Leo’s leven 06: verkeerde yoga, opnames en massage

Hey hey! Het is vrijdag, het is Herfst en het is al bijna OKTOBER. Hou óp met me. Het leven sjeest langs je oren en als je niet oppast maak je er niets van mee, dus vandaag praat ik je lekker door mij afgelopen dagen. Op dat we ff stilstaan; al is het maar 10 minuutjes.

Mijn afgelopen dagen stonden in het teken van… een verkeerde yoga-les, nieuwe yoga-spullen, pilates, een interessante massage, een luierdag, werk, opnames en drag queens. Lees je mee?

Dinsdag:
Oeeh wat was dinsdag een lekkere dag. Ik begon ‘s ochtends vroeg met kant & klaar redigeren en live zetten, schreef Leo’s leven en leverde twee dingen aan voor verschillende campagnes. Overigens leest het alsof het lekker gaat misschien, maar het gaat echt behoorlijk slecht qua campagnes. Het is magertjes, maar dat zal ongetwijfeld door Corona komen..

Verder beantwoordde ik nog m’n mails en dat was helemaal chill, want ik loop nu al ongeveer een week gewoon op schema met m’n mailbox en dat geeft me toch een partij rust! Heerlijk.

Na de lunch had ik tijd gereserveerd om aan de slag te gaan met m’n podcasts. Ik maakte het logo definitief, maakte social media kanalen aan, benaderde iemand voor jingles, zocht geluiden op die ik nodig heb voor de opnames en ging de eerste 10(!) gasten peilen of ze mee wilden werken. Ze zeiden allemaal ja! YES :D.

2

‘s Avonds had ik een lesje Small Group Training staan; normaal doe ik dat op maandag maar omdat ik toen pizza zat te eten op het strand, ging ik het vandaag maar doen. De training ging helaas super slecht, maar goed… ben wel gegaan.

Woensdag:
Op woensdagochtend stond ik om half 9 alwéér in m’n sportkleding. Ik had ze nog niet uit (gisteravond), of ik had ze alweer aan. Dit keer voor een lesje pilates in de Kemanju gym in Haarlem. En mensen, wat was dit chill. Ik vond dit lesje best pittig, maar het duurde maar 45 minuten, dus dat was relaxt. En ik ga echt wel goed op het feit dat m’n Onefit het weer doet; op deze manier kan ik verschillende sporten uitproberen en dat bevalt me uitstekend. (*mijn onefit abbo is gratis gekregen!).

IMG_1859

Verder kwam woensdagochtend de schoonmaker ons huis poetsen, wat ook echt een luxe van hier tot Tokio is. ZO fijn. En dat terwijl Jan en ik allebei thuis aan het werk waren.

Tot een uur of 5 heb ik gewerkt en nét op het moment dat ik een wijntje voor mezelf inschonk, belde Laura aan.

IMG_1873

Ze kwam opnames maken rondom de lancering van haar nieuwste boek Lekker lokaal. Echt een prachhhhhhtig kookboek met allemaal vegetarische recepten en alleen maar met lokale ingrediënten uit Nederland. Echt een super mooi naslagwerk om te kijken wanneer nou iets in het seizoen is en wat je er dan lekker mee kan maken. Echt een prachtig boek is het. En het is nu te koop!

IMG_1874

‘s Avonds had ik gelukkig niets meer op de planning. Het was weer een drukke werkdag geweest, maar wel een toffe. Tijd voor ontspanning. Ik had geen zin om te koken (#hangry) en dus haalden we friet en dat vraten we op op de bank met een geweldige Netflix docu over een octopus. Klinkt vreemd, maar was echt heeeeeeerlijke feel good televisie in deze rare tijden.

IMG_1881

Donderdag:
Donderdag is mijn vrije dag. Eens in de twee weken doe ik vrijwilligerswerk in het asiel en vandaag even niet, dus ik kon lekker uitslapen. En man, daar genoot ik intens van.

IMG_1893

Om kwart over 12 had ik een massage staan bij m’n favoriete massagesalon in Haarlem, maar m’n vaste masseur was met zwangerschapsverlof en nu was er iemand anders die masseerde en dat was echt beduidend minder goed. Zo jammer :(. Wel gewoon fijn en een gezellig half uurtje, maar ik haalde er niet uit wat ik gehoopt had… Shit.

234BA554-FE56-4F6A-B534-A24D97E28E3B
Dit is hoe ik eruit zie als m’n hoofd een halfuur in een kussen is gedrukt hahaha

Verder ging ik ‘s middags ff langs de kringloop om te koekeloeren. Niet dat ik iets nodig had, maar ik vind een bezoekje aan een kringloop überhaupt al heerlijk. Uiteindelijk kwam ik ook nog met niks (zonder iets) thuis, haha.

‘s Middags ging ik ff online windowshoppen maar wederom kocht ik niets én ik bereidde ff een shopsessie in Den Haag voor. Dit weekend ga ik voor het eerst met Jan een dagje winkelen in een andere stad en ik heb dan geen zin om zonder doel rond te lopen, dus ik stippel van te voren alvast van alles uit. Mocht je nog een toffe winkeltip in DH hebben, laat je hieronder horen!

‘s Avonds was Jan niet thuis. Ik ging lekker op tijd eten, maakte m’n eerste Instagram Reels van een recept en ging daarna naar Yoga.

IMG_1922

Ik dacht dat ik me had ingeschreven voor een lesje restorative yoga (75 min knuffelen met een kussen onder een dekentje), maar blijkbaar ging ik naar een yin yoga les. En dat vond ik echt terrrrrrrgend saai. Dus ik heb me 75 minuten lang liggen vervelen in de verkeerde yoga-outfit. Goed, gebeurt je 1 keer, daarna niet weer.

Eenmaal thuis ben ik lekker in Rupaul’s Drag Race gedoken, had ik nog nooit gezien, maar is heeeeeeeerliijk.

En nu is het vrijdag en heb ik alwéér gesport, minimaal gewerkt en ga ik nog maximaal veel doen. Bovendien ga ik vanavond uit eten in Amsterdam en spelletjes spelen met vriendinnen, woehoe. Morgen gaan we shoppen in Den Haag en zondag zie ik Marte <3. ZIN IN. Ik praat je dinsdag bij!:D

Heb een fijn weekend en tot snellll!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

2 reacties op “Leo’s leven 06: verkeerde yoga, opnames en massage

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *