Leo’s leven #34: mijn verjaardag, Monica Geuze fanpodcast, de tegel-hemel en Maita @ home

Goedemorgen goed volk! Welkom op vrijdag! Vandaag praat ik je bij over m’n afgelopen dagen. Ik werd 31 jaar, kreeg een gewelllllldig verjaardagscadeau van het ziekenhuis, was te gast in een super vette podcast, had een afspraak in de tegel-hemel en ging thuis uit eten. Genoeg beleefd dus! Lees je mee?

Dinsdag: te gast bij de Monica Geuze fanpodcast
Op dinsdagochtend deden Jan en ik yoga in de woonkamer. Daarna maakte ik me snel klaar om naar Amsterdam te vertrekken voor de opnames van De Monica Geuze Fanpodcast. Dit is een podcast die gemaakt wordt door twee journalisten over hoe het is om vrouw te zijn in tijden van sociale media. Ik was te gast om te praten over ondernemerschap, mijn social media en het fertiliteitstraject dat ik online deel. De opnames waren bij Dag en Nacht media in Amsterdam en ik vond het echt heeeeeel erg vet. Het was een super mooi gesprek en leuk en fijn gesprek. Echt heel tof vond ik het. En helemaal in een professionele podcaststudio; het begon ZO te kriebelen om ook weer verder te gaan met m’n Poezen Podcast en met de andere podcast die nog op de plank ligt, maar ik weet gewoon niet echt waar ik de tijd vandaan moet halen om nog een project ernaast te doen…

De opnames duurden zo’n anderhalf uur en omdat ik toch in Amsterdam was, besloot ik ook nog even langs Engels verf te gaan. Ik had nog wat French Grey Mid nodig voor in het trappenhuis en donkergroene verf om onze voordeur eindelijk eens te kunnen verven.

Aan het einde van de middag was ik weer thuis en heb ik nog ff op de bank gewerkt; wat een behoorlijke uitdaging was, want Teddy was all over me.

‘s Avonds maakte ik de deal met Jan dat hij zou koken, zodat ik in de tussentijd nog ff de vlizotrap een tweede laag verf kon geven en daarna ploften we samen op de bank. Want ja, wat doe je anders met je avond tegenwoordig ;-).

Woensdag: mijn verjaardag!
Op woensdag werd ik al om 7 uur wakker gebeld door m’n ouders. Vandaag was ik jarig! <3 En man, ik heb me in tijden niet zo jarig gevoeld! Juist door Corona lijkt iedereen een stapje extra te zetten voor je b-day. Ik had van te voren echt nul verwachtingen van m’n verjaardag en uiteindelijk werd het echt een van de leukste verjaardagen in jaren haha!

Veel vrienden hebben even gevideobeld (hoe schrijf je dit?!), ik kreeg meer kaarten dan ooit, er werden drie bossen bloemen bezorgd en ik kreeg zelfs al een cadeautje via de post! ZO leuk!

Van Jan kreeg ik een mandoline voor m’n verjaardag. Echt een awesome cadeau want ik wist dit jaar totaaaaaal niet wat ik wilde hebben en hij had me al vaak horen zeggen dat ik graag zo’n profi mandoline wil. Heel goed onthouden dus <3. Overigens heb ik echt behoorlijk in een scheur gelegen toen ik aan m’n zus aan de telefoon uitlegde wat ik van Jan had gekregen en zij m’n professionele keukentool degradeerde tot “ok, dus je bent 31 geworden en hebt van je vriend een fucking UIENSNIJDER gekregen???”. Hahahah!

Maar het mooiste cadeau moest nog komen. Rond een uur of 9 werd Jan gebeld uit het ziekenhuis met de mededeling dat er een gaatje was gekomen in de OK planning en dat we dus een datum hebben voor Jan z’n operatie! Echt gestoord! SUPER snel al, terwijl ik de dag hiervoor nog had zitten verkondigen in de podcast dat het allemaal mega lang kon gaan duren en het echt een ver van ons bed show was geworden, dat kinderen krijgen.

We waren beide overrompeld door het nieuws, maar ook zoooo blij. Wat een fantastisch verjaardagscadeau. <3

Verder stond woensdag dus helemaal in het teken van m’n verjaardag vieren. En het was echt heerlijk. Ik was alleen met Jan de hele dag, maar voelde me totaal omringd door al m’n vrienden en familie. Zonder dat ik taart aan iedereen hoefde uit te serveren. En dat vond ik stiekem echt heer-lijk, hahaha.

‘s Avonds had Jan een lekker diner van Maita geregeld. Maita is een gewelllldig restaurant in Haarlem, maar voor het thuisbezorgen zijn ze net ff een andere richting in geslagen. Ik vond het super lekker, maar Jan vond het niet helemaal wat hij er van had verwacht. We aten ceviche, sushi en twee warme gerechten, maar in plaats van dat het een soort menu is in gangen (zoals bijvoorbeeld bij ML en Olivijn), was dit gewoon allemaal meteen klaar om te eten en dus begonnen we met het warme gerecht (een geweldige cheeseburger en een lekker broodje buikspek) maar dat was dus niet echt de culi beleving die Jan vooraf bedacht had. Ik vond alles wel gewoon heerlijk, dus evengoed was het een geslaagd diner. Oh en niet helemaal binnen de regels van de week zonder vlees inderdaad. Kan gebeuren!

Donderdag: langs de tegel-hemel
Op donderdagochtend om 10 uur hadden we een afspraak bij Designtegels in Utrecht. We mochten sinds deze week de showroom weer bezoeken op afspraak en omdat ik er een vette tegel had gezien (online) voor in de hal, wilde ik die even in het echt komen bekijken. En dat was zoooooo leuk. Deze showroom heeft echt de allerrrrrrleukste tegeltjes ooit. Echt alle soorten en maten en prints. Echt geweldig!

We mochten een halfuur rondkijken, maar waren er meteen al uit. De tegel die ik online al had gespot, moest ‘m worden. We lieten ons nog even informeren over hoe we het moeten leggen en na een halfuurtje was de afspraak voorbij. De tegels kunnen helaas pas in augustus geleverd worden (ze zijn handgemaakt uit Vietnam), maar dan leggen we in de tussentijd wel ff een zeiltje in de hal. Zo veel zin dat deze tegeltjes komen! <3

Daarna was het tijd om thuis weer ff te werken. Eigenlijk was het mijn vrije dag, maar die had ik woensdag ook al gehad en ik had vandaag een deadline. Ik ging aan de slag voor een campagne voor Pasen en vermaakte me daar uitstekend mee.

Ted hield me wel wéér van m’n werk af, maar dat was oké. Veel te gezellig, deze poes.

‘s Avonds kookte ik nog even een lekker gezond maaltje en daarna ploften we op de bank met het interview van Oprah met Meghan en Harry. ZO interessant <3.

Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik al – let op hoor – een lesje yoga gevolgd in de woonkamer, een wandeling van 4000 stappen gezet, gedoucht, ontbeten en mn dagboek geschreven. En het is pas half 11. ON FIRE, deze meid.

Hoewel; ik ben ook wel gewoon echt moe van de afgelopen week. Volgens mij moet ik vandaag nog best veel dingen doen qua werk en ik heb ff het overzicht niet, dus dat ga ik vandaag maar eens even regelen. Verder heb ik een vrij druk weekend en een druk en spannend begin van een nieuwe week in het vooruitzicht, dus ik moet heel eventjes kijken of het lukt om je dinsdag bij te praten. Zo niet, dan doe ik dat volgende week vrijdag.

Ik wens je in ieder geval een heel fijn weekend – HOPEN OP BETER WEER – en spreek je volgende week weer! <3

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *