Tof nieuws over mijn kookboek!

YEAH! Vandaag belde mijn uitgever me met heel leuk nieuws! De verkoop van mijn kookboek gaat deze maand weer knetterhard, waardoor we opeens nog maar 450 boeken op voorraad hebben! En dat betekent dat we met de huidige verkoopcijfers, ruim voor Kerst uitverkocht zijn! WAAAH!

En dat betekent dat jij, als je ‘m nog niet hebt, maar ‘m wel dolgraag wíl hebben, als de wiedeweerga naar de winkel moet! Of als de wiedeweerga je Sinterklaas of Kerstman op pad moet sturen!

Mijn boek is te koop bij Bol.com, maar ook gewoon in de Bruna, Ako, Bijenkorf en heel veel andere boekenwinkels. Het is slim om van te voren even te bellen naar de boekhandel waar je naartoe gaat, dan weet je zeker dat je niet voor niets op pad gaat. En anders gewoon bestellen bij Bol.com, net zo makkelijk.

WIEHOEEEE!

PS: Ik heb inderdaad wallen van hier tot Tokyo op deze foto, maar ik ben nog steeds ietsiepietsie ziek en ik heb amper make-up op. Geen wereldramp, toch?

SINTERKLAAS-TIP!
Vorig jaar stroomde op 5 december mijn Instagram-timeline vol met mensen die mijn kookboek cadeau kregen van de Sint. Dat wil ik dit jaar weer. Zullen we er samen voor zorgen? Geef het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet Kookboek cadeau aan iemand óf vraag ‘m zelf en post een foto op social media!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

4 reacties op “Tof nieuws over mijn kookboek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *