Leonie’s week 48: Pubquiz, Anne & Max in West, MaMa Kelly in Den Haag en los in de Biesbosch

Hoi! Het is maandagavond en eigenlijk ben ik dus al te laat met mijn dagboek van de afgelopen week. En ik moet eigenlijk ook nu naar bed, want ik ben ziekig en moet slapen. Dus toen dacht ik: OKE ik gooi alleen ff op twitter wat ik deze week heb gedaan (want dat is super interessant). Maarrrrr toen dacht ik: ik kan het dan net zo goed gewoon kort hier neergooien. Dus, bij deze:

Maandag
Maandagavond ging ik met mijn lievelings ex-collega’s pubquizzen in Schinkelhaven. I love pubquiz, maar we waren vreselijk slecht en eindigden op de 13e plek van de 18 mensen. Maar! Toffe avond 🙂

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 23 Nov 2015 om 11:34 PST

Overigens aten we ook in Schinkelhaven en vond ik dat niet best, brrr. Maar het was vegamaandag en ik had een vegaburger die per ongeluk gemaakt was van bonen en ik hou niet van bonen. Boeee!

Dinsdag
Dinsdag had ik de beste date ooit.

Woensdag
Woensdag ging ik aan het einde van de dag naar een event van L’Oreal voor Vrouwen.nl en kreeg ik echt de beste goodiebag ooit mee naar huis. Met duizend make-up en mooie producten, love it! Daarna ging ik sporten. Mét make-up op en het zat fantastisch.

Donderdag
Donderdag overdag lunchte ik met de redactie bij Anne & Max en ging ik iets eerder van werk weg. Samen met vriendin Layla vertrok ik naar Den Haag voor een overnachting in een hotel aan Het Plein. We aten bij MaMa Kelly en dit vond ik er van.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 26 Nov 2015 om 4:00 PST

Vrijdag
Op vrijdag t/m zondag ging ik met vier vriendinnen die ik allemaal ken van DeLaMar naar de Biesbosch voor een weekendje chillen in een bungalow. Dit was knettergezellig en heel chill.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 28 Nov 2015 om 7:04 PST
Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 29 Nov 2015 om 5:44 PST

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 29 Nov 2015 om 7:35 PST

Omdat ik weer ziek was geworden (blaasontsteking: FUCK YOU) en aan de antibiotica zat, mocht ik niet te veel alcohol drinken en heb ik dus een rete chill weekend op thee en koekjes geleefd. Tja…

Zondag
Zondag sjeesden we terug in een vette storm en overleefden we de autorit naar huis maar net. (Overdreven natuurlijk). Daarna was het bedtijd en toen begon opeens maandag alweer.

Deze week ging ik vandaag naar een event voor Vrouwen.nl, ga ik als het goed is woensdag uit eten met een date, ga ik filmen met Claartje en uit eten in het DWDD Pop-up restaurant. Als ik me tenminste niet ziek voel.

Oké: op naar bed!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *