Leo’s dagboek 31 mrt: een tof nieuw plan, geweldige podcast en een mooi moment voor je financiën!

Hey! Wat gezellig dat je er weer bent! En wat gezellig dat ik er weer ben, haha. Het kostte me vandaag de grootste moeite om mezelf achter m’n laptop te krijgen om wat werk te verzetten. Ik heb er eventjes weinig zin in en dat komt voor 98% door Netflix. Ik ben namelijk begonnen met The Walking Dead en ben per ongeluk al bijna bij de finale van seizoen 2. Oeps.

Maar het is niet echt de bedoeling dat ik m’n dagen slijt met Netflix (wel aantrekkelijk tho) en wél de bedoeling dat ik shit blijf uitvoeren, dus dat is precies wat ik nu ga doen. Ik vertel je in deze blog over mijn dinsdag en schrijf hierna nog een artikel over m’n favoriete Netflix-series. U vraagt, wij draaien :).

Schermafbeelding 2020-04-01 om 15.03.47
Deze versie van Jan is vandaag mijn spirit-animal, hahaha.

Een tof nieuw plan
Ik begon m’n dinsdag echt vét goed; ik pakte namelijk eindelijk weer de plancursus op waar ik een paar weken geleden mee begonnen was. Maar nu met de hele corona-toestand had ik steeds niet echt zin om weer nieuwe stappen in m’n planskills te zetten. Gelukkig pakte ik het gister weer op én heb ik meteen weer toffe plannen gemaakt. Dit keer volgde ik de 4e module, waarin Cynthia (plan-koningin) me leerde van grote wensen echt doelen en dus echt plannen te maken. Zo had ik een plan op de plank liggen wat ik op korte termijn wil uitvoeren en door de module van Cynthia ga ik dit ook echt doen. YES! Je girl gaat een e-book maken. JA, nu staat het online. Nu moet ik het wel doen! 😀

Schermafbeelding-2020-04-01-om-15.03.55

Schermafbeelding 2020-04-01 om 15.03.27
Thuiswerken = panaanpannenkoekjes voor lunch!

Een creatief dipje
Na de lunch werkte ik nog aan m’n dagboek, kant & klaar en schreef ik een artikel over de muziek die ik luister tijdens het werken en verder had ik weinig te doen.

932740CD-31E9-4659-9E7B-3FA5C2F32F84

Schermafbeelding 2020-04-01 om 15.03.37
ff 20 foto’s maken met zelfontspanner en oortjes in, voor m’n muziek-artikel

Ik had ook weinig zin trouwens; dit is niet m’n meest energieke week ooit en ik vind het ook wel even best dat dat niet zo is. Wat wel jammer is, want er hangen best wat interessante dingen in m’n mailbox bijvoorbeeld. Maar ik vind dat een dipje in creativiteit en energie best even mag tijdens een crisis. En dus kijk ik dag voor dag hoe het er voor staat met m’n motivatie.

Puzzelen & podcasten
Dinsdagmiddag had ik in ieder geval vooral ontzettend veel motivatie voor podcast luisteren en puzzelen en dat is dan ook precies wat ik op dat moment heb gedaan.

Er was een nieuwe aflevering van De eeuw van de amateur en hij duurde 2 uur lang en in die tijd heb ik me toch een partij heerlijk gepuzzeld. Loved it!

‘s Avonds aten Jan en ik vissticks met stamppot rucola. We hadden weinig zin om te koken en dit was allemaal nog in huis. Ik vind het aan de ene kant wel chill dat we nu van alles eten uit de voorraadkast en diepvries, aan de andere kant sparked het ook niet echt joy en blijf je zo in de middelmatigheid hangen. Maar goed.

Vissticks zijn overigens wel vrij geweldig, dus op zich vermaakte ik me er ook wel mee.

IMG_0924

Een avondwandeling
Na het eten wandelden we nog een stukkie door Haarlem en dat was wederom heerlijk. En daarna gingen we nog even aan de slag met onze maandelijkse administratie, die behoorlijk slecht uitpakte. Dikke rode cijfers, vooral door een narekening van ons energienetwerk en door dure verjaardagsboodschappen deze maand. Maar goed; april zal een rustige maand worden, wat uitgaven betreft.

Schermafbeelding 2020-04-01 om 15.04.10

Mooi moment voor je financiën
Overigens is deze thuiszit-situatie wel echt het ideale moment om ook even naar je financiën te kijken en er wat structuur in te krijgen. Bijvoorbeeld door ons schema hier te downloaden ;-).

Schermafbeelding 2020-04-01 om 15.04.18

Anyway; dat was ‘m voor vandaag!

Morgen ga ik weer werken in het dierenasiel en ik vrees dat ik de rest van de dag op de bank hang met Netflix, haha. Ik hóóp dat ik ergens de motivatie vind om even wat dingen van m’n to do lijst af te werken, maar zo niet… dan niet! Niet te hard zijn voor jezelf deze dagen 😀

Hoe gaat het met jouw motivatie?

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

8 reacties op “Leo’s dagboek 31 mrt: een tof nieuw plan, geweldige podcast en een mooi moment voor je financiën!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *