Leo’s leven 12: sterren-eten aan huis, nieuwe sloffen en CV-klusjes

Goedemiddag leuke mensen! Welkom op vrijdag. Vandaag praat ik je bij over m’n afgelopen dagen en volgens mij gaat het eindelijk een keer een kort dagboekje worden. Ik heb echt vrij weinig gedaan – volgens mij- met als hoogtepunt het scoren van nieuwe sloffen en het vullen van m’n cv-ketel. Hoewel… Nu ik er even goed over nadenk heb ik ook nog gekookt voor m’n ouders, sterren-eten afgehaald, een nieuw wandelgebied in Haarlem ontdekt en een vetttt interessante meeting buiten de deur gehad. Ik praat je bij ūüėÄ

Dinsdag: nieuwe sloffen & LotR
Dinsdag stond ietwat in het teken van de persconferentie van die avond, maar ik had wel echt een fijne dag. Ik had een mooie balans tussen veel werken én niets werken. Rond lunchtijd appte een vriendin dat ze zin had in koffie in een koffietentje en hoewel ik eigenlijk een drukke agenda had, dacht ik; dit zijn de momenten die je moet pakken, juist ook als je het druk hebt. En dus zijn we lekker koffie gaan drinken bij Vooges in Haarlem.

IMG_3218

Daarna trakteerde ik mezelf op nieuwe sloffen van Van Haren. Als we dan in een potenti√ęle lockdown gaan, dan wel in comfort :D.

IMG_3235

‘s Middags ging ik nog even aan het werk en ‘s avonds kookte Jan, terwijl ik lekker Lord of the Rings ging bingen. Even een pauze voor de persconferentie en toen weer door met belangrijke zaken; Frodo stond op het punt om Mordor binnen te wandelen. ūüėČ

IMG_3252

Woensdag: sterreneten aan huis!
Woensdag was een waardeloze werkdag. Ik begon pas rond 11 uur met werken en heb het ook echt¬†rustig aan gedaan, haha. Vandaag was een mooie dag voor klusjes als de verwarming-besturing (don’t ask) fixen en shit naar de stort brengen. Het was tevens een mooie dag voor m’n nieuwe lieverlingstrui:

IMG_3258

Na de lunch maakten Jan en ik ff een wandeling. We ontdekten een nieuwe gebied om de benen te strekken, namelijk Schoteroog. Echt chill man! Vet ruim en groots en rustig. En weer eens wat anders. Leuk!

IMG_6390

Eindelijk zou ik met vriendin Claartje een hapje¬†lunchen bij sterrenrestaurant Ratatouille, maar dat ging niet door vanwege de nieuwe maatregelen en dus besloten we ‘s avonds daar ons avondmaal af te halen. We borrelden eerst lekker bij mij thuis en haalden toen ‘s avonds een Tasty box voor 2 personen af. ZOOOO veel fantastisch eten (en drinken). Het was echt gewelllldig. Wat een aanrader om de komende maand een keer te doen, als datenight at home.

IMG_3303

IMG_3290

IMG_3300

IMG_3308
Heerlijke makreel met lichee!
IMG_3315
Lekker gnocchi met paddenstoelen en een gewellllldige jus. ZO smaakvol!
58c5e0e7-1a3e-4111-9af8-1927d94232d9
Verrukkelijk kaasplankje is altijd geweldig (er zat hier trouwens nog een gang van eendenbout voor)
b97d40da-0193-43f6-8c24-1667b622a231
En een prachtig dessert <3

Donderdag: koken & wijnen met vati en mutti
Vandaag stond ik op tijd op, omdat ik om 9 uur een meeting had met een pr-man van een heel vet merk. We hadden een afspraak bij Westhoff in Haarlem, waar je wel gewoon nog naartoe kan voor koffie (to go, maar ook ter plekke, als je een werkplek afhuurt). Helemaal chill. We hadden een super leuke kennismaking, waarbij we eerst echt ik denk wel 20 minuten gepraat hebben over watersporten. Echt vet :D.

IMG_3326

IMG_3328

Verder was ik donderdag natuuurlijk vrij, maar ik ging niet werken in het asiel. Wel nam ik even lekker de tijd voor dingetjes in huis. Jan en ik vulden vol trots de cv bij met water (het waterpeil stond te laag, YouTube is our friend).

IMG_6399

‘s Middags deed ik een heel intiem dutje samen met Ted op bed en aan het einde van de middag kwamen mijn ouders langs voor een lekker etentje.

IMG_3345
Donderdagdutjes zijn the best

Super fijn dat dit nog wel kan <3. Uiteraard op afstand en zonder knuffels enzo, maar het is in ieder geval fijn dat je elkaar nog wel kan zien. Bovendien nam mijn in wijn handelende vader een mooi voorraadje rode wijn voor Jan en mij mee, dus kom maar door met die Lockdown ;-).

IMG_3350

‘s Avonds hingen Jan en ik lekker op de bank en keken we Inception. Zo vet om die film weer eens goed te kijken! Lekker met een kaasplankje en port en achteraf hebben we wikipedia even uitgespeeld om de film nou echt ff helemaal goed te begrijpen, hahaha. NICE!

En nu is¬†het vrijdag en is het knetterrrrrr mooi weer. Ik ga vandaag werken, boodschappen doen voor een heel BBQ-weekend, er komt een vriendin langs, ik heb al gesport en vanavond ga ik videoborrelen met 3 andere vriendinnen. Bovendien hebben we n√©t nieuwe Yahtzee-vellen gekocht, dus ik denk dat we wellicht vanavond nog wel een dobbelsteentje gooien. That’s life now. En ik vind het wel prima.

Ik hoop dat jouw dagen net zo fijn waren en wens je een heel lekker, zonnig weekend <3.

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina¬†Gewoon wat een studentje ‚Äės avonds eet¬†deel ik iedere dag een lekker recept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *