Salade met Parmaham, meloen, mozzarella, pecannoten, balsamico-vijgenstroop en rozemarijn-zeezout crisps

Goedenavond! Oef, al een paar daagjes heb ik niet geblogd, omdat ik twee dagen niet thuis at! Ik was voor een congres bij m’n ouders in Assen en at dus zondag een heerlijk maaltje van m’n pap en maandag kookte ik vega voor m’n ouders. Heb er dus niet over geblog, maar ‘t stond wel op instagram/facebook omdat ik mijn lieve lezers natuurlijk niet hongerig en inspiratieloos wil achterlaten;)

Anyway, vanavond ben ik er weer hoor! Ook al is het al bijna 12uur :). Ik at vanavond een salade, want HALELUJAAA het is warm! Joehoe, i love dat! En toen kreeg ik dus meteen zin in een salade. Ik had alleen niet echt inspiratie en zat allemaal rare dingen te verzinnen (zalm met brie, blauwe bessen en framboosdressing?! Zou dat smakelijk zijn?) en toen besloot ik maar lekker te gaan voor een vertrouwd recept (klik!). Alles wat je nodig hebt en door elkaar mengt is: stukjes meloen (cantaloupe, oranje meloen), stukjes komkommer, pecannoten, eikenblad slamelange, parmaham, stukjes mozzarella en als dressing gebruik je crema di balsamico, in vijgensmaak (vind je bij de olijfolie etc). Je verkruimelt er Wasa rozemarijn-zeezout crisps overheen.

En dat is dus een hele lekkere salade en al helemaaaaaaal lekker met warm weer:) Bovendien heb ik nu heel veel meloen over en kan ik dara morgen lekker een smoothie van maken met banaan, of aardbeien! MJAM!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *