Leo’s dagboek 18 & 19 mrt: Nieuwe wasmachine, chips, buiten sporten en digitaal borrelen!

Goedemorgen mooie mensen! Het is vrijdag! En dat betekent dat ik gister lekker een vrije dag heb gehad en dat ik je dus nu ga bijpraten over mijn woensdag en donderdag in Corona-crisis. Ik moet zeggen; de afgelopen twee dagen waren fijn. Ik heb lekker gewerkt, lekker geslapen (overdag, mjam), toch nog in het dierenasiel gewerkt, chips gegeten, buiten gesport, tosti’s gebakken en ben weer lekker aan het Netflixen. En het NIET geyahtzeed. Echt erg; Netflix wint het zo makkelijk van ouderwets spelletjes spelen.. Maar goed; daarover later mee.

Pak je er een kopje koffie, thee of biertje (hallo #vrijmibo) bij? 😀 Woop woop!

Woensdagochtend
Ik begon m’n woensdag met een fotoshoot met Tedmans omdat ‘ie zo mooi bij m’n nieuwe dekbed paste, haha. En dat werd een topfoto:

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.13.58

En daarna was het gewoon weer tijd voor thuiswerken vanuit ons roze kantoortje. Ik hield me bezig met m’n dagboek, moest wat affiliate-links aanmaken (dat zijn linkjes waar jij op kan klikken en dan krijg ik 8% van wat jij vervolgens op die website online koopt, binnen 5 dagen)(dus mocht je binnenkort een nieuwe vibrator bestellen (gewoon doen, aanrader), doe het ff via mij ;-)).

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.14

Daarna ging ik boodschappen doen om tosti’s te kunnen bakken de rest van de week (what a time to be alive <3) en daarna was het lunchtijjjjdddd. Rara wat stond er op ‘t menu?

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.06

Ik dacht; ik ga de komende tijd gewoon knetter veel lekkere tosti’s delen op Insta, zodat jullie – als je dat nog niet gedaan hebt- allemaal mijn tosti-boek gaan kopen. Want als er een moment is om chill tosti’s te kunnen bakken, dan is het wel tijdens het thuiswerken. Love it!

Koop lokaal bloemen!
Overigens ook nog een toffe tip, die ik kreeg van een vriendin van mn Haarlemse eetclub; koop vooral nu bloemen bij lokale bloemenstallen (in plaats van in de supermarkt). Nu je waarschijnlijk thuis zit te werken is het wel zo gezellig om je ruimte een beetje op te fleuren met een lekker bossie, maar daarnaast is het ook nog heel fijn om de lokale bloemist te steunen door er bloemen te scoren. De bloemenmarkt ligt compleet op z’n gat en hoogstwaarschijnlijk kan je bloemist het steuntje in de rug goed gebruiken. Jij blij, zij blij <3. (En dus niet bij de supermarkt kopen; die hebben waarschijnlijk meer reserves dan je bloemenstal).

IMG_9963

Achter de Photoshop-schermen
Na de lunch deed ik een wasje en fotografeerde ik m’n washok. En nu je hier toch bent, is het misschien ook wel leuk om ff een kijkje achter de Photoshop-schermen te krijgen van m’n interieurfoto’s? Want echt niet dat ik zin had om de vloer ff te stofzuigen voordat ik de foto zou maken, maar ik wil ook geen rete stoffig washok op Instagram delen. Is dat fake? Ja. Is dat erg? Misschien. Maar ik deed het toch. Stofjes weg photoshoppen is toevallig ook nog heel leuk. En het resultaat mag er best wezen, toch:

IMG_1887
Links before en rechts after. Een iets lichtere foto, de verfvlekken zijn weggewerkt en de pluisjes van de vloer weggeshopt!

Daarna ging ik aan de slag met Leo’s week  over mijn verjaardagsweek die ietwat in duigen viel, maar óók over m’n cadeau van Jan, over een heerlijk diner buiten de deur (toen het nog kon) en een vet fijne verrassing (hier lezen, of alleen even aanklikken <3).

En nadat ik wat mails had beantwoord, wat campagnes had getweaked en een foto op Instagram had geplaatst, was het tijd voor ontspanning. Of beter gezegd: inspanning.

Buiten sporten!
Mijn personal trainer Robin moest natuurlijk ook zijn kleine sportstudio in Haarlem sluiten. Shit! In de whatsappgroep met alle leden van zijn sportschool werden meteen allerlei initiatieven bedacht om te zorgen dat Robin wel gewoon nog inkomen zou hebben en wij wel gewoon door konden sporten. Zo heb ik nu een schema voor thuis én gaf Robin afgelopen woensdag een training in het park. Allemaal op 2 meter afstand van elkaar vandaan, hebben we een uurtje bootcamp gedaan. VET heerlijk was dit. Echt fijn om weer even “onder de mensen” te zijn en lekker even in de buitenlucht te zijn. Heerlijk!

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.03.58

En daarna was het ultiem chillen-tijd. We aten pasta carbonara (recept komt denk ik vandaag online) én begonnen aan Sex Education seizoen 1. Ik heb seizoen 1 en 2 al gekeken, maar dit is zó’n leuke serie en zoooo feel good, bovendien had Jan het nog nooit gezien, dus het was VET heerlijk. We keken meteen 4 afleveringen. Loved it!

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.51

En toen was het…. donderdag!
Op donderdagochtend stond ik vroeg op omdat ik ging werken in het dierenasiel. Dit vrijwilligerswerk loopt gewoon door. Of naja; met alle maatregelen die je moet nemen natuurlijk. Dus op afstand van elkaar, geen contact en als je de poezen knuffelt; niet met je gezicht in de vacht én heel vaak je handen wassen. Maar ja; het werk gaat wel gewoon door; de poezen hebben wel gewoon schone hokken nodig. En boy; dat was écht zo. Ik stond op een kennel met 3 hele lieve volwassen katten en 6 kittens met diarree. Hahaha. Help.

Maar het was echt vet fijn. Het is zó leuk om werk met je handen te doen en ik was 4 uur lang alleen maar bezig met zorgen voor 9 lieve poezen. Schatjes <3.

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.42

Verder is donderdag natuurlijk mijn vrije dag. Maar vandaag niet geheel, hoewel ik er wel heel erg behoefte aan had. Maar! Om 3 uur ‘s middags had ik nog een “werkafspraak”: Telegraaf kwam bij me langs (1 cameraman, op gepaste afstand), om een video op te nemen over thuiswerken, naar aanleiding van mijn artikel met 10 tips voor thuiswerken. En dit was vet leuk! Van te voren baalde ik een beetje dat ik een afspraak had gemaakt op m’n vrije dag (ik had intens behoefte aan even niksen), maar het was echt ontzettend gezellig en de video is heel leuk geworden, check ‘m hier.

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.35
Blij hoofd na de opnames 😀

En toen beste mensen was het tijd voor CHILLEN VOOR HET LEVEN! We hadden boodschappen in huis, ik hoefde nergens meer heen en heb dat vrij letterlijk genomen. Met drie mini zakjes chips van de chipsvoorraad voor de kinderen die op mn verjaardag hadden moeten komen afgelopen weekend, nestelde ik me op de bank, zette ik een podcast aan en heb ik 3 uur lang HEERLIJK liggen slapen, hahaha. Niets van de podcast gehoord XD.

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.28

Ik werd net op tijd wakker voor m’n digitale borrel met m’n Damn Honey Haarlem vriendenclubje. Via een of andere online tool konden we met z’n 5en tegelijk videobellen. Wijntje erbij en kletsen maar, VET gezellig!

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.04.22

In de tussentijd kookte Jan (mag hij nu ook mooi doen, nu we allebei thuiswerken) en daarna keken we wederom 2 afleveringen van Sex Education En behoorlijk gelukzalig gingen we slapen <3.

Schermafbeelding 2020-03-20 om 11.03.33

Inmiddels is het vrijdag- omgedoopt tot casual friday hier in huis- en hebben we nog één werkdagje samen deze week.

Wat we dit weekend gaan doen? Ik heb werkelijk GEEN IDEE, haha. Maar je leest het maandag! Maandag komt namelijk m’n dagboek van vrijdag, zaterdag & zondag online. Zodat ik wel ff lekker vrij ben dit weekend. 😀

Wat ga jij dit weekend doen? Ik kan wel wat tips gebruiken!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

2 reacties op “Leo’s dagboek 18 & 19 mrt: Nieuwe wasmachine, chips, buiten sporten en digitaal borrelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *