Leo’s dagboek 1 & 2 april: The Walking Dead en asperges

Goedemorgen mooie mensen! Het is vrijdag en Jan en ik zitten al 3 weken samen thuis te werken. Inmiddels kan ik je vertellen dat ik helemaal klaar ben met AL DIE CALLS waar hij de hele dag in zit. Ik ken inmiddels de namen van al z’n collega’s en sta op ‘t punt om de campagne die hij managed over te nemen, omdat ik alle ins en outs inmiddels ken. Maar goed; als dit alles is waar ik op dit moment mee moet dealen, heb ik het nog goed. Ik wéét het.

Nieuwe dag, nieuwe kansen. Wie weet wordt vandaag een topdag ;-). In ieder geval ga ik je bij praten over mijn afgelopen twee dagen. Waarvan woensdag een luie werkdag was en donderdag mijn vrije dag. Ik werkte in het asiel, liep een ontstoken hand op, ben helemaal verknocht aan The Walking Dead, had eindelijk m’n asperges, belde met m’n eetclub en ga je er nu over bijpraten ;-).

Woensdagochtend…
…begon met heel weinig werken. Ik had weinig zin en besloot eerst een aflevering van The Walking Dead te kijken.
IMG_0934
Pas na de lunch wist ik mezelf achter m’n computer te krijgen (3 afleveringen TWD verder) en schreef ik m’n dagboek. Op m’n planning stond nog van alles meer (o.a. een artikel over m’n favoriete feel good Netflix-series), maar ik had er echt zó weinig zin in. Ik voelde me ook helemaal niet creatief en vind dat je dan op zo’n moment daar maar even aan moet toegeven. En dus belandde ik weer op de bank, met The Walking Dead, haha.

IMG_0942
Teddy poseerde even voor de foto

‘s Avonds kookte ik een pasta van dingen die we nog in huis hadden en dat zag er niet alleen goor uit (een soort The Walking Dead-zombie-ingewanden-pasta), het smaakte ook goor.

IMG_0949

Na het eten had ik nog wel ff een heerlijk hoogtepuntje te pakken. Dat deze dag nog tof werd had ik niet verwacht, haha. Maar ik heb urenlang met m’n eetclub aan de telefoon gehangen om bij te kletsen. VET gezellig!

IMG_0953

Donderdag: dierenasiel
Op donderdagochtend stond ik weer op tijd op om in het dierenasiel te werken. Ik maakte een kennel schoon met 8 katten en dat was fijn. Er zaten een paar echt lieve poezen, een paar hele bange en een héle leuke rode kater. Die aan het einde van m’n schoonmaakdienst dik naar me uithaalde. AU. Dat deed pijn. Maar nothing I can’t handle.

IMG_0964
Verliefd op die grijze in het mandje.

Little did I know dat een paar uur later m’n hand volledig gezwollen was en ik ‘m nog amper kon bewegen. (Ik word zo teruggebeld door de dokter of m’n hand geamputeerd met worden of niet)(grapje).

6A9FDC87-D8FF-4DBE-AAAD-A9A83F7E7D1A
Met m’n linkerhand gaat iig alles goed. Dit is wel ff een mooie foto om te laten zien hoe ik er dan bij hang; nat haar van het douchen, dekentje; er is niets charmants over van dit mens.

‘s Middags voerde ik weer weinig uit. Ik deed boodschappen (het was rustig!!), maar raakte tijdens het boodschappen per ongeluk wel het deurtje van het kaasschap aan en daarna m’n mond, dus dat ging weer top.

IMG_0968
Lunch van vandaag: paratha (te koop in de diepvries van de supermarkt) met een gebakken ei en kaas!

En ‘s middags wilde ik nog ff langs HEMA en kruidvat, maar eigenlijk had ik ook daar weinig zin in. En dus… hing ik op de bank met The Walking Dead! 😀

‘s Avonds wist ik mezelf van de bank te takelen en maakte ik eindelijk asperges klaar! ZO lekker. Het recept komt nog online :).

Schermafbeelding 2020-04-03 om 10.52.51

Daarna hadden Jan en ik de eerste avond samen op de bank deze week. We bespraken een Secret Project met elkaar en daarna was het tijd voor chillen. Expeditie Robinson aan en gáán!

En dat waren alweer mijn woensdag en donderdag. Saai? Een beetje. Of naja, meer oninspirerend. Maar ook dat mag en hoort bij zo’n crisis. Je kan niet de hele tijd op de top van je kunnen zijn, toch? Ook al voelt dat wel alsof dat moet; ik moet meer dan ooit zorgen voor creativiteit en daardoor inkomsten. Maar! Je kan creativiteit niet afdwingen, dus ik ga maar ff lekker met m’n flow en deze week flowt die vooral richting Netflix. Naja; so be it.

Schermafbeelding 2020-04-03 om 10.52.42
Teddy in de onderbroekenla is deze week m’n spirit animal

Ik spreek je na het weekend weer! Dan ga ik je vertellen over mijn drukke vrijdag (veel op de planning vandaag, ik hoop dat ik mezelf er toe krijg) én over een ZONOVERGOTEN weekend op ons dakterras. Klein oproepje aan alle zonliefhebbers die een buitenruimte hebben aan huis: blijf thuis. Als wij thuis blijven, kunnen we de openbare buitenruimte gunnen aan de mensen die geen eigen buitenruimte hebben. <3 (Also; als je wel naar buiten gaat, volg die regels die er zijn nou gewoon ff strikt op. Ik hou niet van mensen die dat niet doen en dat ik ze dan als een soort brave hendrik moet gaan vertellen dat dat fout is. Doe gewoon ff net als de rest mee).

Fijn weekend en tot maandag!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

2 reacties op “Leo’s dagboek 1 & 2 april: The Walking Dead en asperges

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *