Leo’s leven #33: suppen met hond, dinner with a view en klussen

Hallo fijne mensen! Het is dinsdag einde middag en ik zit eindelijk achter m’n laptop om je bij te praten over mijn afgelopen weekend. Teddy hangt half op m’n schoot, dus typen is ietwat uitdagend, maar ik ga m’n best voor je doen.

In de afgelopen dagen heb ik niet bijster veel beleefd, op één fantastische gebeurtenis na; ik ging suppen in Loosdrecht met vriendin Suus én hond Jules. Daarover zo meer <3. Verder stond mijn weekend in het teken van een nieuw kapsel, een geweldig etentje buiten de deur en hoe kan het ook anders: klussen. Lees je mee?

Vrijdag: dinner with a view
Op vrijdagochtend (én zaterdag én zondag) werd ik eindelijk weer eens wakker met een goed kapsel. Mijn hemel, het had even geduurd. Heerlijk!

Ik werkte vrijdagochtend lekker thuis. Ging aan de slag met een samenwerking voor een aankomend reisje, stuurde facturen, schreef m’n dagboek en beantwoordde wat mails.

Rond half 11 ging de deurbel en stond er een pakketje van Ben & Jerry’s voor de deur. Een heerlijk pakket om te vieren dat Cookiedough heel wat jaren bestaat (30 als ik het goed heb onthouden), inclusief nieuwe smaakte cookie dough (eentje met sprinkels, super lekker). Maar óók met deze BJ’s piñata:

En dat klinkt misschien heel leuk, maar het staat vooral ONTZETTEND in de weg en ik vind het zooooo zonde van het materiaal? Ik snap écht niet waarom ze dit naar heel veel influencers op hebben gestuurd en kan me eerlijk gezegd ook niet voorstellen dat iemand er echt blij mee was. Maar goed. Het ijs was wel heel lekker <3.

Rond 2 uur vertrok ik richting het Kenaupark waar mijn PT Robin eindelijk weer was begonnen met buiten training geven aan 2 mensen, omdat het weer het toeliet. Zo fijn! Ik trainde een klein uurtje met Juliët (met wie ik in de studio ook vaak train) en dat was echt zooo gezellig. Heb ongeveer een uur in de slappe lach gelegen hahaha.

En na het sporten was het tijd voor weekend. Ik had – meteen toen het weer mocht – een massage geboekt bij Thai Nakura; een wellness bij mij in de buurt. Ze kunnen hier ontzettend goed masseren, dus ik ging lekker voor een massage van een uur. En dat was VERRUKKELIJK. Ik denk dat ik deze week weer ga. Als verjaardagscadeau naar mezelf toe, ofzo.

Na de massage was het niet tijd voor bankchillings, maar stapten Jan en ik in de auto naar Amsterdam! We hadden allebei zin in een ritje in onze nieuwe bolide en verzonnen dat het een fantastisch idee was om eens even lekker een avondje uit eten te gaan. Maar eerst; een vrijmibo (met 0.0 biertjes) in de nieuwe auto <3.

Ons avondje uit eten was vrij fantastisch. We bestelden via Uber Eats burgers bij The Beef Chief; de beste burgertent van Amsterdam is dit. In Amsterdm Noord kun je met de auto prima eten afhalen en dus deden we dat. Om vervolgens met burgers en friet te parkeren bij de NDSM werf met uitzicht op het ij. Dinner with a view! We loved it! #zelfdeslingersophangen

Zaterdag: Suppen in Loosdrecht
Op zaterdagochtend ging ik weer vanuit bed even aan het werk. Ik had weer de spirit te pakken en bleef tot half 1 liggen, maar schreef in die tijd wel weer twee fijne blogs; een over Project baby en een over oesters rapen in Zeeland <3.

Daarna vertrok ik met m’n grijze Puma naar Loosdrecht om te suppen met vriendin Suus. Het was KOUD, maar wel mooi zonnig weer, en dus stapten we op de sups voor een paar uurtjes inspanning en vooral ontspanning, op het water.

Bijzonder verliefd op m’n nieuwe Ford Puma

En we waren niet alleen dit keer. Hond Jules – de hond van de supschool Iksup, waar we onze board vandaan hebben – ging ook mee op de SUP van Suus. Ze is het gewend (Jules haha) en geniet zichtbaar van het suppen. ZOOO leuk! Suus en ik zijn allebei enorme dierenvrienden, dus dit was geweldig!

‘s Avonds kroop ik met Jan op de bank en begonnen we aan New Amsterdam. Daarna ging ik nog ff heerlijk chillen in bad en toen vond ik ‘t wel mooi geweest. 10 uur lag in in bed, heer-lijk.

Zondag: alle ballen hoog!
Zondag was dan weer een lekkere klusdag. De grootste klussen hebben we redelijk achter de rug, maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg gebeuren moet (leuningen, smetplanken, voordeur verven, kabelgootjes aanleggen, vloertje in de hal leggen, etc, etc). Maar deze zondag hield ik me bezig met alle verfplekjes bijwerken en Jan ging aan de slag met een plintenproject. In de hal legden we plakplintjes, waardoor alles er nog mooier afgewerkt uitziet. Echt vet nice!

En terwijl Jan druk was met z’n plintjes-op-maat-project, vond ik mezelf wel echt ff een eindbaas die op één dag: koffie dronk met vrienden, alle plekjes waar verf beschadigd was bijwerkte, de was deed, het hele huis stofzuigde en poetste, wc’s schoonmaakte en óók nog fatsoenlijk avondeten op tafel toverde. E i n d b a a s. Al zeg ik het zelf.

Maandag: lekker productief
Maandag was een heerlijk productieve dag. We begonnen met een bezoekje aan de stort – gotta love klussen- en daarna organiseerde ik m’n mailbox die weer nét ff te vol zit. Daarna ging ik aan de slag met 2 campagnes, tweakte ik een paar andere campagnes, schreef ik een voorstel voor weer een nieuwe campagne én schreef ik een blogpost met 7 recepten voor een weekmenu voor de week zonder vlees. Hoppa! Na de lunch was het tijd voor een wandeling.

Toen was het nog tijd voor aan radiointerview over de week zonder vlees – DOEN JULLIE MEE? – en zette ik een campagne live.

En toen ging ik weer lekker klussen. We hadden best veel offblack verf over en dus besloten we ook de vlizotrap, die lichtgeel was brrrr, een likje verf te geven. Dit leek me super leuk, maar bleek echt een kutklus met duizend hoekjes waar je niet bij kunt haha.

Maar goed; het resultaat mag er wezen. Er moet alleen nog even een tweede laagje over.

En over dat tweede laagje egsproken, die ga ik er zo op smeren. Het is namelijk dinsdagmiddag 5 uur en ik ben klaarrrrrrr met werken. Vandaag was een super intensieve dag (inclusief podcastopname in Amsterdam) en het is tijd om ff dingen met m’n handen te doen, in plaays van m’n hoofd. Woop woop!

Vrijdag ben ik er weer met een dagboek en dan vertel ik je over mijn verjaardag (morgen word ik 31), ons bezoekje aan designtegels in Utrecht (GESTOORD VEEL ZIN IN), en ongetwijfeld krijg je weer een klusupdate, want m’n ouders komen dit weekend en ik wil voor die tijd zo ver mogelijk zijn met het trappenhuis (aka; ik ga de voordeur verven en hopelijk leuningen ophangen als het lukt om deze week smetplanken te bestellen, wat overigens echt een HOOFDPIJN dossier is; smetplanken zeg je? De watte? Dat zijn planken die je achter de leuning aan de muur schroeft als je broze muren hebt (wat dit huis uit 1901 heeft) en dus is het nodig. Hoe moeilijk kan een plankje aan de muur zijn? NOU; heel moeilijk. Don’t get me started. Ik hóóp dat ik nu een adresje heb waar ik ze geleverd kan krijgen en dat ze deze week nog aan de muur zitten maar ik denk dat dit wishful thinking is. Anyway; ik spreek je vrijdag. TSCHUSS!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Eén reactie op “Leo’s leven #33: suppen met hond, dinner with a view en klussen

  • Plakplinten zorgen er inderdaad voor dat het meer af is, wij hebben dit ook op de zolder gedaan. In de woonkamer en kamers hebben we gekozen voor een hoge plint 🙂
    Je hebt weer een leuk dagboek met ons gedeeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *