Wraps met kipsaté, taugé, sperziebonen, kokos en pinda’s


Gutenabend! Vanavond heb ik iets heel geks gegeten. Een paar weken geleden stond ik bij Bas in de keuken met zijn huisgenoot en hadden we ‘t over kipsaté in wraps. Hoe we daar bij kwamen, Joost mag ‘t weten (muwaha, zo heet de huisgenoot ook nog toevallig), maar daar ontstond dus een idee! En vanavond dacht ik, joh laat ik dat eens proberen. Wraps met kipsaté dus. En taugé, boontjes, kokos en pinda’s. Guess what? LEKKOR!

Wat doe je? Kip bakken in wokolie, daar boemboe saté aan toevoegen en een beetje water. Ondertussen kook je boontjes en maak je de wraps warm in de magnetron. Je kunt de ongezouten pinda’s ook even in de pan roosteren. Als de kip en boontjes klaar zijn, ga je je wraps maken. Neem een wrap, doe er wat boontjes in, daarop de kip, dan wat taugé, de geroosterde pinda’s en top af met wat geraspte kokos. Dichtmaken met een prikkertje en klaar is kees! En dan ga je genieten van hele lekkere eens-een-keertje-iets-anders-wraps. Enjoy!

PS: Morgen ga ik uit eten bij m’n favorite sushirestaurantje in Amsterdam, morgen lees je op FB wel welke dat is 😉 (die-hard lezers weten het vast al, haha!).

Misschien vind je dit ook lekker:


14 reacties op “Wraps met kipsaté, taugé, sperziebonen, kokos en pinda’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *