Anyway; vandaag is het vrijdag en praat ik je bij over mijn afgelopen week die vooral in het teken stond van heel veel naar het strand gaan en heel veel sociale dingen doen. Ik vaarde met vriendinnen door Baarlem, sportte bij 48 graden, ging aan de slag met vette recepten en heb verder echt bar weinig te vertellen. Slechte introductie voor een dagboek dit, maar lees toch maar gewoon gezellig mee. Ik ga je namelijk straks nog vertellen dat ik binnenkort een nieuw huis koop. Ja; echt. Just putting it out there (hallo universum; luister je mee?).

Dinsdag: thuiswerken met Theodorus
Op dinsdag was Jan naar kantoor, dus ik had een lekkere werkdag met mezelf. Ik besloot weer eens in de tuin te gaan werken en ook Teddy vond dat een topidee, dus die kwam bij 30 graden even lekker tegen me aan liggen, haha. Vet gezellig.

Ik hield me qua werk vandaga bezig met statistieken, recepten uitschrijven, m’n dagboek schrijven en voorbereiding voor een chipscampagne.

In de middag ben ik nog naar het strand gereden om te kijken of ik er kon surfen, maar er waren -8 golfen, dus dat ging helaas niet op. En het waaide heel hard, dus ik ben daadwerkelijk na een half uur weer naar huis gegaan, haha.

Thuis had ik een lekker avondje met mezelf op de bank. Met pasta pesto, een fijn leesboek en een heel slecht humeur. Want gek genoeg was ik dinsdag de hele dag echt behoorlijk chagrijnig. Gotta love de ivf-hormonen!

Dit recept komt na mijn vakantie online

Woensdag: van het strand naar een bootje
Op woensdag werd ik top wakker. Lekker vroeg, want Jan en ik gingen yoga doen op het strand. Ik was nog steeds chagrijnig, maar werd wel wat liefdevoller van de yogales van Yoga with Adriene die het de hele tijd had over zelfliefde. Dus dat was top; alles wat ik nodig had. We zijn nu trouwens bijna klaar met de 30 day challenge – waar we sinds januari ofzo mee bezig zijn, hahaha. We proberen het twee keer per week te doen, maar dat lukt de helft van de tijd niet. Zo dom.

Veel zelfliefde, maar ook veel liefde voor deze man

Na yoga gingen we naar huis en allebei aan het werk. Ik ging aan de slag met een chipscampagne – wat een droombaan- en rond 12 uur was het mooi geweest en tijd voor het strand. Ik had afgesproken met Claartje voor onze jaarlijkse stranddate. En dat was geweldig.

We lunchten bij Rapa Nui (heerlijk) en hebben verder echt uren liggen kletsen op het strand. Zo relaxt, zo gezellig, zo chill. De uren vlogen echt voorbij!

Deze Vietnamese salade was echt geweldig lekker. En erbij dronk ik een Surf-sap en die heb ik inmiddels nagemaakt om het recept met jullie te delen. Check het hierrrr.

Aan het einde van de middag moest ik me nog naar huis haasten voor m’n volgende hoogtepunt. Ik zou gaan borrelen met vriendinnen en iemand had het geniale idee om een bootje te huren. Er was nog een leuk sloepje vrij en van 5 tot 7 hebben we lekker door Haarlem gevaren. En dat was zoooooooo geweldig heerlijK!

Bootje gehuurd bij Club Spaarne!

Daarna zijn we in het park neergestreken en hebben we nog even een duik genomen in de gracht. ZO lekker! 😀 Wat een dag joh!

Donderdag: de hele dag koken (ook van de hitte)
Op donderdag was het dan weer even tijd om te werken. Ik ging aan de slag met een campagne waarbij ik een gru-we-lijk vet recept klaarmaakte op de barbecue. Binnenkort komt het online 😀

Verder was het donderdag bloedheet en stond ik ongeveer de hele dag in de keuken. Koken voor m’n blog, voor campagnes én voor het diner dat ’s avonds bij ons plaatsvond. Jan had eindelijk eens zijn team uitgenodigd om bij ons te komen eten. Iets wat door Corona nog niet gebeurd was, maar nu er mensen gevaccineerd zijn en zelftests doen is het weer mogelijk. ZO FIJN!

Tijdens het dinertje ging ik nog ff sporten én ik heb natuurlijk wel gewoon NED-OOS gekeken, maar ben ook wel even onder de mensen geweest.

Sporten bij 80 graden: let’s do this!

Inmiddels is het dus vrijdagochtend en heb ik al intenssss lang uitgeslapen (ik kwam echt pas om 11 uur uit bed), maar ik heb totale moeite om motivatie op te brengen als je weet dat je hierna even een week vakantie hebt. Tegelijkertijd ben ik nu wel weer lekker aan het werk en is het gelukkig niet echt geweldig weer vandaag, dus ik zít tenminste op m’n kantoor, in plaats van met m’n bibs op het strand.

Het komende weekend wordt een mega rustig weekend met ongeveer 0 plannen, dus dat is al echt een geweldig begin van de vakantie. Dan slapen we begin volgende week op het vlot en einde van de week een paar dagen in de Ardennen. (Voor alle inbrekers; er zit een kattenoppas in huis dus mocht je langs komen, doe haar dan de groetjes.). Verder gaan we komende week opeens ons droomhuis (oké het is wel echtttttt de grootste bouwval die je je kan voorstellen) bekijken en Jan en ik zijn helemaal verliefd dus misschien gaan we wel een héél idioot besluit nemen komende week. Maar dat lees je allemaal na m’n vakantie.

Ik wens mezelf een fijne vakantie en jou een fijne week en spreek je dinsdag over een week weer!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Eén reactie op “Leo’s leven #52: bootje huren, stranddagje, yoga, sporten bij 80 graden en chaggie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *