Leo’s leven #51: strand, lunch in Rotterdam, etentjes met familie, paella van de BBQ en bootje huren

Goedemorgen leuke mensen en welkom bij mijn dinsdag-dagboek! Ik schrijf dit vanuit een zonnige tuin, in m’n nieuwe bloemetjesjurk mét Teddy op schoot. Wat heel onhandig en heel warm is. Maar ook gewoon heel gezellig.

Ik ben in een opperbest humeur, want ik heb zojuist een bezichtiging gepland voor een bouwval in Haarlem wat helemaal niet handig en ideaal is, maar wel ZO COOL EN POTENTIEEL EEN HEEL VET HUIS. Totaal onnodig, want ik woon geweldig, maar goed. Ik moet bezichtigen. Misschien zijn het de hormonen, misschien ben ik langzamerhand gek geworden, maar ik ben er helemaal oké mee.

Anyway; vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen week. En die week was heerlijk. Sidenote; terwijl ik dit typ raakt m’n hand steeds per ongeluk Teddy’s pootje, want die ligt op het toetsenbord. ZO LIEF.

Oké; afgelopen week. Die stond in het teken van genieten van het leven. Ik vond dat ik eens even de rust en tijd moest nemen om alle dingen te doen waar ik blij van word en qua werk lukt dat ook wel redelijk goed, dus ik ging echt keihard chillen. Veel naar het strand, lunchen met een vriendin in Rotterdam, bootje varen, veel etentjes met familie en dat soort dingen. Ik praat je bij!

Dinsdag: leven vieren
Onze dinsdagochtend begon heel goed; we deden yoga op het strand. Het was super mooi weer en het was zoooooooo lekker om de dag zo te beginnen.

Daarna ben ik lekker thuis aan het werk gegaan. Ik had geen super drukke werkweek en hield me alleen even bezig met het editten van foto’s van de scootervakantie, omdat ik die nog zou aanleveren bij Skootra.

‘s Middags gingen we weer naar het ziekenhuis in Rotterdam i.v.m. het traject (daarover later meer) en daarna was het tijd om het leven te vieren op het strand. Ik kookte thuis een uitgebreide maaltijd met falafel en op het strand aten we dat op. VET fijn.

Woensdag: een geweldige natuurcamping
Woensdag was een topdag. Jan was naar kantoor, dus ik kon weer lekker alleen thuis aan het werk. Heerlijk! En ik was natuurlijk niet helemaal alleen, want opeens kwam Teddy op het bureau bij me zitten. Weliswaar vóór m’n scherm wat vrij onhandig was, maar ook gewoon rete gezellig, dus prima.

Ik ging vandaag aan de slag met een campagne voor Beerwulf, waarvoor een HELE dikke winactie online staat waar je nu nog aan mee kunt doen, schreef recepten uit, had overleg over een andere campagne en schreef een stuk voor project baby (moet nog online komen).

‘s Avonds gingen we naar camping Zeeweg 71, waar de ouders van Jan twee weekjes kamperen. Echt een praaaachtige camping in de buurt van Haarlem. Zeker de mooiste camping die je hier in de buurt kunt vinden; echt geweldig!

Donderdag: lunchen in Rotterdam
Op donderdag was ik vrij, wat een beetje gek is als je de hele week al zo aan het chillen bent, maar prima. Ik ging vandaag naar Rotterdam om te lunchen met vriendin Marte. De laatste tijd ben ik zo vaak in Roffa, maar die ziekenhuisbezoekjes combineren niet echt lekker met chillen met vrienden, omdat je eigenlijk altijd kapot bent naderhand. Dus nu was het tijd om even voor de leuk naar Rotterdam te gaan.

We lunchten ontzettend verrukkelijk bij Bertmans in het centrum van Rotterdam. Ik at de Vietnamese pannenkoek en die was echt geweldig lekker. DIKKE aanrader!

Pas aan het einde van de middag was ik weer thuis en ben ik lekker op de bank geploft met kansloze shit op YouTube. Ik had nog wel zin om naar het strand te gaan, maar ook gewoon even geen puf om alles uit het leven te halen; dus chillen op de bank it is.

‘s Avonds sportte ik met m’n PT en de vrienden van small group training en dat was vet gezellig. En daarna ging ik lekker thuis chillen op het dakterras. Jan was eten bij vrienden, dus ik had lekker een avond met mezelf.

Zo blij met de nieuwe lampjes van Hanos!

Vrijdag: bootje huren in Haarlem
Mijn hele vrijdag stond in het teken van bootjevaren, terwijl we pas rond 3 uur ‘s middags zouden gaan. Maar we gingen met de familie van Jan en ik ging ff lekker koken van te voren, dus stond in alle vroegte al vega stoofpot te maken, hahaha. En het huis op te ruimen. En te tuinieren <3. De tuin is nu echt een soort van af; de plantenbak is bijna helemaal gevuld, de klimop hangt goed, de rozenstruik heb ik verpot. Dus het is nu echt af. Denk ik <3.

‘s Middags huurden we een bootje bij sloepdelen.nl. Vet chille bootjes zijn dat. Wel duur trouwens. We hebben lekker 2,5 uur gevaren door Haarlem met Jan z’n familie en lekker veel hapjes en het was echt heerlijk.

‘s Avonds aten we bij ons in de tuin en kon ik lekker knuffelen met baby Josephine <3.

Zaterdag: BBQ’en in Zuid Frankrijk
Ook op zaterdag hadden we plannen met familie. Dit keer stapten we in de auto naar Groningen, voor een barbecue bij Sas en Yor. Vet heerlijk. We hebben er alleen 3,5 uur over gereden, holymoly, door een file bij Lelystad. Echt gestoord. Helemaal op-vakantie-naar-Zuid-Frankrijk-vibes hadden we; we hebben namelijk 1,5 uur stil gestaan, met de voeten uit het raam, in het zonnetje met zonnige tunes op de achtergrond. Ergens was het vreselijk, maar tegelijkertijd ook wel gewoon leuk, hahaha.

“kans op file”

Eenmaal aangekomen in Groningen hadden we een heerlijke middag & avond met familie. Jan en Yorick kookten paella op de Big Green Egg, ik liet me in de watten leggen -was wat chagrijnig van de hormonen, maar zolang je me niet te veel vroeg ging het prima – en ‘s avonds zaten we tot laat in de tuin bij de vuurkorf. ZO lekker.

Stroopwafels in een kampvuur steken is een razend goed idee

Zondag: DE WEDSTRIJD
Op zondag stond ik vroeg op om nog even met m’n neefjes in de tuin te spelen. Daarna was het tijd voor de rit naar huis, zodat we ook nog ff een dagje met z’n twee zouden hebben.

Rond 3 uur waren we thuis en ging ik naar het strand en Jan ging fietsen, haha. Maar het was echt heerlijk. Ik las lekker een boek op het strand en vertrok rond 6 uur weer naar huis om te beginnen aan Wedstrijd-preps. Mennnnn, ik had ZO’N zin in het EK!

‘s Avonds heb ik dan ook INTENS genoten van de wedstrijd Ned-Oek en man, wat was het ene heerlijke pot. Nu al zin in de volgende, a.s. donderdag.

Maandag: de eerste duik!
Op maandag moesten we weer gewoon aan het werk. Ik begon om 7 uur met thuiswerken, zodat ik ‘s middags weer lekker naar het strand kon. Bovendien heb ik het deze weken weer vrij rustig qua werk, dus dat is top (na de drukke weken van een tijdje terug). ‘s Ochtends werkte ik aan m’n planning voor de langer termijn, schreef ik recepten uit, bewerkte ik foto’s, mailde ik partijen voor wat travel-samenwerkingen die we aan het opzetten zijn en tweakte ik wat campagnes.

Van 10 tot 11 sportte ik en daarna was het tijd voor chillings. Rond 2 uur ging ik naar het strand in de hoop dat er gesurft kon worden, maar helaas waren de golfjes echt minimaal, dus dat ging niet door. Dan maar een boek lezen in het zand <3.

De eerste duik van 2021 is een feit!

Rond 4 uur ging ik weer richting Haarlem, omdat ik nog even naar de Episode wilde om te kijken of ze toffe shots hebben. Ik ben uit al m’n korte broeken gegroeid (hallo Corona) en heb dus ff wat grotere maten nodig. En ik slaagde uitstekend!

Dit is geen korte broek

‘s Avonds gingen we weer naar het strand, maar dit keer voor een etentje met de ouders van Jan. We aten bij tent 6 en dat was echt vet leuk. We werden bediend door mijn vriend Ramon en ook dat was vet gezellig. Al met al echt een heerlijke avond!

Inmiddels is het dinsdagochtend en heb ik vrij weinig zin om te werken, maar steeds als ik een taakje van m’n to do list doe, zit ik er helemaal lekker in. Maar toch denk ik dat ik vandaag ook weer vroeg stop om naar het strand te gaan. Hopelijk kan er vandaag wel gesurft worden…

M’n komende dagen staan in het teken van een paar campagnes waarmee ik aan de slag moet, een boottochtje met vriendinnen en iets minder lekker weer zodat ik hopelijk wat meer werk gedaan krijg dan de afgelopen dagen. Then again leef je je leven toch eigenlijk vooral om te leven en zo min mogelijk te werken, dus wat dat betreft heb ik ‘t eigenlijk wel gewoon goed voor elkaar deze weken. Maar toch voelt het alsof ik meer zou moeten werken. Idioot he?

Anyway; deze meid in dr bloemetjesjurk gaat nu even een ijsje eten in de tuin en dan kijken of ik nog ergens motiavtie vind om in statistieken te duiken, zodat ik vanmiddag in zee kan duiken. Wie weet.

Tot vrijdag!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Eén reactie op “Leo’s leven #51: strand, lunch in Rotterdam, etentjes met familie, paella van de BBQ en bootje huren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *