Leo’s leven 20: even een kleine update

Hoi allemaal! Wat heerlijk dat je weer even meeleest. Sorry dat ik de afgelopen week zo afwezig was op mijn blog. Ik zit – zoals je wellicht via Instagram hebt kunnen volgen – in de laatste fase van het nieuwe e-book en had even besloten om me daar volledig op te focussen. Ik voelde dat ik niet echt ruimte had voor m’n dagboek en heb echt schandalig vaak eten laten thuisbezorgen, dus ook van receptenblogs was even geen sprake.

Deze week is voor mij iets rustiger. Het boek is bíjna af, ik denk dat ik er vandaag de laatste dingen aan doe en dan kan ik beginnen aan; blogs schrijven over het e-book, social posts klaarzetten, zorgen dat het boek op m’n blog gedownload kan worden (dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt) en meer van dat soort klusjes. Ik wil a.s. dinsdagavond het boek lanceren en tot die tijd ben ik denk ik nog wel wat brandjes aan het blussen :D.

Tegelijkertijd ben ik lekker bezig met een paar mooie campagnes. Ik doe echt zooooo’n toffe samenwerking met een wijnmerk, een heel groot meubelmerk en er komen deze maand nog vier winacties op Instagram. ZO LEUK! Maar daar moet dus ook van alles voor geregeld worden.

Wéér tegelijkertijd ben ik bezig met de migratie van mijn site naar een andere partij, zit er ergens in mijn hoofd ook nog het project Podcasts waar ik momenteel 0 tijd in steek, wil ik meer reels maken (ze staan al klaar), heb ik een knutselproject dat op m’n aandacht ligt te wachten, probeer ik in het asiel te werken, wordt ons huis verbouwd (met alle poezenstress die erbij komt kijken) en probeer ik óók nog 5000 stappen te zetten op een dag. Hahaha; je kan er maar druk mee zijn.

Kortom; ik ben met veel dingen tegelijkertijd bezig en had eventjes de focus nodig op één van die projecten. Ik heb het gelukkig helemaal onder controle en voel me on top of my game en ben echt blij dat ik van eerdere drukke periodes heb geleerd dat je soms echt ff in dingen moet hakken om je goed te kunnen focussen op één ding. En dat was de afgelopen week alles omtrent m’n blog. Even op pauze.

Maar goed; ik denk dat ik er volgende week weer ben met gezellige verhalen, recepten, dagboeken en meer (zo veel leuke ideeën; een blog over date nights, een blog over m’n planner, een blog over kunst staat al klaar) en natúúrlijk beginnen binnenkort de kerstrecepten! 😀

Ik hoop dat je nog een beetje geduld hebt en ik spreek je volgende week weer uitgebreid. Wellicht vind ik deze week al ergens tijd om weer wat te schrijven, want ik heb er ZIN IN, maar ik moet ook echt nog ff de laatste loodjes van m’n e-book afronden. Dus daar ga ik nu als een razende rinus weer mee aan de slag. Tot snel!!

Liefs,
Leo

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

2 reacties op “Leo’s leven 20: even een kleine update

  • Karlijn zegt:

    Fijn om weer iets van je te horen. Ik heb geen Instagram dus voor mij was je gewoon even helemaal weg. Gelukkig weer terug en met het fijne nieuws dat alles goed gaat. Succes met de laatste boekloodjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *