Leo’s dagboek 18 mei: sporten, saté en stort

Goedemorgen jij! Welkom op dinsdag! Vandaag praat ik je bij over mijn maandag; een maandag in het teken van de letter ‘s’, haha. Ik ging sporten, slapen, saté eten, naar de stort, moest een Sebastiaan mailen, was bezig met Sri Lanka en schreef een marketingplan. Ik praat je bij 😀

Maandagochtend: work baby!
Zoals ik gister al vertelde was het eindelijk een normale werkweek. En dus een normale start; rond half 9 zat ik aan m’n bureau en was ik aan het werk. Deze week is m’n weekdoel een marketingplan schrijven en m’n blog onderhouden, dus ik begon met dat laatste. Ik schreef m’n dagboek en een heleboel recepten.

IMG_3884

IMG_3889
Lekker tussendoortje!

Ook gingen we ‘s ochtends naar de stort omdat we ontzettend veel kartonnen dozen hadden en de afvalbak voor karton hier voor ons huis steeds vol is. Guess dat er meer mensen massaal pakketjes thuis laten bezorgen. En met twee bureaustoelen die geleverd waren, hadden ook wij behoorlijk wat karton in huis. Op naar de stort!

Stort-brainstorm
Daar was het net als vorige week super druk, dus we hebben weer 45 minuten in de file gestaan. Maar dat was niet erg, want we moesten brainstormen over de marketing voor Gruwelijk Grillen. We hebben een boek geschreven en het verkoopt uit zichzelf al prima, maar we willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen het lezen. Dus er moet een plan komen!

We zaten samen opgesloten in de auto, dus een mooie tijd om nieuwe ideeën te bedenken. En dat deden we! Zo kwamen we o.a. met een plan voor wegwerp woensdag; YES! Later meer daarover ;-).

Tot een uur of 4 werkte ik vandaag, maar ik kreeg lang niet alles gedaan wat ik wilde. Dan maar verplaatsen naar dinsdag en woensdag…

IMG_3891
Ik had trek en weinig normaal voedsel in huis, dis flanste ik wraps in elkaar met dingen die ik nog had. Ik ben nog steeds ZO fan van deze bonen in stazak van HAK. Zo makkelijk en lekker!

ZO MOE
Rond 4 uur was ik in ieder geval wel klaar met de dag en ontzettend moe, dus ik ging ff chillen op de bank. En viel meteen in slaap, hehe.

IMG_3892

Sporten in het park
Om een uurtje of 6 ontwaakte ik weer en dat was maar goed ook, want ik moest om 7 uur in ‘t park staan voor Bootcamp! Je begrijpt: daar had ik echt -3 zin in.

Maar toen ik eenmaal was gegaan was het vet gezellig en was ik echt blij. Ik heb gesport! 😀 YES! En het voelt ZO fijn om te sporten in de buitenlucht. Omringd door allerlei vogels, andere sportende mensen, de geuren van gras, in plaats van een stinkende sportschool. LOVE it.

IMG_3896

IMG_3904
Ik ben echt gek op een wijntje op maandagavond na het sporten <3.

Saté <3
Na het sporten gingen Jan en ik saté eten. Daarvan ga ik het recept vandaag uitschrijven en dat komt dan deze week online 🙂 Samen met 11 (!) andere recepten van de afgelopen tijd. Woop woop!

IMG_3909
We maakten vandaag eens saté van biefstuk. ZO lekker!!

En dat was maandag :D.

Vandaag staat in het teken van blogs uitschrijven, het marketingplan op papier krijgen, Elske’s blogs inplannen en om 3 uur stop ik met werken. Dan laat ik een uitstrijkje maken bij de dokter, voor het eerst, ivm de oproep die je krijgt op je 30e. En daarna gaan Jan en ik vanavond lekker naar het strand. Op de fiets, door de duinen, mét fles wijn en caponata to go. Mjam! Zin in! Ik hoop dat ik kan fietsen na zo’n uitstrijkje, maar lijkt me wel… toch?!

Tot morgen!

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *